bazár, predaj, inzercia, predám

Guess peňaženky

Kategória: Ostatné

Čierná Guess peňaženka,čisto nová,nepoužívaná,nevhodný dárček,
Pôvodná cena-65€
Aktuálna cena-55€
Hnedá Guess peňaženka,poúživaná párkrát
Pôvodná cena-65€
Aktuálna cena-45€
Len osobný odber
Košice
Guess peňaženky
Podobné inzeráty
Peňaženka tulipány - česká značka Bambas
Mám na predaj novú koženú, ručne maľovanú peňaženku českej značky Bambas. Pravá koža, Bambas art. Rozmery - zavretá peňaženka je vysoká 18 cm, široká 9,5 cm. Otvára sa na cvok. Vnútro tvorí veľa dlhých priehradiek. Na bankovky sú tri dlhé vysoké priehradky. Potom sú tam ešte dve dlhé priehradky nižšie. Je tam dlhá priehradka na mince. Tá má zips. Čo je veľká výhoda, mince sa vám nevysypú. Na doklady a karty je tam 5 priehradok a ešte dve dlhé priehradky. Do peňaženky sa vám veľa vecí zmestí. Zadná časť peňaženky má jednu skrytú dlhú priehradku a ešte jednu dlhú priehradku na zips. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený. Je možný aj osobný odber. Kto pozná maľované peňaženky českej značky Bambas, ich kabelky, výrobky od nich , tak vie, že ceny sú dosť vysoké. Peňaženka je vo veľkej zľave. Píšte prosím na e - mail.
tašky, kabelky, peňaženky ručná práca
Predám rôzne kabelky, tašky, peňaženky všetko ručna práca, kabelky od 18€-25€, tašky od 22€-30€, peňaženky od 25€-30€, všetko podľa dohody, podľa želania farby rozmery, najlepšie je volať a dohodnuť sa, po dohode viem aj poslať...
Darčeková taška Guess - vela kusov
Predám prekrasne darčekové tašky Guess. Logo Guess si viete lahko prelepit logom vlastnej firmy. Su z perletoveho papiera, rozne farby: zlata perletova, cervena perletova , biela perletova, strieborna perletova 24 cm x 19.5 cm Cena 0.99 eur Pri kupe do 100 kusov 0.89 eur pri kupe od 100 do 300 kusov 0.79 eur pri kupe od 300 do 500 kusov 0.49 eur pri kupe nad 500 kusov Farbu si mozete vybrat. Ak chcete, mozem poslat vzorku, po zaplateni 4 eur na ucet. Na dobierku nic neposielam. Mozny osobny odber v Presove alebo poslem kurierom po zaplateni aspon postovneho na ucet, ostatne moze byt na dobierku. V ponuke mame aj velke zlate tasky Guess, cena je 2.99 kus.
PEŇAŽENKY MICHAEL KORS
Predám nové peňaženky, farba hnedá, zlatá. V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste ma kontaktovali e-mailom.
Set okuliarov, peňaženky a hodiniek
Predam tento set s hodinkami, okuliarov a peňaženky. Vhodný sko darcek
Dámske peňaženky
Predám nové dámske peňaženky jednozipsove a dvojzipsove sú ihneď k odberu a odoslaniu