bazár, predaj, inzercia, predám

Giant Recon HL 800

Kategória: Ostatná cyklistika

Ponúkam na predaj predné svetlo Giant Recon HL 800. Je to vlastne úplne nový a nerozbalený kus, ktorý som dostal po reklamácií pôvodného. Medzičasom som však dostal iné, takže už ho nepotrebujem, ale bol som s ním spokojný. Doklad o kúpe a reklamačný protokol mám, pôvodná cena bola cca 56 €, ponúkam ho za 50. Je v záruke do konca apríla 2025.
Kontaktovať mailom. Ďakujem.
Giant Recon HL 800
Podobné inzeráty
EBIKE GIANT TRANCE E+ velkost ramu L rok 2020
predam tento spickovy ebike giant trance e+, je v 100%tnom stave. na rame su este ochranne folie proti poskrabaniu. najazd cca 2000km, vsetky servisy a prehliadk urobene. pre vyhladavanie: ebike e-bike e bike elektrobicykel elektro bicykel giant
RockShox Recon RL Motion Control Solo Air 140mm "29"
Čaute mám na predaj túto vidlicu RockShox Recon RL Motion Control Solo Air 140mm. Vidlica je nejazdená, rovno zhodená z nového bajku. Dĺžka krku je 18,5cm. Vidlica má zdvih 140mm je uzamykatelná.
Detský bicykel Giant
Predám detský bicykel značky Giant v zachovalom stave dlhšiu dobu nepoužívaný, vybavený prehadzovačkou 3x7 prevodov. Plne funkčný, len má prasknuté sedlo, je previazané páskou viď. foto. Osobný odber v Prešove.
Predám krosový bicykel GIANT ROAM
Predám krosový bicykel GIANT ROAM veľkosť rámu S vo výbave: - brzdy hydraulické kotúčové Shimano - uzamykateľná vidlica - prevody Shimano 3 x 9 - tachometer, zadný nosič - bicykel je nový, nepoužívaný -
Tretry Specialized recon 1.0
Predam 10 krat obute tretty.Su ako nove.Maju este 1rok zaruku.Predam aj s kuframy.
Mestský bicykel GIANT
Kvalitný mestský bicykel. Pár krytiek zlomených, vo funkčnosti to neprekáža. Dohoda možná.