bazár, predaj, inzercia, predám

Gumaky vysoke zateplene ZDA Partizanske

Kategória: Topánky, obuv

Kvalitne klasicke gumaky vysoke zateplene, nepouzivane, uplne nove, ulozenka.
Vyrobene v ZDA Partizanske n.p.
Velkost na nich nie je ale podla razenia na podrazke 300 31 a odskusania to je velkost 46.
Najlepsie osobny odber.
Gumaky vysoke zateplene ZDA Partizanske
Podobné inzeráty
Dámske zateplené gumáky Demar Young Fur 2 (39)
Predám úplne nové dámske gumáky, nikdy nenosené. POPIS PRODUKTU Dámske zateplené gumáky Demar YOUNG FUR 2 sú ideálne pre daždivé jarné a jesenné počasie. Farba gumákov je zelená. Majú hrubšiu protišmykovú podrážku zaisťujúcu bezpečnosť chôdze. Gumáky sú veľmi pohodlné a ľahké. Materiál je vysoko kvalitné a odolné PVC podšité príjemnou textíliou. Topánky majú certifikát - označenie CE. Vyrobené v EU. Veľkosť 38 - váha 1276 g Veľkosť 38 - výška 240 mm VYBERATEĽNÉ ZATEPLENIE Vyrobené z pravej ovčej vlny. Po každom nosení je vhodné vložku vybrať a obuv vysušiť. Gumáky je možné nosiť aj bez vložky.
Retro zda  Partizánske - Závody 29. Augusta
Predam socialisticke Ceskosloveske retro plátenky od ZDA Partizánske, Závody 29. Augusta. Su uplne nove, obute len na fotenie. Velkost 37.
pánske PRACOVNÉ GUMÁKY
Predám pánske PRACOVNÉ GUMÁKY – vysoké pánske klasické pracovné gumáky, topánky do dažďa, mám 3 druhy: 1.- č. 43 (vnútorná vložka 28 cm), V: 37,5 cm, čierne s troma čiarkami 2.- č. 44 (vnútorná vložka 27 cm), V: 29 cm, čierne nižšie, talianska výroba 3.- č. 41 (vnútorná vložka 26,5 cm), V: 35 cm, tmavo-zelené, hore so šnúrkou, zn. „Novesta“ Gumáky sú v zachovalom stave. (Cena 6 eur/pár)
Vysoke gumaky Armani, v.38
Predam malo nosene vysoke gumaky Armani ( original). Su leskle modro- fialove. Velkost IT 38( pre nohu dl.25 cm), povodna cena vysoka!+ postovne
Gumáky Demar Mammut 24/25
Gumáky Demar Mammut, barefoot alternatíva. Dajú sa nosiť iba ako gumáky, nakoľko vložky už boli dosť opotrebované a sem-tam aj dierka. Ale vložky sa už dajú kúpiť aj samostatne. VD: 17 cm. S vložkou by to bolo 16,5 cm. Cena je bez poštovného.
Bezpečnostné gumáky značky Bekina
Predám bezpečnostné kvalitné gumáky značky Bekina od belgického výrobcu. Sú používané najmä hasičským zložkami v Nemecku, majú oceľovú špičku a spĺňajú bezpečnostnú triedu S5 (vodeodolné a majú zvýšenú odolnosť proti prepichnutiu). Gumáky sú v zánovnom stave (dlhodobo skladované, môžu niesť drobné známky použitia), veľkosť je EU39. Vhodné sú pre štíhlejšie resp. normálne lýtka - cez hrubšie lýtka sa nedajú obuť. Cena: 15€ Osobný odber v BB a ZV alebo možnosť poslať aj poštou.