HACCP plán
Kategória:
Ostatné
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP.
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok
Inštrukcie
Informácie o Vašej spoločnosti,
Predmet podnikania
plán/pôdorys prevádzky,
popis činnosti,
výpis z OR/ŽR
Cena podľa typu prevádzky.
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok
Inštrukcie
Informácie o Vašej spoločnosti,
Predmet podnikania
plán/pôdorys prevádzky,
popis činnosti,
výpis z OR/ŽR
Cena podľa typu prevádzky.
Podobné inzeráty
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP.
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok
Inštrukcie
Informácie o Vašej spoločnosti,
Predmet podnikania
plán/pôdorys prevádzky,
popis činnosti,
výpis z OR/ŽR
Cena za 20-30 strán.
Garantované vypracovanie do 3 pracovných dní.
Predám staršie i novšie mapy a pohľadnice. Cena dohodou, pošlite mail.
Bratislava, schematická mapa centra, 1975
Bratislava, stred mesta
Geo-plán města 1:15 000, 1995
Slovenská republika, Cestná sieť 1: 500 000
Bratislava mapa mesta, 1 : 20 000, 1997
Brno plán města, 1 : 15 000, 1991,
Bratislava stred mesta, orientačná mapa
Demänovská jaskyňa slobody, sprievodca
Ručne maľovaná mapa Poprad. 2011
Orientačný plán mesta Poprad, 1995
Poprad-plán mesta Poprad
Múzeum Antol, sprievodca
Základné info o krajinách EÚ zo SME
700 rokov Gelnice 1764-1964
Katalóg služieb mesta Poprad 2000
Sprievodca mestom Košice, 2009
Bratislava plán mesta , 2010
Bratislava plán mesta
Sprievodca turist. trás pri meste Poprad
Poprad orientačná mapa 1992
Vitajte vo Viedni 2012
Československé zemědělské muzeum, sprievodca
Fly OK fly ČSA – mapa sveta, letecké linky 1972, 1 : 40 000 000
Lázně Bělohrad sprievodca 1957
Poprad i Spisz – Witamy w regione sprievodca
S Čedokem do NDR – sprievodca 80 strán 1979
S Čedokem do Bulharska – sprievodca 80 strán 1979
S Čedokem do Maďarska – sprievodca 64 strán 1979
S Čedokom do ZSSR – sprievodca 96 strán 1979
Malé Karpaty, Bratislava Turistická mapa , 1 : 50 000, 2004,
Volovské vrchy, Krompachy Turistická mapa, 1 : 50 000, 2003
City map Košice, 1 : 10 000, 2008
Malá Fatra sprievodca
Východní Čechy sprievodca
Chorvátsko automapa 1 : 1 000 000 2011
Chorvátsko automapa 1 : 1 000 000 2012
Chorvátsko automapa 1 : 1 000 000 2013
Košice orientačný plán , 1977
Polsko země přátel – sprievodca
Varšava – sprievodca
Rekreační zařízení okresu Prachatice 1980
Poprad Orientačná mapa
Zemplínska Šírava – stručný sprievodca ,64 strán,1972
Košice orientačný plán 1971
Ružomberok Sprievodca mestom
Wieliczka Sprievodca , 36 strán
Vreckový sprievodca chorvátskom
Vreckový sprievodca chorvátskom
Brno centrum 1:12 500, 2016
Pohľadnice, najmä východné Slovensko
Bojnice - malé pohľadnice z roku 1963
Dobšinská ľadová jaskyňa - malé pohľadnice z roku 1964
Pohľadnice z Leningradu v roku 1966
Ponúkame na predaj prevádzkovo-výrobnú budovu o výmere 465 m2 (pozemok cca. 1900 m2 ) bývalej mäsovýroby – nepodpivničený objekt s dvoma nadzemnými podlažiami: prízemím a podkrovím. Budova bola v roku 2004 vnútorne kompletne zrekonštruovaná na normy EU, resp. normy správnej výrobnej praxe HACCP – výrobňa mala pridelené veterinárne číslo KA 7 – 31 N . Objekt môže slúžiť aj ako:- potravinárska výroba alebo plnička nápojov, distribučný sklad potravín (má až 6 chladených miestností), farmaceutická výroba vyžadujúca splnenie EU noriem HACCP, sklad tovaru vyžadujúci splnenie EU noriem HACCP. Objekt je postavený na betónových monolitických pásoch s vodorovnou izoláciou. Zvislá nosná konštrukcia je murovaná. Stropná konštrukcia je železobetónová, panelová. Sedlová strešná konštrukcia s pálenou krytinou je drevená s viacvrstvovou tepelnou izoláciu 22 cm hrubou ( nobasil + polystyrén +heraklit). V objekte sú rozvody inžinierskych sietí: vnútro objektová technologická kanalizácia s vyústením do veľkoobjemovej žumpy (cca 180 m3) umiestnenej pod objektom, studená voda, TUV a rozvody svetelnej a motorickej elektriny. Vnútorne zateplené prízemie s umývateľnými polyuretánovými panelovými stenami a stropmi ako výrobňa mäsa a mäsových výrobkov nemá kúrenie. Dverné konštrukcie na prízemí sú všetky nerezové, na chladených miestnostiach s polyuretánovou tepelnou izoláciou hrubou 10cm. Všetky podlahy prízemia sú umývateľné s odtokovými otvormi, konštruované z keramickej dlažby. Na prízemí je 5 miestností tepelnoizolačne upravených na chladiarne a 1 miestnosť na mraziareň. Súčasťou prízemia sú príručné sklady a kancelária pre vedúceho prevádzky. Podkrovie je kompletné sociálne zariadenie pre zamestnancov v zmysle noriem EU rozdelené na tzv. bielu časť a čiernu časť: denná miestnosť, šatne (4x), WC (4x) a sprchy (3x). Keramické obklady sú v sociálnych častiach až po strop, povrchová úprava podláh je keramická. Batérie s ú nerezové bunkové v bielej časti a pákové v čiernej časti. Omietka vnútorných stien je hladká. Podlahy kancelárskych priestorov sú plávajúce laminátové. Okenné otvory sú vyplnené drevenými strešnými oknami zn. VELUX. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi, potrubné rozvody pre prípadné ústredné kúrenie sú v celom podkroví natiahnuté ale nepoužívané. V tesnej blízkosti budovy je prenosná mraziareň určená pre skladovanie biologického odpadu a prístrešok s tromi unimobunkami používanými ako príručné sklady. Pozemky sú definované ako zastavané plochy a nádvoria, nachádzajúce sa v zastavanom území obce. Areál je oplotený, v čelnej vstupnej časti sú vráta pre vstup osôb a celokovové 3-sekčné vráta s pletivovou výplňou pre vstup nákladných vozidiel a kamiónov. Vonkajšie úpravy – prípojka vody (podzemná prípojka vody z verejnej siete k areálu), spevnená plocha asfaltová pre parkovanie a otáčanie vozidiel, prípojka elektriky (vlastná trafostanica a transformátor VN - 22kV). Poloha výrobne, vzdialenosti a hviezdicové distribučné možnosti:- Od medzináro
Vypracujem dokumenty pre gastro priemysel, potravinárske výroby a prevádzky (kaviareň, cukráreň a podobne):
Haccp
Prevadzkovy poriadok
Sanitacny poriadok
Metrologický plán a podobne
Poradenstvo
Príprava a poradenstvo pri tvorbe etikiet podľa platnej legislatívy, pomoc pri preklade aj do inych jazykov.
Ceny dohodou podľa druhu prevádzky a požiadaviek.
V prípade záujmu poprosím mail. číslo vymyslene.
Ďakujem.
Ponúkam vypracovanie prevádzkových poriadkov pre všetky typy prevádzok (potravinárske,stavebné firmy, sklady,dielne,wellnes,kozmetika,kadernictvo.. .).Pre subjekty pracujúce s potravinami,jedálne,bufety,reštaurácie,ponúka me vypracovanie systému analýzy rizika a stanovenie kritických kontrolných bodov - HACCP. Dokumenty spĺňajú požiadavky Regionálných úradov verejného zdravotníctva