bazár, predaj, inzercia, predám

GYMSHARK ružová mikina

Kategória: Športové oblečenie

Predám teplú pudrovo-ruzovu mikinu GYMSHARK, veľkosť M
GYMSHARK ružová mikina
Podobné inzeráty
gymshark leginy
Leginy znacky gymshark , velkost xs (oblecie aj S podla mna) elasticke, vysoky pas skvely stav! #gymsharkwomen #gymsharkleggings #gymshark #legginsygymshark #actiwear #gymsharktop #gymsharkadapt #gymsharkseamlessleggings
Originál gymshark legíny
Predám legíny značka gymshark veľkosť S. Nesadla mi veľkosť.
Gymshark legíny VISION
Gymshark VISION čierne legíny veľkosť S. Legíny majú elastický pás na gumu. Sú zložené z 93% nylonu a 7% elastanu. Majú vyšší pás a sú menej elastické, preto sadnú na veľkosť XS. Oblečené boli len 1-2krát, takže sú vo výbornom stave. Pôvodná cena bola 40€. Dôvod predaja - nesadnúca veľkosť.
Gymshark legíny
Gymshark VISION čierne legíny vo veľkosti XS. Legíny majú elastický pás na gumu. Sú zložené z 93% nylonu a 7% elastanu. Tým, že majú menej elastické zloženie, tak sedia na predmetnú veľkosť a neroztiahnu sa priveľmi na väčšie číslo. Majú vyšší pás. Oblečené boli len 1-2krát, takže sú vo výbornom stave. Majú špecifickú potlač. Pôvodná cena bola 40€. Dôvod predaja - nesadnúca veľkosť.
Gymshark športová podprsenka
Športová podprsenka Gymshark v modrej farbe vo veľkosti M. Podprsenka obsahuje vypchávky (dajú sa vybrať) a zároveň je pod prsiami na gumu, čím dobre drží. Na prednej strane je ozdobný trojuholník so sieťovinou (viď fotky). Oblečená bola 2-3 krát. Dôvod predaja - nesadnúca.
Legíny Gymshark
Predám leginy Gymshark obidve vo veľkosti S, pár krát vzaté v stave 9/10. Cena za jedny je 25€, pri kúpe oboch zľava