bazár, predaj, inzercia, predám

Gripy Ergon GC2-L Rohloff/Nexus

Kategória: Súčiastky a diely

Predam tieto gripy Ergon GC2-L
- pre Rohloff/Nexus radenie
- dlzka - lavy 132mm; pravy 96.5mm

Pre viac info ma kontaktujte.
Mam aj klasicke jednoduche gripy pre rohloff
Gripy Ergon GC2-L Rohloff/Nexus
Podobné inzeráty
Náboj Rohloff Speedhub 500/14
Predám úplne nový 14 rýchlostný náboj Rohloff Speedhub 500/14 - čierny - 32dier - na diskové brzdy (možnosť nevyužiť uchytenie kotúča a použiť na rafikove brzdy) - nemecká overená bezudrzbová kvalita pre velký nájazd kilometrov za zlých podmienok - originál zabalený nový s komplet balenim a manualom Pre viac info/foto ma kontaktujte. Pošlem aj poštou. Cena na internete za tento model cez 1400€. Mám aj rôzne príslušenstvo pre Rohloff ako radenie, napinak, gripy, cablebox, ozubene koliecka..
Shimano nexus
Predám koleso shimano nexus intrer 7 a predné koleso shimano DH -3N20.100 euro spolu.Koleso Sram 3x7 vnútorný náboj 3 prevody 40 euro.Náboj Shimano Nexus 8 SG-8C31 Japan Nexus predný náboj DH-3R40 100 euro.Sram i-Motion 9. 100 euro.
Doplnky na bicykel/diely a komponenty
Predám tieto nasledovné cyklodoplnky na bicykel: Gumenné gripy ergonomické značky CTM Nové, gumenné dvojzložkové ergonomické gripy značky CTM. Upevňujú na riadidlá hliníkovými objímkami na skrutky. Farba objímky strieborná. Cena: 10 €. Nové gumenné gripy rovné značky MTF - sú predané. nové, gumenné rovné červeno-čierne gripy značky MTF (Mountfield). Upevňujú na riadidlá dvomi hliníkovými objímkami na skrutky. Farba objímky čierna. Gumenné rovné gripy v neónovej farbe sú predané. Sedlovka pevná s priemerom trubky 30,4 mm - MTF Predám túto novú sedlovku pevnú s priemerom trubky 30,4 mm a značky MTF (Mountfield). Cena: 8 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
NuVinci N380 nábojová prevodovka (prehadzovačka
Predám zadné koleso s nábojovou prevodovkou plynulé radenie NuVinci N380, podobné ako Nexus Alfine Rohloff. náboj zapletený na 28" ráfikoch Haibike Sduro, plus radenie NuVinci. tel:
Predal sedlo Ergon SM Enduro, farba Stealth, vel. S/M (135 m
Predam len vyskusane sedlo Ergon SM Enduro vo farbe Stealth (celo cierne), velkosti S/M (sedacie kosti 9-12 cm). Celkova dlzka sedadla je 266 mm a celkova sirka 135 mm. Sedlo bolo vyskusane a odlozene na policku a teda je v stave noveho. Hmotnost 265 g.
ODI Elite Pro Lock-On Gripy
Predám úplne nové gripy - ODI Elite Pro Lock-On Gripy. Dôvod predaja nevhodný darček.