bazár, predaj, inzercia, predám

Granulovane seno bez GMO

Kategória: Chovateľské potreby

Predám kvalitné voňavé čisto senove granule s priemerom 6 mm a dĺžkou 10-25 mm pre hospodárske zvieratá. Vhodné pre raticovú zver, ovce, zajace, kozy, koniky, králiky. Výborné bielkovinové krmivo na rast svalovej hmoty a tvorbu mlieka.

Balené po 30kg vreciach -> 24€
Vrecia sú zdarma
mam aj iné granule pozrite si moje inzeraty

Možnost dopravy 0,26€/KM
-Minimálna cena dovozu 25€
Granulovane seno bez GMO
Podobné inzeráty
Predam Zmeska pre nosnice bez GMO Tomassro 25kg/16eur
Predam Zmeska pre nosnice bez GMO Tomassro 25kg/16eur Slovensky VYrobca: Tomassro Zmeska je bez GMO
Seno Tophay 18kg
Seno Tophay 18kg / 15€ rírodné seno bez prachu TopHay je seno z prírodných trávnych porastov. Je bezprašné a má nádhernú vôňu trávy. Vďaka praktickým predrezaným porciám vie každý chovateľ koňa presne, koľko sena dáva. 100% prírodné lúčne seno, bez burín a konzervačných látok Suché a bezprašné seno (dvakrát poprášené a preosiate) Seno s dlhými vláknami, s nízkym obsahom bielkovín a bohaté na celulózu Príjemná, prírodná vôňa trávy Lisované a balené v balíku, ideálne na prepravu a skladovanie
Granulované seno
Predám kvalitné granulované seno. 25 kg - 12,50 € Inzerát je aktuálny počas celého roka.Na sms nereagujem.
krmivo pre kraliky zajace s vitamínmi bez GMO
Predam kvalitne granulovane krmivo pre kraliky s vitaminmi ,vhodne aj pre kozy,a inu raticovu zver , zloženie na fotke , možnost dopravi po dohode , cena za 20kg vrece je 15eur veľkosť granúl je 4mm dlžka 1-2cm mam aj iné granule pozrite si moje inzeraty .
Predám seno
Predám seno balené v okrúhlych balíkoch. Rozmer balíka je 120 x 130 cm, váha cca 270 kg. Balíky sú pevné a natlačené na maximum čo dal stroj. Cena za balík 30,- €/ ks. Seno je uskladnené pod strechou v senníku na paletách. Seno dorábame pre naše zvieratá a nie na obchodovanie, takže nekosíme buriny, trstinu a neporiadok, ale len lúčnu trávnu zmes. Seno je voňavé, zelenkavé ani raz nezmoklo. Lúky sa nachádzajú v podhorskej oblasti. Pokiaľ máme nadprodukciu, ponúkneme niečo aj na predaj.
Ponukam TOTÁLNÝ PREBYTOK kvalitné EKO seno aj  BARTROM
Vzhľadom obrovskému PREBYTKU sena voči našej spotrebe Ekologická Farma, chov koní predá aj vymení/ bartruje lúčne seno, ďatelinotrávnu miešanku ( pestovanú na ornej pôde ) Balené v guľatých balíkoch, priemer 150 cm/ cca 450 kg. V ponuke cca 300ks balíkov. Seno nebolo dorábané na pasienkoch, ale výlučne kosené na lúkach a ornej pôde ( bez výskytu parazitov ). Možnosť odberu aj v malom množstve. Seno je uložené v senníku.Cena 150€/ tona. Možnosť dohodnúť aj výmenou za Vami ponúknutú aj inú ako peňažnú hodnotu ( nevyužité stroje ,náradie ,jazdecké veci,čokoľvek ,čo mi farma využijeme! ).