bazár, predaj, inzercia, predám

Grado Prestige SR80x

Kategória: Slúchadlá

Predám nové slúchadlá Grado Prestige SR80x, originál balenie + 2 páry nových náušníkov. Cena 80 Eur.

Grado Prestige SR80x
Podobné inzeráty
Grado Labs SR80x HiFi kvalitné slúchadlá
Predávam Grado SR80x kvalitné hifi slúchadlá. Boli kupované ešte v Anglicku, sú krásne zachované, no mne už stoja iba v šuflíku nevyužité keďže teraz už primárne počúvam hudbu cez repráky miesto slúchadiel. Mala som ich veľmi rada na pozeranie filmov a hranie hier, vďaka ich "open-air" dizajnu počujete film/hru, ale počujete zároveň aj keď niekto rozpráva na vás. Základné štatistiky: Transducer Type: Dynamic Operating Principle: Open Air Frequency Response: 20 - 20,000 hz SPL 1mW: 99.8 dB Nominal Impedance: 38 ohms (veľmi malá impendancia, vhodné pre počúvanie hudby aj na mobile) Driver Matched dB: .1 dB Predávam viacero nepoužívaných tech gadgetov momentálne na mojom profile, ktorý môžete pozrieť :) Kontaktovať ma môžete SMS, alebo mailom. Osobný odber možný v Košiciach, môžem zaslať aj na dobierku.
Predam sluchadla GRADO SR80x
predam tieto upne nove bezkonkurencne sluchadla GRADO SR80x,kupene ored dvoma tyzdnami,vyrovnaju sa 300€-vym sluchadlam,vyrabaju sa rucne v usa uz 30 rokou,cena je pevna, nove stali 145
Grado Hemp + Shipibo (nyczaj) audio náušníky
Predám slúchadlá Grado Hemp spolu s náušníkmi Shipibo (nyczaj) audio v hodnote 65 eur. Techický a vizuálny stav je ako nový. Náušníky vylepšujú komfort a taktiež enormne zlepšujú tuning slúchadiel. Osobný odber v Bratislave (v špec. prípadoch Nitra alebo Ružomberok) Preferujem prvotnú komunikáciu emailom alebo SMS Tags: slúchadlá, sluchadla, sluchatka, grado, focal , yamaha ,beyerdynamic, sennheiser , 650 , 660s , 600 , 800 , 6xx , hifiman , koss , akg
Grado RS1e
Na predaj skvěle sluchátka Grado rs1e. Lokace Cesky Těšin osobní odber.
Grado SR325e / Balanced kabel / Fiio Q1 Mark II
Predam skvele sluchadla Grado SR325e, prerobene na balanced kabel 2.5mm (samozrejme kto chce, moze s redukciou ho pouzivat aj na unbalanced zdrojoch) a pridane vacsie nausniky kvoli vyssiemu komfortu. Mam ku nim aj Fiio Q1 mark II DAC, ktore disponuje balanced vystupom a s gradami si pekne rozumie - Sluchadla s upravenym kablom a velkymi nausnikmi 230€ Komplet sluchadla + Fiio Q1 300€ Fiio nepredam samostatne. Iba osobne v BA, pripadne cez zasielkovnu pri platbe vopred na ucet.
GRADO SR-60i -
Model zo série Prestige od americkej "slúchadlovej a prenoskovej legendy". Pôvodná MOC 119 EUR. Po zaplatení vopred môžem zaslať aj poštou.