bazár, predaj, inzercia, predám

Gotický korzet čierny korzet M-XL

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Väčšie ako XL nebude žiaľ pasovať...
Takže, zstila som, že tento gothicky korzet nepasuje ku môjmu štýlu. Takže ho posúvam ďalej. Musím povedať, že je veľmi, ale veľmi kvalitný. Už mi cez ruky prešlo niekoľko korzetov, avšak takýto nie. (Kebyže som si ho mohla nechať, nedám ho nikomu).

Killstar Korzet má na sebe čierne výšivky, u iných korzetoch sa stretávame skôr s vytlačenými ozdobami, avšak tu, sú vyšité. Ďalej, kostice sú naozaj pevné, takže keď korzet zapnete a najlepšie, ak vám ho pomôže vzadu niekto zaviazať, nie len to, že vám perfektne vyrysuje postavu ale aj urobí push up efekt na prsiach. Takže som z neho mega nadšená, ale musí ísť preč :((( Verím, že niekto z neho bude ešte viac nadšený než ja
:(

Ak máte záujem o viaceré veci, ešte väčší výber mám na Vinted. Tam sú aspoň normálnejší a menej retardovaná podpora, ako tu na bazoši :)
Gotický korzet čierny korzet M-XL
Podobné inzeráty
KRÁSNY A ŠTÝLOVÝ KOŽENKOVÝ KORZET značky GREENAPPLE
Predám tento krásny koženkový korzet značky GREENAPPLE. Veľkosť je univerzálna, sedí na XS, S a M. Oblečený bol len raz. Korzet je z čiernej koženky, zapína sa na strieborný zips. Horná časť má výstuže. Dá sa super kombinovať s oversize košeľami, ale takisto sa dá nosiť v lete aj samotný. CENA: 18 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Čierny korzet Amisu XS
Predam krasny čierny korzet ,na prednej strane štrasovy motyl , na bokoch stiahnuty gimičkou, oblečeny asi 2x , dlžka korzetu 50cm, obvod nad prsiami 70cm po natiahnuti gumy 84cm , kuknite aj dalsie moje inzeraty
Gothic letný top Camaieu
Gotický čipkovaný top, minimálne nosený, len ležal v skrini. Vo veľmi dobrom stave bez poškodení. Veľkosť XL, štítok s veľkosťou je však odstrihnutý.
H&M saténový korzet
Ponúkam saténový korzet Vhodné k sukňi nohaviciam
Strieborný korzet
Strieborný korzet, velk S, asi 1x oblečený, cena 20€
Korzet.
Predám krásny lesklý korzet veľ.S.Platba na účet.