bazár, predaj, inzercia, predám

Garmont pinnacle gtx

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám legendárny model Pinnacle od výrobcu Garmont. Vrchná membrána GTX je už samozrejme opotrebovaná ale po impregnácií sa čiastočne dá obnoviť a niekomu ešte dobre poslúžia. Možnosť zapínania poloautomatických mačiek. Známky opotrebovania viď. foto.

veľkosť EUR 45

Osobný odber ZA, MT, RK
Garmont pinnacle gtx
Podobné inzeráty
Garmont Pánska turistická obuv Garmont Ascent GTX Red
Predám veľmi zachovalé malo nosené topanky Garmont- veľkosti 42 Garmont Ascnet GTX sú ľahké a pohodlné turistické topánky s výkonnou Gore-Tex® Performance Comfort membránou. Topánky boli navrhnuté pomocou patentovanej technológie a.d.d., ktorá sa snaží v čo najväčšej miere rešpektovať asymetriu ľudského chodidla a zabrániť obmedzovaniu pri pohybe. Zvršok je tvorený kombináciou 1,8 mm Perwanger® semišovej kože v kombinácii s materiálom Cordurou mimoriadne odolnou proti oderu. Podrážka Vibram® Nepal zaisťuje skvelú priľnavosť a pohodlie. Samozrejmosťou je kompatibilita s poloautomatickými mačkami. Všetky tieto a mnoho iných vlastností robia z obuvi Garmont Ascent GTX vhodného partnera na vysokohorské túry, Via Ferraty, ale aj rekreačnú turistiku.
Turistická obuv Garmont Vetta GTX, Dark grey/orange
Predám 1x obuté turistické topánky zn. Garmont Vetta GTX, Dark grey/orange, veľkosť EUR 43, nesadla mi veľkosť, cena dohodou. Turistická obuv Garmont Vetta GTX - dark grey/orange je vyššia alternatíva populárnych topánok Garmont Dragontail MNT GTX. Ponúka riešenie pre tých, ktorí uprednostňujú stredne veľké topánky schopné ponúknuť stabilitu a tuhosť. Práve vďaka 3/4 strihu ostane tvoj členok chránený a pevný aj pri ťažkých technických výstupoch. Je vyrobená z velúrovej kože. Vďaka podšívke Gore-Tex je priedušná a úplne vodeodolná. Navyše antibakteriálna výstelka ECO PU zaručuje ideálny komfort tvojich nôh. Podrážka Vibram® Maton je dvojzložková a ponúka vynikajúcu trakciu na všetkých povrchoch. Spoločne s lezeckou špičkou a vystužením na päte je ideálna pre bezpečné výstupy a zostupy. Vlastnosti: - zvršok: 1,8 mm semišová koža - podšívka: GORE-TEX® Extended Comfort - vložka: ECO-PU - podrážka: dvojzložková Vibram® Maton conev@
Garmont Pinnacle GTX X-Lite
Predám topánky Garmont Pinnacle GTX X-Lite , raz obuté , žial my nesadla velkosť . Sú navoskované Grangers VOSK WATERPROOFING WAX . velkost 43.
Outdoorové topánky GARMONT PINNACLE GTX-LITE RED
Predám tieto nové, nepoužívané outdoorové topánky GARMONT PINNACLE GTX-LITE RED (41.5, 42.5, 44.5). Možnosť osobného odberu v DK alebo poslať kuriérom GLS po zaplatení (aspoň poštovných nákladov) vopred.
Garmont Mountain Guide Pro GTX 42
Jeden krat vyskusane, nesadla velkost 42. Gore-Texové topánky Garmont Mountain Guide Pro a plne kompatibilné s mačkami vám umožnia zdolať akýkoľvek terén, s ktorým sa môžete stretnúť. Jednodielna koža obopína chodidlo pre bezpečné a pohodlné nosenie. Gore-Tex®Insulated Comfort plus konštrukcia vložky z uhlíkových vlákien Garmont vytvára dobre izolované puzdro pre vaše nohy. Dodatočný komfort zaisťuje PU tlmič v oblasti päty a mikroporézna guma na klenbe a loptičky chodidla. GoreTexové topánky Garmont Mountain Guide sú určené pre alpských vodcov a všeobecný alpinizmus, ako aj pre všetky zmiešané lezenie a chôdzu.
GARMONT TOWER 2.0 GTX WMS
Predám nové dámske topánky Garmont, veľkosť 40, nachodené majú 5km, nesedia na moju nohu tvarom, veľkosťou sedia na 38 s hrubou ponožkou. Dámska horolezecká obuv Garmont Tower 2.0 GTX má zvršok vyrobený z kombinácie mikrovlákna a nylonu, ktorý je ľahký a zároveň veľmi odolný voči poškodeniu. Existuje dôvod, prečo sa používal ako súčasť zvršku horských topánok. Znižuje tiež hmotnosť topánky, čím sa stáva odlišným modelom v porovnaní s klasickými koženými modelmi. Okrem toho sa po celej dĺžke zvršku nachádza gumová topánka Brunner Liba®, ktorá chráni topánku pred poškodením pri pohybe v kamenistom teréne. Technológia ErGo-last ponúka pohodlnejšie a ergonomickejšie nosenie, zatiaľ čo technológia Double Damper poskytuje lepšie odpruženie a menšiu únavu po celodennej túre. Špičková membrána GORE-TEX® Performance Comfort predstavuje maximálnu ochranu pred nepriaznivým počasím. Dokonale ochráni vaše nohy pred mokrým snehom alebo dažďom počas celoročných túr. Vďaka jeho prítomnosti zostanú vaše nohy dlhšie v suchu. Polypropylénová stielka FrameFlex Mid poskytuje správnu kombináciu stability a flexibility. Zároveň je dostatočne tuhá na to, aby sa k nej dali bezpečne pripevniť poloautomatické mačky. Podrážka Vibram® Apex bola zámerne rozšírená v prednej a zadnej časti (pod pätou), aby sa zvýšila stabilita a priľnavosť.