bazár, predaj, inzercia, predám

GrandOptical poukaz

Kategória: Zdravie a krása

Predám zľavu do očnej optiky GrandOptical v hodnote 80€ za cenu 40€. Zľavu je možné využiť na nákup kompletných dioptrických okuliarov. Platnosť poukazu do 28.6.2023.
GrandOptical poukaz
Podobné inzeráty
Predám dioptrické okuliare
Predám dioptrické okuliare, veľmi málo nosené, krásna pastelovo ružová farba. Pravá dioptria 1,25 a ľavá 1,50 do diaľky. Zakúpené v Grandoptical, servis zadarmo bez obmedzenia. Dajú sa ale použiť aj len na rám a dať si spraviť dioptrie podľa seba. Cena 35€ vrátane poštovného
Darčekový poukaz
Predám darčekový poukaz v hodnote 350 eur v salóne bbeauty v Bratislave.
Kabelky DAJANA RODRIGUEZ
Dobrý deň krásky :) Predávam poukazy na nákup kabeliek, tašiek a ruksakov v značkovom obchode Dajana Rodriguez. Poukazy predávam z dôvodu že ja v nich nenájdem využitie. Práca tejto značky je veľmi precízna, kvalitná a nádherná. Sama vlastním už niekoľko kúskov. Preto by som tieto kupóniky posunula ďalej. Možno sa tu nájde niektorá z Vás, ktorá po kabelke od Dajany túži, a takto ušetrí nejaké peniaze navyše. :) K poukazom : Poukazov je 5 4 poukazy sú v hodnote 70€ t.j. 280 € ZADARMO DARUJEM 5-ty poukaz ktorý je v hodnote -30% na celý nákup v obchode Dajana Rodriguez. Tento 5-ty poukaz darujem jedine v prípade zakúpenia predošlých 4 poukazov. Poukazy predávam v krásnych obálkach čiže ich môžete zakúpiť aj nejakému milovníkovi kabeliek ako darček. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte na mail : izabel.kr90@ Odpisujem 24/7. Možnosť osobného odberu Trnavský a Bratislavský kraj alebo zakúpenie na dobierku ale peniaze vopred.
Darcekovy poukaz
Predam darcekovy pozkaz 200€ na kliniku YES VISAGE v Bratislave na akykollvek esteticky zakrok s platnostou do konca septembra 2023.
50€ darčekové poukážky Dajana Rodriguez
Predám za pár eur 4x 50€ poukážky na nákup kožených kabeliek značky Dajana Rodriguez. Vyhrala som ich, ale ja ich nevyužijem. Predám jednu za 6-7€. Podmienky sú ale: poukážky sa na jeden nákup nedajú kombinovať a je potrebné zakúpiť aspoň jednu kabelku (to platí pre každý jeden poukaz samostatne) Platné sú do 8.8.2023