bazár, predaj, inzercia, predám

Gebmann

Kategória: Remeselné práce

V súčasnosti hľadáme skúsených elektrikárov do nášho tímu v Nemecku.

Práca je na živnosť.

1. Ponuka

Nástup 22.05.2023.

Miesto výkonu práce je Berlín.

Popis práce: bytová elektroinštalácia

2. Ponuka

Nástup 05.06.2023.

Miesto výkonu práce je Augsburg.

Popis práce: prerábka budovy na materskú školu

Ubytovanie zabezpečené, po dohode hradené.

Ponúkame atraktívny nástupný plat, ktorý sa už po mesiaci mení, vynikajúce benefity a možnosť kariérneho rastu.

Obidve naše ponuky sú s dlhodobou spoluprácou.

Požiadavky:

Živnosť minimálne 2 mesiace.
Dodržiavať všetky bezpečnostné protokoly a predpisy.
Relevantná prax.
Schopnosť čítať plány a technické výkresy.
Jeden z partie nemecky hovoriaci.

Ak ste zohratá partia alebo jednotlivci, ktorý hľadajú kariérnu príležitosť, ozvite sa nám a určite nájdeme spoločnú cestu. Neváhajte nás kontaktovať.
email: jan.hajduk@
telefonicky: ,
Gebmann
Podobné inzeráty
Maliari Nemecko
Hľadáme skúsených maliarov do nášho tímu v Nemecku. Práca je na živnosť. Ponuka pre dvoch maliarov. Nástup možný ihneď. Miesto výkonu práce je Rosenheim. Popis práce: všeobecné maliarske práce. Ubytovanie zabezpečené, po dohode hradené. Jeden z partie nemecky hovoriaci. Požiadavky: Živnosť minimálne 2 mesiace. Dodržiavať všetky bezpečnostné protokoly a predpisy. Relevantná prax. Schopnosť čítať plány a technické výkresy. Ponúkame atraktívny nástupný plat, ktorý sa už po mesiaci mení, vynikajúce benefity a možnosť kariérneho rastu. Ak ste zohratá partia alebo jednotlivec, neváhajte sa nám ozvať a určite nájdeme spoločnú cestu. email: personal@ telefonicky:
Murári Nemecko
Hľadáme skúsených murárov do nášho tímu v Nemecku. Práca je na živnosť. Ponuka pre partiu dvoch murárov. Nástup možný ihneď. Miesto výkonu práce je Linkenheim. Popis práce: všeobecné murárske práce. Ubytovanie zabezpečené, po dohode hradené. Jeden z partie nemecky hovoriaci. Požiadavky: Živnosť minimálne 2 mesiace. Dodržiavať všetky bezpečnostné protokoly a predpisy. Relevantná prax. Schopnosť čítať plány a technické výkresy. Ponúkame atraktívny nástupný plat, ktorý sa už po mesiaci mení, vynikajúce benefity a možnosť kariérneho rastu. Ak ste zohratá partia alebo jednotlivec, neváhajte sa nám ozvať a určite nájdeme spoločnú cestu. email: personal@ telefonicky:
Murári Nemecko
V súčasnosti hľadáme skúsených murárov do nášho tímu v Nemecku. Nástup možný ihneď. Miesto výkonu práce je Bayreuth (pri CZ hraniciach). Popis práce: všeobecné murárske práce. Ubytovanie zabezpečené, po dohode hradené. Jeden z partie nemecky hovoriaci. Ponúkame atraktívny nástupný plat, ktorý sa už po mesiaci mení, vynikajúce benefity a možnosť kariérneho rastu. Požiadavky: Živnosť minimálne 2 mesiace. Dodržiavať všetky bezpečnostné protokoly a predpisy. Relevantná prax. Schopnosť čítať plány a technické výkresy. Auto výhodou. Ak ste zohratá partia alebo jednotlivec, neváhajte sa nám ozvať a určite nájdeme spoločnú cestu. email: personal@ telefonicky: