bazár, predaj, inzercia, predám

Geometrické tvrary

Kategória: Hračky

Geometrické tvary sú trojrozmerné puzzle rôznych geometrických tvarov. Cieľom je uložiť ich na správne miesto na drevenej doske. Deti sa naučia zručnosti, naučia sa farby a základné geometrické tvary.
Rozměry: 17 x 17 x 5 cm
Stav" nové
Cena" 6,- plus poštovné podľa Slovenskej pošty prípadne osobný odber Dunajská Lužná
Geometrické tvrary
Podobné inzeráty
Plastove geometricke tvary
plastove geometricke tvary roznych tvarov a velkosti moznost pouzit na montessori
Zábavná hracia kocka
Nekoňečná zábava pre deti. Veľmi zábavná kocka s piatimi rôznymi hrami ako magnetická tabuľa s magnetkami, hodinky, vhadzovanie tvarov do krabice, cesta pre geometrické tvari a slony a levy. Nekonečné hodiny zábavy.
Drevená vkladačka na triedenie
Fantastické vzdelávacie puzzle pre deti, ktoré dieťa nielen zabavia, ale aj podporia jeho správny vývoj. Hra spočíva vo vhodení obrázku do príslušných otvorov, ktoré sú umiestnené na veľkej drevenej doske pod jednotlivými obrázkami. Neuveriteľná vzdelávacia hra, v ktorej dieťa: Rozvinie schopnosti logického myslenia Naučí sa rozpoznávať tvary Nacvičí si manuálnu zručnosť Trénuje pamäť a koncentráciu Naučí sa čísla, geometrické tvary, zvieratá atď. Obsah súpravy: 5 podlhovastých štítkov s 10 rôznymi vzormy 50 malých kartičiek na triedenie
Drevené puzzle Montessori geometrické tvary
Top stav, úžasné puzzle, kartičky. Motorika, farby, tvary, zvieratá, predmety. Úžasná hra.
Stavebnica WEDGE-IT pyramídy + puzzle
Výborná didaktická stavebnica na štýl Montessori, štvorce sa vrstvia na seba do ihlanu - pyramídy, prípadne rôznych iných tvarov a výtvorov. Krásna farebná, veľa kusov. Pridám puzzle geometrické tvary. Viac napr. tu:
Geometrické telesá
Sú nové. Balené v bielej kartónovej krabici