bazár, predaj, inzercia, predám

Garmin

Kategória: Ostatné drobné

Kúpim turistickú navigáciu Garmin GPSmap 66s + SK TOPO len tento model.
Garmin
Podobné inzeráty
Osobná Váha Garmin Index
Predam osobnú váhu Garmin Index Smart Scale 1. gen. Váha meria: - BMI - % tuku v tele - hmotu kostrových svalov - hmotnosť kostí - množstvo vody v tele Garmin Index je múdra váha kompatibilná s radom športtesterov a fitnes náramkov značky Garmin. Váha podporuje bezdrôtové pripojenie pomocou WiFi, BLE alebo ANT+ a je možné ju prepojiť s tréningovým denníkom Garmin Connect alebo Garmin Connect Mobile. Váha vie rozpoznať až 16 užívateľov.
Garmin GPSmap 64st
Predam ako novu rucnu turisticku GPS znacky Garmin model GPSMap 64st. Komplet s krabicou a original navodom. Odolny tlacitkovy Garmin ovladatelny v kazdom pocasi aj v rukaviciach. 2.6" farebny displej Prijem GPS a GLONASS satelitov Pripojenie Bluetooth, ANT+ IPX7 odolnost voci vode a prachu Napajanie 2xAA baterie, podpora NiMH akumulator Garmin, moznost nabijania NiMH AA baterii priamo v GPS pomocou USB Mnozstvo podporovanych rezimov navigacie a zaznamu trasy (beh, cyklistika, turistika, automobil, vodne sporty, atd) Moznost nahratia vlastnych map, bodov, gpx tras. Viac info na Obsahuje komplet mapu Europy Pridam viacere rozne mapy, Vychodne Alpy Island, Taliansko, a velke mnozstvo roznych SK map (turistika a cyklistika) Prosim pisat sms alebo email ozvem sa vecer
GARMIN GPSmap
Predám sadu (Držiak + Silikónové puzdro) určenú pre navigáciu GARMIN. Sada je nová – nepoužívaná. Držiak je vhodný na bicykel, motorku, štvorkolku a podobne. Upevnuje sa pomocou PVC pások - tie sú v sade pribalené. Púzdro je vhodné pre Garmin GPSMap radu: GPSMap 62, 63, 64, 65. Držiak je vhodný pre Garmin radu: - GPSMap 62, 63, 64, 65. - Dakota, Oregon, Colorado, eTrex, Rino, Astro, Approach. Viac info TELEFONICKY. INZERÁT PLATÍ DO VYMAZANIA!!!!
Navigácia Garmin nüvi 2455
Predám navigáciu Garmin nüvi 2455 Doživotná aktualizácia máp zadarmo !!! Navigácia funguje skoro bezchybne až na jednu chybu a to takú že niekedy keď vyhľadáte miesto pre navigovanie a spustíte trasu, navigácia sa proste vypne a je treba ju znova zapnúť a potom už naviguje bez problémov aj do Chorvátska. Software pre aktualizáciu máp:
Kožený remienok QuickFit 20 - Limestone k Garmin fenix 7S
Predám originál Garmin - Kožený remienok QuickFit 20 - Limestone Leather Band k Garmin fenix 7S (Sapphire Solar). Nikdy nenosený. Manželka ho nepoužíva k hodinkám..pôvodná cena v Garmin 149.99 eur. Bernolákovo/BA.
Garmin Venu Sq - Slate/Gray
Predám hodinky Garmin Venu Sq, Slate/Gray, ani raz nepoužite, iba vybalené za účelom foto. K hodinkám pridám 4x ochranné sklo, 2x náhradné remienky, komplet balenie s nabíjacím káblom. Nevolať, číslo vymyslené. Dôvodom predaja je nevhodný darček. -Hliníková luneta a polymérové telo -1,3“ farebný displej s dotykovým ovládaním -Ochranné sklíčko Corning Gorilla Glass 3 -Vodotesnosť 5 ATM -Senzor srdcového tepu Garmin Elevate™ -Meranie a analýza 20 športových aktivít -Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, -monitoring spánku, meranie rýchlosti -Integrovaný prehrávač hudby (pamäť na 500 skladieb) -GPS, GLONASS, GALILEO -Bluetooth, ANT+, WiFi -QuickRelease silikónový remienok (20 mm) s možnosťou jednoduchej výmeny -Výdrž batérie až šesť dní na jedno nabitie -Príjem notifikácií zo smartfónu (Android, iOS) -Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay