bazár, predaj, inzercia, predám

Gulobrokovnica bixka lankaster

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam zo zbierky lankasterovu gulobrokovnicu/bixku/ Ferlach cal.11,2x51R Kropatchek-Heissing/ 16 brok.Flinetka je lahká,zámky pevné,taktiez bicie kohútiky pevné,nevylogané,pádové poistky drzia,má diopter,na gulovej spúšti napináčik,zlamovanie spodným klúčom.Laufy vo výbornom stave 90%zrkadlovo ciste! 62cm kratsia štucz!Drevo pekna korenovica.Šína čistá,nikdy nebol ziadny puskohlad.Striela lahodne s dobrym účinkom.Vhodne na spolocne polovacky.Strelivo dostupne u Waffen Dorfner vo Wiedni.Vsetko v super pôvodnom stave bez zásahu fušera!!!
Gulobrokovnica  bixka lankaster
Podobné inzeráty
BLASER švenk montáž na šínu Prisma
Predám orig. BLASER švenk montáž určenú pre puškohľady s plnou Prisma šínou / Swarovski, Zeiss, Schmidt & Bender, Kahles.. /. Perfektný stav ! Ideálna je na kombinované zbrane - trojak, bixka, kozlica, kipplauf / ! Len vážny záujem.
Gulova jednuška lankaster
Predám lankasterovú jednušku Ferlach cal.9,3x72R.Flinetka je lahučka a stíhla.Váha 2,4kg.Ma 8-hrannú hlaven dlhu 60cm.Zlamovanie spodným klúčom,na suhlskej montáži puškohlad Geco 4x36 lovecke T-čko v 100% stave.Pažba pôvodná,nemecký napináčik,striela presne.Všetko v orig.stave...
Lankaster brokova dvojka 20/20
Predám velmi elegantnú,štíhlu,ĺahučkú a skvostnú lankasterovú brokovú dvojku cal.20/20 signovanú Johann Springer in erben Wienn.Hlavne zrkadlovo čisté 74cm,absolútne pevná v zámkoch,tip-top stav ako nová!Výborné krytie,vhodna na zajace,bažanty,husy pre fajnšmekra ako repre zbran !Prosím len tel.kontakt.Len vážny záujem!
Henneberger švenk montáž ZEISS vnútorná šína / aj kamene /
Predám novú kvalitnú nemeckkú Henneberger švenk montáž, určenú pre puškohľady s ZEISS vnútornou šínou ! Perfektná aj na kombinované zbrane - trojak, bixka, kozlica, kipplauf !!! K dispozícii sú aj spodné kamene Henneberger pre guľovnice HEYM SR 20 / 21 / 30 a SAKO 75 / 85 !! Cena samotných vrchných dielov je 160,-Eur !, kompletná montáž 260,-Eur ! Len vážny záujem. Ako Kahles, Meostar, Blaser, Schmidt & Bender LMZ, Leica..
Guľlobrok BIX
Bixka Peterlongo Innsbruck 9,3x72R/16