bazár, predaj, inzercia, predám

Gitarova brzda

Kategória: Zvuková technika

Predám gitarový Attenuator Koch 8ohm.
Gitarova brzda
Podobné inzeráty
Gitarová vysielačka AKG
Predám gitarovu vysielačku AKG ma dosah viac ako 30 metrov. Vysielačka umožní pohodlne hranie a výborný zvuk.
Screamer + rat
Predám Screamer + Rat. Je to gitarová krabička ktorej súčasťou je nakopávač zvuku Screamer a OverDrive typu Rat. Kombináciou oboch efektov si vieme nastaviť jemne skreslenie Crunch až po mohutne Lead a pokryť tak podľa potreby širokú škálu hudobných žánrov a skreslení
Minikombo Blackstar Fly3 stereo set.
Gitarová sada zložená z komba FLY 3, reprobedne FLY 103 a napájacieho kábla. Kompaktné mini kombo FLY 3 disponuje dvoma kanálmi – Clean a Overdrive. Ponúka výkon 3W a 3" reproduktor Blackstar. Okrem toho je vybavený nastaviteľným páskovým delayom, alebo funkciou Infinite Shape Feature. Má zabudovaný MP3 a Line vstup pre hranie a počúvanie hudby zároveň, simuláciu Line výstupu, respektíve slúchadlový výstup pre tiché cvičenie, alebo nahrávanie. Kombo je možné napájať aj pomocou batérie. Rozmery: 175mm x 136mm x 107mm, Hmotnosť: 1kg Reprobedňa FLY 103 je špeciálne určená na použitie s kombom FLY 3 ako externý reprobox. Má zabudovaný kábel na prepojenie s kombom, vďaka čomu robí z FLY 3 6W stereo set-up. Box je rovnako vybavený 3" reproduktorom Blackstar ponúkajúci revolučné zvukové vlastnosti.
Celolampova hlava 100W + box
Predám Peavey Windsor 100W gitarová elektrónková zosilňovačová hlava s reproduktorovou skrinkou 4x12" Windsor je jednokanálový 100W zosilňovač RMS s celolampovým zosilnením ozvučený klasickými tónmi britskej rockovej gitary. Peavey Windsor, ktorý napĺňa tóny zlatej éry rocku exkluzívnou technológiou a spoľahlivosťou Peavey, používa tri predzosilňovacie elektrónky 12AX7 a štyri elektrónkové zosilňovače EL34 v jednokanálovej konfigurácii s exkluzívnymi funkciami tvarujúcimi tón. Zatiaľ čo väčšina zosilňovačov ponecháva EQ na predzosilňovač, Windsor je vybavený ovládacími prvkami Peavey's Presence and Resonance, ktoré upravujú tlmenie reproduktorov od nízkych po vysoké vo vysokých a nízkych frekvenciách. Windsor tiež ponúka obvody Peavey's Texture pre prispôsobenie charakteristík odozvy od moderných push-pull tried A / B po vintage zvuky triedy A. Ovládací prvok Textúra poskytuje prírastkové nastavenie pre neuveriteľný rozsah textúry a vyfarbenia tónov. Windsor tiež ponúka zosilnenie zosilnenia nožným spínačom, trojpásmový rotačný EQ na predzosilňovači, hlavnú hlasitosť, efektovú slučku nožného prepínania a vysoké a nízke vstupy. Sprievodná monofónna reproduktorová skrinka Windsor 412 využíva štyri reproduktory Peavey špeciálne navrhnuté tak, aby ladili s tónmi hlavy zosilňovača Windsor.Technické údaje: Menovitý výkon: 100 W RMS Tube Compliment: 4 x Tuby EL34, 3 x 12AX7 (alebo kombinovat 12AU7, 12AT7, ) Spotreba energie: max. 300 W, 230 V str Typ reproduktorov: 4 x 12 " (16 Ω) Rozmery skrinky (ŠxHxV): 76 x 36 x 80 cm Rozmery zosilňovača (ŠxHxV): 74 x 28 x 29 cm Hmotnosť: Amp 19,5 kg, skriňa 40 kg Nevymienam.
Marshall  gitarova hlava
Predám pololampovu hlavu Valvestate 150H
Celolampová gitarová hlava Crate 100W
Predám gitarovú hlavu Crate 100W - celolampovú (elektrónkovú) - s prepínačom na 50W (čím sa šetria elektrónky). Všetky elektrónky sú NOVÉ a PÁROVANÉ. Pri rýchlom jednaní možná zľava. Po dohode možný predaj aj 200W boxu - 4 repráky.