bazár, predaj, inzercia, predám

GHD MAX STYLER - Gold

Kategória: Fény, Kulmy

Predám profesionálnu žehličku na vlasy GHD MAX STYLER Gold. Nevhodný darček, nevyužijem. Bola len pár krát použitá.
Vlastnosti:
Najuniverzálnejší žehlička na vlasy na trhu, ideálne pre všetky dĺžky vlasov.
Kvalitné keramické doštičky udržujú optimálnu teplotu po celej ploche.
Ultrahladké žehliacej plochy vašimi vlasmi prejdú ľahko a bez námahy.
Ľahšie a chladnejšie na dotyk.
Extra rýchle zahriatie, ktoré vás upozorní pípnutím.
Cena v obchode je 250 eur.
GHD MAX STYLER - Gold
Podobné inzeráty
GHD MAX STYLER - PROFI Žehlička na vlasy
Predám profesionálnu žehličku na vlasy GHD MAX STYLER. Bola používaná, ale prešla som na parnú žehličku, takže ju už nepotrebujem. Je to profesionálna žehlička na vlasy, plne funkčná, kúpená v UK. Jej cena bola cca 200 eur. Vlastnosti: - Veľká žehliaca plocha - Kvalitné keramické doštičky - Ultrahľadké žehliace plochy - o 80% viac lesku a až 2x menej krepovatenia - Optimálna teplota 185°C - Zahriatie do 30 sekúnd - Otočný kábel 2,7m - automatické vypnutie po 30min nečinnosti
Hair styler fén
Predám hair styler fén na úpravu vlasov, rôzne nadstavce na rôzne účesy
BioIonic
Dobrý deň, predám: 1. BioIonic - 3 in one styler - JEDINEČNÝ DIZAJN 3 v 1 SPOJUJE PLOCHÝ STYLER, kulmu a rúčku DO JEDNÉHO NÁSTROJA TECHNOLÓGIA BIO IÓNOVÉHO ZVLHČOVACIEHO TEPLA POMÁHA VLASOM ZOSTÁVAŤ ZDRAVÉ A HYDRATOVANÉ DIGITÁLNE TEPLO NASTAVENIE DO 430 °F / 220 °C UNIVERZÁLNE NAPÄTIE A 1 HODINA AUTOMATICKÉ VYPNUTIE. Cena 50€ 2. BioIonic - Onepass Oval Wand - JEDINEČNÝ OVÁLNY DIZAJN VYTVÁRA VOĽNÉ KUČERNY A VLNY BIO IÓNOVÉ ZVLHČUJÚCE TEPLO POMÁHA VLASOM ZOSTAŤ ZDRAVÉ A HYDRATOVANÉ VYLEPŠENÝ DIZAJN A 9 NASTAVENÍ TEPLA AŽ 430°F UNIVERZÁLNE NAPÄTIE A 1 ROK ZÁRUKA. - vytvára efekt plážových vĺn. Cena: 50€ V prípade záujmu možné osobne prebratie v BA alebo zašlem cez zasielkovnu. Obe sú stav nové.
Profesionálna tepelná kefa značky GHD
Profesionálna tepelná kefa na vlasy pre hladký účes ľahko a rýchlo - váš dokonalý partner pre styling druhého dňa. Vlastnosti Skrotí a uhladí vlasy pri zachovaní objemu a vytvára prirodzene rovný vzhľad Okamžite opraví ohyby a sležená miesta a obnovuje účes na druhý deň Narovnáva vlasy jedným ťahom rýchlo a bez námahy, čím šetrí cenné minúty, keď ráno ponáhľate Kombinuje kratšie a dlhšie zuby pre ľahkú a rýchlu úpravu aj ťažko dostupných partií Udržuje konštantný a pre styling optimálnu teplotu 185°C a tým docieli zdravo vyzerajúcich vlasov Antistatické ióny v kefe eliminujú krepovateniu pre dokonale hladké výsledky Kĺže po vlasoch bez ťahania Technológia Ionizácia - uhladzuje vlasovú kutikulu, zabraňuje krepovateniu a elektrizovanie a zanecháva vlasy hodvábne jemné a lesklé Optimálna teplota 185°C - styling za pomoci konštantnej teploty na optimálnu hladine umožňuje rýchlejšie, a napriek tomu účinnejšie žehlenie za nižšie teploty, čím obmedzuje lámanie vlasov až o 50%, žehlenie vlasov pri konštantnej teplote o optimálnej hodnote 185 ° C si účinne poradí aj s tými nejhouževnatějšími vlasy, a to jednoduchým jedným ťahom. Keramika - umožňuje rýchle zahriatie a rovnomerné rozloženie teploty po celej dĺžke doštičiek pre perfektnú stylin a ochranu proti spáleniu. Ako nová. Top stav.
Teplovzdušná kefa "REVLON"
Kefa pre sušenie a úpravu vlasov v jednom kroku. Revlon SALON ONE-STEP HAIR DRYER & STYLER disponuje ionizačnou technológiou, ktorá zjemňuje vlas, znižuje statickú elektrinu a zabraňuje krepovateniu. Ľahké prevedenie s otočným káblom uľahčuje manipuláciu.
KULMOFÉN Clatronic
Predám nový Kulmofén Clatronic HAS 3019 Kľúčové vlastnosti: 2 stupne výkonu Nadstavce - objemový styler, okrúhla kefa, hrebeň Jednoduché a praktické ovládanie Výkon 550 W Funkcia ochladzovania Modrá farba NA DOBIERKU ANI POŠTOU NEPOSIELAM !!! LEN OSOBNÝ ODBER BRATISLAVA VRAKUŇA