bazár, predaj, inzercia, predám

Gramofón SONY PS-LX310BT

Kategória: Zvuková technika

Predám gramofón Sony PS-LX310BT s možnosťou pripojenia BLUETOOTH.K tomu aj náhradný hrot pre prenosku AudioTechnika AT91R.Top stav.Zopar mesiacov požívania.Ideálny pre poslucháčov,ktorí požívaju bezdrôtové Bluetooth zariadenia (repro/slúchadlá).Krabica,blok+záruka dostupné.
Gramofón SONY PS-LX310BT
Podobné inzeráty
predám gramofón AUNA TT-Play PLUS gramofón
Dobrý deň, predám gramofón AUNA TT-Play PLUS gramofón. Kupovaný v okt/nov 2022. Bloček nemám ani krabicu. Káble aj reproduktory sú k tomu. Funguje všetko, ale úprimne zvuk na nič. Nekvalitný výrobok. Predám ideálne na náhradné diely.
Gramofón Panasonic SL-H303
Predávam tento plne funkčný gramofón zn. Panasonic. Ochranný plast nesie kozmetické chyby, ktoré som aj odfotil. Vzadu praskli plastové držiaky, takže ochranný plast sa nedá plynule otvoriť a zatvoriť. Je potrebné ho položiť na gramofón a následne sa dá napojiť tak, aby bol otvorený (ako na foto). Prenoska Technics 270C.
Gramofón Crosley
Zdravím, predám gramofón značky Crosley. Gramofón bol kupovaný v marci tohto roku v DATARTE. Krabica, všetka kabeláž a záručný list. ✓ Dôvod predaja: Nieje dostatočne využívaný.
Gramofon vinyl do Mp3
Digitnow M504 Bluetooth Vinyl gramofón, gramofón pre CD, kazety, AM/FM rádio a Aux vstup, USB port a SD, diaľkové ovládanie, so samostatnými stereo reproduktormi. Nahrávanie z vinylu do MP3: Nahrávanie vinylových platní priamo do digitálneho formátu na USB/SD kartu.
Retro gramofón
Predám Retro gramofón, uloženka v dobrom stave chyba ihla, dlhsiu dobu nepouzitý. Cena: 100€
Technics SL-1210 GAE Limited Edition 55th Anniversary
Predám gramofon Technics SL-1210GAE Limited Edition 55th Anniversary No.484 ,vrátane jap.prenosky Nagaoka JT1210 specialne vyrobenu pre tento gramofon.Pre Europu bolo vyrobenych v roku 2020 800ks týchto gramofonov.Technický stav nového to limitovana edicia dj gramofonu s kvalitou hifi zvuku. -Elegantné celočierne vyhotovenie -Špeciálny štítok s unikátnym výrobným číslom -Špeciálny zinkový izolátor na tlmenie vibrácií -Originálne kalibrovaná prenoska Nagaoka -Bezjadrový motor s priamym náhonom -Presný systém riadenia motora -Trojvrstvový tanier -Kalibrácia rovnováhy -Rameno s vysokou citlivosťou -Špičková kvalita koncoviek -Štvorvrstvová konštrukcia skrine Cena:3600eur,Dohoda možná,Len vážný zajuemca Link info: