bazár, predaj, inzercia, predám

Garmin Fenix 5 Saphire grey + black belt

Kategória: Ostatné drobné

Predám zachovalé smart hodinky Garmin Fenix 5 Saphire grey + black belt, plne funkčné
Garmin Fenix 5 Saphire grey + black belt
Podobné inzeráty
GARMIN Fenix 6S Pro - dámske Rose Gold
Predám tieto krásne hodinky GARMIN Fenix 6S Pro v nádhernej edícii Rose Gold s bielym remienkom - model je v predajniach dlhodobo vypredaný. Používané, doporučujem vidieť Predávam, lebo som vymenila za novší model :) Osobný odber BA Vrakuňa alebo Trenčín. Generácia univerzálnych GPS hodiniek so smartfunkciami. fénix 6S prináša na základe skúseností a vývoja série fénix prepracované funkcie a výbavu. Základný štandard novej výbavy série fénix 6 ponúka celkom nový optický pulzomer s podporou pokročilých meraní (variabilita pulzu) a podporou snímania pulzu aj pri plávaní, ktorý je doplnený o PULSE OX snímač pre meranie okysličenosti krvi. Praktická funkcionalita je rozšírená o tzv. battery management pre pokročilú správu a manažment napájania hodiniek v závislosti od použitia, potrieb a očakávanej výdrže batérie. Samozrejemosťou je tiež podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay™ Telo hodiniek je vyrobené z mimoriadne odolného, stáleho a zároveň ľahkého materiálu fiber-reinforced polymer s kovovým krytom na zadnej strane hodiniek. Displej je krytý odolným sklíčkom vyrobeným pomocou technológie Corning® Gorilla® Glass. Ďalšie kovové prvky sú vyhotovené s kvalitnej ocele Stainless Steel s finálnou farebnou úpravou podľa modelu. Mimoriadne odolná konštrukcia a ďalšie parametre spĺňajú armádne štandardy MIL-STD-810G pre vysokú odolnosť voči nárazom, plameňom a ponoreniu.
predám smart hodinky Garmin Fénix 5 plus Saphhire edition
Predám hodinky Garmin Fénix 5 Plus Sapphire edition vo výbornom stave. Výborná výdrž batérie. ( 10-12 dní v režime smart hodiniek). Nainštalované mapy Európy. Originál nabíjací kábel. Kompletný popis na tomto linku: K hodinkám pribalím aj úplne nový nylonový remienok.
Kožený remienok QuickFit 20 - Limestone k Garmin fenix 7S
Predám originál Garmin - Kožený remienok QuickFit 20 - Limestone Leather Band k Garmin fenix 7S (Sapphire Solar). Nikdy nenosený. Manželka ho nepoužíva k hodinkám..pôvodná cena v Garmin 149.99 eur. Bernolákovo/BA.
Osobná Váha Garmin Index
Predam osobnú váhu Garmin Index Smart Scale 1. gen. Váha meria: - BMI - % tuku v tele - hmotu kostrových svalov - hmotnosť kostí - množstvo vody v tele Garmin Index je múdra váha kompatibilná s radom športtesterov a fitnes náramkov značky Garmin. Váha podporuje bezdrôtové pripojenie pomocou WiFi, BLE alebo ANT+ a je možné ju prepojiť s tréningovým denníkom Garmin Connect alebo Garmin Connect Mobile. Váha vie rozpoznať až 16 užívateľov.
Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Carbon Gray Titanium/Black
Predám hodinky - Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Carbon Gray Titanium/Black. (najvyššia výbava) Kúpené v apríli 2022, sú v záruke, bez známok poškodenia. K hodinkám pribalím aj kovový náramok a nabíjaciu kolísku. Sú na foto. Majú toľko funkcií, že ich v živote nevyužijem. Chcem niečo jednoduchšie.
Garmin fenix 5
Predam hodiny Garmin Fenix 5,maju par skrabancov po okrajoch ktore nie je ani vidiet (vid foto),samotne sklo je bez jedineho skrabanca,zvacsa boli nosene v silikonovom puzdre takze ze su vo velmi dobrom stave. Vydrz baterie je stale dobra,aktivne vyuzivane len posledny polrok,maju asi 3 roky,dovod predaja - zacal som behavat,presiel som na inu radu. V pripade rychleho jednania original remienok garmin k tomu zdarma (vid foto)