Grilujeme
Kategória:
Kuchárky
Grilujeme - Recepty na krásny letný čas
Kniha je nová, má 368 strán, vhodná ako darček
Cena 15 eur+poštovné
Kniha je nová, má 368 strán, vhodná ako darček
Cena 15 eur+poštovné
Podobné inzeráty
Predám publikáciu:Grilujeme doma aj v prírode.
Kniha je vo výbornom stave.
Cena: 5EUR + poštovné
Kontakt:
Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Predám knihu v 100% stave GRILUJEME DOMA I V PRÍRODE,125 strán,30x22cm.Cena 10€+pošta.Prosím volať ,platí do zmazania.Kuk aj ostatné inzeráty.
Predam nasledovne malo pouzivane kucharske knihy(v pripade zaujmu nafotim detailnejsie):
-Grilujeme po cely rok - 0,5€
-Rafinovane salaty - 0,5€
-Salaty - 0,5€
Moznost osobneho odberu v Tomasove alebo zaslania postou(postovne nie je v cene). Prosim kontaktovat ma mailom/whatsup.
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov.
Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA:
SLANÉ JEDLÁ:
Kým začneme piecť
Chrumkavé a šťavnaté mäsko
Hydina
Jahňacie a baranie mäso
Hovädzie mäso
Bravčové mäso
Divina
Pečené ryby
Zapekané zemiaky
Gratinovaná zelenina
Zapekáme so syrom
Cestoviny a cestá
Pečené a zapečené
Grilujeme po celý rok
Zabíjačkové hody
MÚČNIKY:
Kým začneme piecť
Piškótové cesto
Piškótový múčnik s ovocným želé
Pečieme bublaninu
Všestranné lístkové cesto
Lahôdky z odpaľovaného cesta
Nebojte sa štrúdle
Kysnuté koláče
Drobné vianočné pečivo
Slané pečivo