bazár, predaj, inzercia, predám

Geigerov počítač, dozimeter, detektor radioaktivity

Kategória: Ostatné drobné

Predám nový Geigerov počítač, merač ionizačného žiarenia. Ukazuje hodnoty aktuálneho žiarenia i kumulatívnu dávku. Detekuje žiarenie Beta, Gama a Röntgenové žiarenie.

- nabíjateľná batéria 1100 mAh
- rozmery: 120x78x27mm
- váha: 200g
- rozsah merania: 0.01uSv - 50000uSv

Cena: 65e, dobierka alebo odber HE, KE.
Geigerov počítač, dozimeter, detektor radioaktivity
Podobné inzeráty
GC01 Geigerov-Müllerov počítač, dozimeter
Predám tento extra presný geigerov čítač pre kontrolu rádioaktivity. Ma 5x vacsi rozsah oproti beznym dozimetrom. Meria beta, gama, röntgenové žiarenie a rádioaktívny izotop kód 131. Kontrola gama žiarenia vám ľahko a rýchlo ukáže mieru zamorenia rádioaktivitou. Prístroj rýchlo detekuje dávky žiarenia v µsv / h. Tak možno rýchlo vykonať odhad možného rádioaktívneho zamorenia potravín, zariadení a stavebných materiálov v porovnaní s prirodzenou rádioaktivitou prostredia. Prístroj je vybavený akustickou signalizáciou prekročených limitov a takisto grafom. Jednoduché a okamžité použitie. Dlhá výdrž a jednoduché a rýchle nabíjanie cez USB. Osobne KE alebo pošta alebo DPD kuriér. Cena 97e Tiež hladane: detektor radioaktivity, nuklearna strela, atomova bomba, vojna, cernobyl. Referencie: [1] [2] !! PS: môžete si ho u mňa objektívne otestovať, nepredávam fejky ako ostatní. Sami uvidíte či skutočne funguje, potom sa rozhodnite.
Dozimeter, detektor radiácie
Predám nový/nepoužitý dozimeter/geiger counter GC-01 Meria beta, gama, röntgenové žiarenie a rádioaktívny izotop kód 131. Kontrola gama žiarenia vám ľahko a rýchlo ukáže mieru zamorenia rádioaktivitou. Prístroj rýchlo detekuje dávky žiarenia v µsv / h. Tak možno rýchlo vykonať odhad možného rádioaktívneho zamorenia potravín, zariadení a stavebných materiálov v porovnaní s prirodzenou rádioaktivitou prostredia. Prístroj je vybavený akustickou signalizáciou prekročených limitov a takisto grafom. Jednoduché a okamžité použitie.(viem aj vysvetliť) Dlhá výdrž a jednoduché a rýchle nabíjanie cez USB C. Pre vyhľadávanie riadiácia detektor merač dozimeter geiger counter vojna na Ukrajine Ukrajina Ukrajne Gamma žiarenie xray x Ray zdravie bezpečie bezpečnosť
Perový dozimeter na meranie rádioaktivity
Predám tento nový perový dozimeter kompaktných rozmerov. Meria alfa, beta a gamma žiarenie. Ukazuje aktuálnu hodnotu žiarenia aj dávku v intervaloch a zároveň je možné meranie prispôsobiť v nastavení zariadenia.
Dozimeter
Predam nový Dozimeter,meranie rádioaktivity ,dobijanie cez micro usb C ..
Predam Detektor kovov NOKTA POINTER nová verzia
Uplne novy detektor kovov NOKTA POINTER nová vylepšená verzia cena 79€ nikihorvath777@ NOKTA POINTER Vodotesný detektor kovov – dohľadávačka, spĺňa normu IP68. Nová vylepšená verzia overenej dohľadávačky. Upravená frekvencia pre nerušenú prácu s detektorom Simplex. Nokta Pointer je vysoko kvalitný prístroj a radí tento detektor kovov do najvyššej triedy pinpointrov na trhu. Detektor má rozsah citlivosti nastaviteľný v desiatich krokoch a výborný hĺbkový výkon! Nokta Pointer má tiež varovný alarm, ktorý predchádza jeho strate v teréne a funkciu automatického vypnutia. Harmónia dokonalosti. Nokta Makro Nokta Pointer je elegantný pinpointer nevyhnutný pre každé hľadanie pokladov. Má 3 rôzne upozornenia na cieľ a je vodotesný do 1m. Použitie Vodotesný profesionálny detektor kovov Technológia VLF Frekvencie 18.2kHz Sonda 9.3cm Zvuk Reproduktor Detekcia Zvukom a vibráciami Blokovanie rušenia Áno Citlivosť Nastaviteľná Alarm pri strate Áno Automatické vypnutie Áno Rozmer 24×4.8×4.8cm Váha 235g Pracovné teploty -20°C/+50°C Napájanie 9V batéria Výdrž batérie 30 hodín
Predám GM počítač, merač radioaktivity
Predám vreckový GM (Gaiger Mulerov) počítač FS 2011, merač rádioaktivity, gama lúčov.