bazár, predaj, inzercia, predám

Gitarova vysielacka

Kategória: Strunové nástroje

Predam novu nepouzivanu vysielacku na gitaru alebo basu.
Gitarova vysielacka
Podobné inzeráty
Púzdro na Gitarovú VYSIELAČKU
Dobrý deň, mám na predaj púzdro na gitarovú vysilačku. Je nové použité len pár krát v skušobni. Stači ho pripnúť suchým zipsom o pás na gitare a môžete hrať. V prípade záujmu alebo viac info ma kontaktujte. vysielacka gitarova vysielacka vysielacka na gitaru vysielacka na basu bezdrôtovy system wiralles system bezdratovy system vysilacka vysilacka na kytaru puzdro na vysielacku wiralles case case puzdro na gitarovu vysielacku
Gitarová/basová vysielačka
Pozor vysielačka má nedostatok preto je taká cena. Predam túto vysielačku na gitaru alebo basu. Je to Thomman vysielačka zložená z prijímača a vysielača. Komplet balenie s kufríkom. Problém je že raz za čas, niekedy je to dlhší interval niekedy 2-3 minúty pri hraní ako by v nej niečo praskalo alebo rušilo, ja sa do elektrotechniky moc nerozumiem ani som ju nikomu nedával pozerať lebo mám náhradu. Táto mi už rok stojí odložená preto ponúkam niekomu kto si to vie dať dokopy. Cena novej je necelých 200€, ja ponúkam za 50€.
Gitarová podložka pod nohu. úplne nová zabalená
Gitarová podnožka pre žiakov a hráčov na klasickú gitaru. Robustná a odolná konštrukcia je vyrobená z ocele. Pogumovaný povrch spoľahlivo zabráni skĺznutiu nohy.
blackstar fly3 mini stereo mini kombo
kombo na baterky Gitarová sada zložená z komba FLY 3 a reprobedne FLY 103. Kompaktné mini kombo FLY 3 disponuje dvoma kanálmi – Clean a Overdrive. Ponúka výkon 3W a 3" reproduktor Blackstar. Okrem toho je vybavený nastaviteľným páskovým delayom, alebo funkciou Infinite Shape Feature.
Gitarová hlava Line6 Spider V 240HC + Footswitch FBV MKII
Predám modelingovú gitarovú hlavu Line6 Spider V 240HC + Footswitch FBV MKII Výkon: 240 W Počet kanálov: 4 Počet vstupov: 1 Ovládanie: Drive, Bass, Mid, Treble, Volume, Master, Amp, Fx, Play/Pause, Mode, Edit, Tap/Tuner, Home Počet simulácií: 101 Počet efektov: 101 Počet predvolieb: 128 Integrovaná ladička: Áno Efektová slučka: Nie Slúchadlový výstup: Áno MP3/linkový vstup: Áno MIDI: Nie USB: Áno Vstup na footswitch: Nie Footswitch súčasťou: Nie Ostatné parametre: XLR DI, Drum Loops, Metronome, Looper, Relay Wireless Ready Bezchybný stav, hrané len v skúšobni. Len osobný odber Pov. Bystrica/Rajec.
gitarové/basgitarove diely
1. Snímače hsh z cort x6 - 20€ (humbucker - 7,50€, single coil - 5€) 2. Snímače na telecaster z telecaster kitu harley benton, neboli nikdy zapojené, pridám k nim aj kobylku - 15€ 3. gitarová kobylka, sú k nej aj skrutky a kľúč - 5€ 4. string ferrules na string through gitaru - 3€ 5. ladiace mechaniky na basgitaru, kúpené na muzikery, nevyužité - 10€ snímače predám aj zvlášť, na cene sa dá dohodnúť