bazár, predaj, inzercia, predám

Gobelinový obraz

Kategória: Starožitnosti

Gobelínovy obraz - divé maky, 50 x 50. Zlatistý rám, pod sklom.
Gobelinový obraz
Podobné inzeráty
Gobelínový obraz 171 x 118cm
Predám gobelínový obraz šírka 171cm a výška 118cm v 100% stave. Gobelín je zasklený. Osobný odber je možný v Prievidzi.
Obraz gobelin
Ponukam na predaj stary cca 60 rocny, rucne vysivany gobelinovy obraz mlyn, v rame so sklom, pekny zachovaly stav.
starožitné obrazy
Obraz gobelínový, vyšívaný - stromy: vonkajší rozmer 48x58cm Obraz svätý: vonkajší rozmer 69x139cm. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
87-ročný veľký gobelínový obraz za sklom
gobelín je vo veľmi dobrom stave, rám, ten je už trochu v rožkoch poškodený, bolo by vhodné ho opraviť, alebo vymeniť obraz, podľa toho, čo mi moja babička rozprávala, vyšívala sama po večeroch - v rokoch 1935-37. Po celé roky bol zavesený u starých rodičov, v obývacej izbe rozmery /aj s rámom/ 72,5 x 88,5 cm cena 120€ + poštovné podľa tarif SP, najlepší by bol samozrejme osobný odber Po nedobrých skúsenostiach na dobierku neposielam. Prosim kontaktovať emailom
Starožitný gobelinový obraz
Predám krásny starožitný ručne vyšívaný gobelín v starožitnom ráme Rozmery vonkajší rám - výška 59 cm, šírka - 43,5 cm Krásny zdobený pozlatený rám, zarámovaný zo sklom Cena: 70 eur Pošlem aj na dobierku kvalitne zabalené Kontakt: emailom, sms, keď nedvíham telefón zanechajte mi sms spravu ozvem sa Ďakujem Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Starožitný gobelinový obraz 5
Predám krásny starožitný ručne vyšívaný gobelín v starožitnom ráme Rozmery vonkajší rám - výška 45,7 cm, šírka - 35,5 cm Krásny zdobený rám, zarámovaný zo sklom Cena: 30 eur Pošlem aj na dobierku kvalitne zabalené Kontakt: emailom, sms, keď nedvíham telefón zanechajte mi sms spravu ozvem sa Ďakujem Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.