bazár, predaj, inzercia, predám

GPS pre macky alebo psy

Kategória: Psy

predám úplne nové, nepoužité, len otvorene GPS
viac o produkte

GPS pre macky alebo psy
Podobné inzeráty
LAMAX GPS lokátor s obojkom pre psa alebo mačku
Predám GPS lokátor pre psíka alebo mačku. K dispozícii sú 3 kusy - s krabicami, obojkami, na lokátoroch sú ešte nalepené ochranné fólie. Používali sme ich zhruba mesiac, keď sme sa sťahovali do domu a báli sa o mačky.. Keď sme ich vyberali, tak Lamax GPS mal podľa recenzií najschopnejšiu kombináciu GPS presnosti a výdrže batérie. Popis: Lokátor s technológiami GPS, LBS, GSM a Wi-Fi sa pripevní na dodávaný obojok. Zostáva plne funkčný za každého počasia vďaka odolnému materiálu so stupňom krytia IP67. Na lokátore sa nachádza SOS tlačidlo, ktorého stlačením dôjde k odoslaniu upozornenia na prednastavené číslo. Prístroj sa dobíja cez USB, integrovaná batéria mu zaistí až 10 dní prevádzky na jedno nabitie. Informácie z lokátora si jednoducho zobrazíte v aplikácii, ktorú máte k dispozícii v českom jazyku. Môžete si tu nastaviť bezpečné zóny pohybu alebo sledovať históriu trás za posledných 30 dní.
Antiparazitný obojok, keramická miska, kožené obojky XS-S
Predám: - úplne nový biely vodeodolný antiparazitný obojok pre psy Beaphar S.O.S., proti kliešťom a blchám, vhodný pre psy a šteňatá od 6 mesiacov - 5eur - úplne novú bielu keramickú misku pre psíka s originálnym čiernym dekórom zvonka aj vo vnútri, priemer 15cm, výška 5cm - 5eur - úplne nový kožený obojok pre psov a mačky, celková dĺžka je 32cm (po 1.dierku 20cm, po poslednú dierku 28cm), šírka 1,5cm - cena 1,50eur - len asi 2-krát použitý kožený obojok pre psov a mačky, celková dĺžka je 36cm (po 1.dierku 25cm, po poslednú dierku 32cm), šírka 1,5cm - cena 1euro V prípade záujmu pošlem aj poštou podľa dohody.
Darujem do dobrých rúk
Nemecký Ovčiak: 3 roky,veterinárne ošetrenie+kastrovaná,sučka,hravá genetycká vada = zakrpatená. - Darujem do dobrých rúk. Sibírsky husky:3roky,sučka,hravá,veterirárne ošetrená - Darujem do dobrých rúk. Psy sú zvyknuté na vonkajšie a vnútorné priestory.Radi sa hrajú s deťmi a príjmu nového spoločníka v rodine. Psy sú naučené na hygienické potreby. Psy sú naučené na volériu od malička nie na reťaz. Psy si zvyknú na nového majťela len sa im treba venovať. Dôvod darovania: odchod do zahraničia. Inzerát platí do zmazania. V prípade viac info volať len vážny záujem.
Dvere pre mačky alebo psy 37x43cm
Nové Dvere pre mačky alebo psy 37x43cm Materiál: plast a sieťka Cena:20€/ks+4€ poštovné.
Búdka pre psy, mačky
Predám zachovalu búdu pre malé psy, mačky. Strecha je demontovatelna alebo dá sa dať napevno. Možnosť dodatočne zatepliť. Len osobný odber-Tulčik
Buda pre psy a mačky
Buda pre psy a mačky, kontakt