bazár, predaj, inzercia, predám

Garmin Fenix 7X Pro titanium, sapphire, solar, zaruka, nove

Kategória: Hodinky

Garmin Fenix 7X Pro titanium, sapphire, solar, remienok carbon gray DLC titanium, komplet original balenie, kupene v garmin predajni, doklad o kupe, zaruka 2 roky, nove!
Garmin Fenix 7X Pro titanium, sapphire, solar, zaruka, nove
Podobné inzeráty
Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Titanium
Na predaj nepoužívané smart hodinky Garmin Fénix 7X Sapphire Solar Titanium, Carbon Gray DLC, white band. 1,4“ displej hodiniek chráni unikátne sklíčko Power Sapphire so solárnym dobíjaním,bezkontaktné platby,vodotesné do 10 ATM,GPS, Monitorovanie frekvencie dychu,variabilita srdcového pulzu (HRV),okysličenie krvi ,hodnota VO2 Max,vysoká výdrž batérie - na jedno nabitie vydrží do 29 dní. Bez záručného listu,bez poškodení,bez škrabancov, darček po nevernej ex Preferujem osobný odber, na cene sa vieme dohodnúť.
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Titanium / Brown Leather Band
Predám 3 mesiace staré hodinky Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Titanium / Brown Leather Band (+ náhradný silikónový remienok). Kupovené na Slovensku, kompletné balenie, v záruke. Bližšie info mailom.
GARMIN FENIX 6S PRO SOLAR
Predam 2-3x pouzite pekne damske hodinky pre narocne sportovkyne GARMIN FENIX 6S PRO SOLAR (zlaté/pieskový remienok) Su ako nove, aj s originalnym balenim ako je na fotke. Povodna cena 700 EUR, teraz 430 EUR Spekulanti prosim nepiste, nechcem nic na vymenu! Len pre serioznych zaujemcov. Kludne volajte, piste sms, mail… Pri rychlom jednani mozna zlava
Predam limitovanu ediciu Garmin tactix Charlie
Predam limitovanu ediciu Garmin tactix Charlie. Su v TOP stave, minimalne pouzite. Bez znamok pouzitia, vhodne ako dar. Najobľúbenejšia séria GPS športových hodiniek s navigáciou fénix 5x bola doplnená o nový "taktický" model. tactix Charlie je rovnako ako model fénix® 5X najlepšie vybavený model v novej sérií. Vydrž do 12-tich dní (hodinky + 24/7 pulz + BT smartfunkcie), až do 20 hodín (GPS zapnuté) - typické použitie s optickým pulzomer, až do 50 hodín s GPS v režime UltraTrac Špeciálne podsvietenie displeja pre optimálny náhľad aj pri použítí zariadenia na nočné vidienie* Duálne zobrazenie súradníc Titánová luneta s upraveným povrchom použitím technológie >DLC (diamond-like- carbon) - Predinštalované aplikácia "Jumpmaster" pre zoskok - Zafírové sklíčko tiež zabezpečuje mimoriadnu odolnosť voči poškriabaniu - Predinštalovaná topografická mapa s podporou cyklotrás v rámci Európy > > Topo Europe - Výber a inštalácia mapy jedného golfového ihriska z databázy viac ako 40.000 golfových ihrísk po celom svete - Nový integrovaný optický pulzomer Elevate - plne integrovaný do zadného krytu hodiniek, tak že nevyčnieva nad úroveň zadnej steny - Združený Performence widget - Centrálny widget so záznamom vášho zlepšenia a najdôležitejšie ukazovatele výkonu - Podpora pripojenia externých snímačov ANT+ a po novom aj Bluetooth - Nové funkcie Pokročilého Tréningu - Training Effect 2.0. - Nové a zjednodušené používateľské rozhranie - Group Track - umožňuje vzájomné sledovanie všetkých členov tréningovej skupiny v reálnom čase - QuickFit náramky - nové rýchlo upínacie náramky umožňujú výmenu bez náradia v priebehu pár sekúnd. Prevedenie silikón, prémiová koža, kov. Vodotesnosť: 10 ATM GPS prijímač: GPS + GLONASS Mapy a pamäť Basemapa Predinštalované mapy:TOPO EURO Možnosť dohrávania máp: Vstavaná pamäť: 12 GB Snímač srdcovej frekvencie: Snímač rýchlosti/kadencie: Krokomer - Foot Pod: HRM-Run pulzomer s akcelerometrom: Garmin Connect kompatibilita: HRM-Swim pulzomer pre plávanie: HRM-Tri pulzomer pre plávanie s akcelerometrom Komplet balenie, povodna cena 790,- Cena 390-
Predám GARMIN Fenix 6x Sapphire bez škrabanca
Predám hodinky Garmin fenix 6x so safírovým sklíčkom. Hodinky sú v 100% stave, žiadne škrabance stav nového kusu. Hodiny predám ako na foto bez remienku, kábla a krabice. Už sú bez záruky. Kontaktovať prosím prostredníctvom e-mailu, udané č. nepravdivé Len osobný odber, neposielam.
Garmin Fénix
Predam hodinky Garmin Fénix 5x Sapphire Edition Ultimate Multisport GPS Watch with Mapping. Hodinky používané, ale ešte v dobrom stave. Krabica, návod, kábel. Nový sivý remienok, náhradný zelený remienok. Prechod na iný typ hodiniek, preto ich predávam, niekomu ešte poslúžia.