bazár, predaj, inzercia, predám

Gulickova draha

Kategória: Hračky

Gulickova draha pre najmenších.

Poštovné 4€ alebo osobný odber
Kontakt cez email prosím
Gulickova draha
Podobné inzeráty
Bright starts, guličková dráha
Bright starts interaktívna guličková dráha. Vhodná od 12mesiacov, svieti, hrá, modrý disk sa otáča a hra vystreluje guličky hore na šmýkačku. Pôvodne bolo myslím guličiek k dráhe 5, nám ostali 4, ktoré sú na foto. Dráha je v dobrom stave a funguje. Na dobierku neposielam, je potrebné uhradiť MINIMALNE poštovné vopred na účet.
Mickey Mouse baby-Guličková dráha - Clementoni
Predám Disney baby: Mickey Mousr baby - Guličková dráha - Clementoni. Vhodné pre chlapca, i pre dievča. Pre dieťa vo veku 10 a viac mesiacov. Osobný odber - Trnava, na základe dohody Bratislava, Senica, Skalica. Pošlem aj poštou (+poštovné).
Spacerail level 4 gulickova draha
SpaceRail SVIETIACA guličkova dráha LEVEL 4 je úplne jedinečná a konštrukčne dokonalá stavebnica skrývajúci neuveriteľné možnosti zábavy. U nas sa nepouziva, predavam ciastocne zlozenu aby vosla do krabice..
Vlacikova draha HAPE
Vlacikova draha ,,horska bana,, od vyrobcu HAPE. Draha je drevena, drobne sucasti plast/kov. Pouzivana velmi malo, bez poskodenia- mikrosuchance (inak to neviem nazvat). K drahe mame aj originalnu krabicu. Rozkladatelna, predavame v rozlozenom stave v krabici. Viac detailnych obrazkov najdete na nete pod nazvom ,,draha horska bana hape,,.
Vlacikova dráha
Predám drevenú vlacikovu dráhu s bohatým príslušenstvom. Dráha obsahuje 160ks koľajníc( zaoblené koľajnice s napojením na mosty, dlhé a krátke rovné kolajnice, dlhé a krátke zaoblené koľajnice, výhybky, prejazdy), depo, požiarnu a policajnú stanicu, domček, zastávku, benzínku, rôzne mosty,letisko, lietadlo, loď, žeriav, značky, stromy a rôzne autíčka a vlaky s postavickami + komplet vlacikova dráha džungľa s funkčnými mostami so zvukami vodopádu a džungle a funkčným autickom na baterky. Ak má vaše dieťa rado vláčiky, táto dráha mu ponúka veľa možností, ako si dráhu poskladať a rozvíjať tak jeho kreativitu.
dráha pre vláčiky
Predám túto krásnu dráhu pre vláčiky s príslušenstvom. Dráha sa dá rôzne poskladať podľa fantázie. Sú k nej 3 kvalitné kovové vláčiky, ktoré sa dajú od seba aj oddeliť, prvému z nich (žltooranžový) sa dá otvárať krídlo z jednej aj z druhej strany. Biely vláčik je na koľajničkovú ovládačku, ide dopredu aj dozadu, vydáva množstvo rôznych zvukov a predné svetlá po stalčení tlačidla na ovládačke svietia. Celá dráha je maximálne zachovalá, bez poškodenia, všetko funkčné. Dohoda na cene možná