bazár, predaj, inzercia, predám

Glukomer LifeScan

Kategória: Zdravie a krása

Predám starý glukomer LifeScan pre zberateľa.

Na sms nereagujem. Ak máte záujem, píšte cez poštu, alebo volajte na uvedené telefónne číslo. Osobný odber v Senici, prípadne pošlem poštou - platba vopred na účet (+ 1€ poštovné). Na dobierku neposielam!

Klikni na moje meno a pozri moje ďalšie inzeráty.
Glukomer LifeScan
Podobné inzeráty
NOVÝ Glukomer Bioland G-425-3
Nový glukomer BIOLAND G-425-3 Obsahuje: Glukomer, nastaviteľné lancetové pero, krabica. (Neobsahuje lancety a testovacie prúžky - je možné si ich u mňa zakúpiť, alebo získať na recept od lekára) TECHNICKÉ PARAMETRE: - meracia jednotka: mg/dl - pamäť: 180 záznamov nameraných hodnôt s dátumom a časom - pracovná teplota 10 ° C až 40 ° C - skladovacie podmienky: 20 ° C až 70 ° C - rozmery: 81x 62x19mm hmotnosť: 60g - napájanie: 2x mikro-tužkové baterky - životnosť batérie: viac než 1.000 testov - pokojová spotreba: menej ako 20µA Testovacie prúžky je možné zakúpiť u mňa, alebo v lekárni alebo získať na recept od Vášho diabetológa. ---------------------------------------------- U mňa k zakúpeniu: - Lancety (ihly) 30G - najtenšie bežne dostupné, bezbolestné! (4 EUR - 50ks) - Testovacie prúžky BIOLAND - 8 EUR (50ks) V prípade záujmu píšte správu. Číslo kôli tele-spamu vymyslené.
Glukomer OneTouch
Predám glukomer One touch Select plus a One touch Select plus flex, sú nové, cena 10€/ks. Poprosím kontaktovať mailom.
Glukomer Bayer CONTOUR
Zdravotnícka pomôcka Glukomer Bayer Contour na monitorovanie hladiny glukózy v krvi je určený na samovyšetrenie pacientov s cukrovkou. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
glukomer Accu-Check Performa
nový,kvalitný,presný glukomer
Predám glukomer ACCU-CHEK Performa Combo
Predám glukomer ACCU-CHEK Performa Combo.
Predám glukomer ACCU-CHEK Performa
Predám glukomer ACCU-CHEK Performa aj s testovacím perom.