bazár, predaj, inzercia, predám

Hadica pre odsávanie vzduchu nízkych a vysokých teplotách

Kategória: Ostatné

Predám nepoužitý, nový METAFLEX POZINK - hadicu pre odsávanie vzduchu pri nízkych a vysokých teplotách, -40/+400°C.
Vnútorný priemer 75mm, vonkajší 79mm dĺžka stlačená 320 mm roztiahnutá 520mm.

Pošta "doporučený list na dobierku" 4,40€.

Aj osobný odber v Komárne.
Hadica pre odsávanie vzduchu nízkych a vysokých teplotách
Podobné inzeráty
Reer čistič vzduchu v miestnosti Pureair-nový
Predám nový nepoužívaný čistič vzduchu od značky Reer. Hodnota výrobku je 72,-€. Dôvod predaja - dostali sme ho ako darček a mame už doma iný čistič vzduchu. Popis: Čistič vzduchu spoľahlivo odstraňuje škodlivé znečisťujúce látky, ako je jemný prach, VOC, toluén, benzén Čistič vzduchu spoľahlivo odstraňuje alergény, ako je. napr. prach, peľ, pleseň Čistič vzduchu eliminuje vírusy a baktérie Bezúdržbový, neobsahuje žiaden filter HEPA Pre zdravu vnútornú klímu - odstraňuje znečistenie ovzdušia Náš vzduch obsahuje alergény, baktérie, vírusy a ďalšie častice. Pohybujú sa spolu s inými znečisťujúcimi látkami, ako sú častice prachu a peľu. Preto je nutné vyčistiť vdychovaný vzduch a zbaviť sa týchto znečisťujúcich látok. Priestorový čistič vzduchu PureAir nasáva kontaminovaný vzduch do puzdra. Vo vnútornej komore čističky vzduchu sú baktérie zo vzduchu usmrcované a dezinfikované pomocou UV-C svetla. Následne sa znečisťujúce látky a pachy vo fotokatalyzátor rozkladajú pomocou aktívneho kyslíka a neutralizujú ionizáciou. Prostredníctvom výstupu vzduchu sa vyčistený vzduch uvoľní späť do miestnosti. Spoľahlivé čistenie vzduchu bez údržby a bez filtra UV žiarenie účinne zabíja zárodky a patogény bez použitia chemických látok. U ľudí je použitie UV svetla úplne neškodné. Tento princíp čističe vzduchu je tiež známy z nemocníc. Úplne bez údržby. Neškodné častice padajú na zem, kde sa odstránia pomocou vysávača pri pravidelnom upratovaní domácnosti. Jednoduché a intuitívne ovládanie jedným tlačidlom Čistič vzduchu je zvlášť ľahko ovládateľný vďaka obsluhe jedným tlačidlom. Opakovaným stláčaním tlačidla zapnutia / vypnutia nedá zapnúť alebo vypnúť len zariadenia, ale tiež požadovaný režim čistenie - buď časovač (1 hod. Čistenie) alebo nepretržitý režim - a tiež úroveň jasu orientačného svetla. Pre väčšiu orientáciu v tme - vrátane orientačného svetla PureAir je jediný čistič vzduchu, ktorý je vybavený orientačným svetlom. Svetelný senzor automaticky zapne teplé biele svetlo na dobu 5 minút, keď je tma. Potom sa svetlo na čističi vzduchu vďaka snímaču pohybu aktivuje vždy, keď zariadenie detekuje pohyb v oblasti detekcie. Jas svetla je možné nastaviť v troch úrovniach.
Predám hadicu na odsavanie.
Predám nepouzitu hadicu na odsavanie RONDO PUR SL MB 105. Vnútorný priemer 105mm a vonkajší 113mm. Dĺžka hadice 170cm. Veľmi odolná hadica vhodná na odsávanie väčších abrazívnych častíc. Polyuretánové hadice vystužené pomedeným drôtom. Hr. steny hadice 0,9 mm. Vhodné pre sacie zariadenia, drevospracujúce a strojárske dielne. Na SMS neodpovedám, iba na email. Pošlem zasielkovnou (+2,50€) alebo osobný odber.
-PREDAJ Luxusný apartmán LESNA RESIDENCE - Tatranská Štrba
Na predaj - luxusný kompletne zariadený apartmán C 3 v Tatranskej Štrbe, ktorý je súčasťou komplexu LESNA RESIDENCES pozostávajúceho z troch samostatných objektov Víl A/B/C s 11 apartmánmi s nádherným výhľadom severne na Vysoké Tatry a južne na pohorie Nízkych Tatier a Liptovskú dolinu. Rezidenčné bývanie zaujme modernou architektúrou citlivo posadenou do atraktívnej Podtatranskej lokality, absolútnym komfortom rekreačného ako aj trvalého bývania a výbornou polohou v jednom z troch najväčších a najvýznamnejších turistických miest vo Vysokých Tatrách - Štrbského Plesa. Projekt Rezidencie Lesná predstavujú úplne novú úroveň bývania v prírode s vynikajúcimi možnosťami pre šport, zábavu, turistiku, relax... Apartmán má celkovú výmeru 225,34 m2 na štyroch poschodiach vrátane dvoj-garáže na 1. podzemnom podlaží plus terasa s plochou 77,95 m2 a troma balkónmi spolu 14,78 m2. O projekte: Nadštandardný apartmán poskytuje atraktívny, komfortný a moderný priestor pre bývanie, obchod alebo trávenie voľného času neďaleko mesta Poprad, ktoré je centrom cestovného ruchu pod Vysokými Tatrami /len 18 km/, kde sa nachádza aj medzinárodné letecké spojenie - letisko Poprad. Ponúka rozšírenie možností moderného a kvalitného bývania, zohladňujúce súčasné podmienky realitného trhu spolu s dôrazom na kvalitu prevedenia stavby s rešpektovaním nových kvalitných a ekologických technológií, štandardov a moderného dizajnu. Ide o 4 podlažnú nadčasovú Vilu s piatimi jednotlivými apartmánmi a vlastnými dvoj-garážami, priestrannými terasami a pozemkom. Lokalita: Projekt Rezidencie Lesná sa nachádza v blízkosti najvyhľadávanejších stredísk zimných športov a letnej turistiky našich veľhôr VT. Najznámejšie a najvyššie položené stredisko Vysokých Tatier - Štrbské Pleso je od Vily vzdialené 8 km. V zimnej sezóne sú tak k dispozícii viaceré lyžiarske strediská ako Areál Snow - Štrbské Pleso, Lopušná dolina, Liptovská Teplička či Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách. V letnom období sú k dispozícii kúpaliská a aquaparky Aquacity Poprad, Tatralandia - Liptovský Mikuláš, či golfové rezorty ako Golf Rezort v Tatranskej a Veľkej Lomnici. Štandard stavby: Vila C v ktorej sa apartmán nachádza ako aj ostatné objekty sú realizované v najvyššej kvalite tradičným konštrukčným systémom z obvodového tehlového muriva Porotherm 30 P+D zateplených kontaktným systémom Baumit EPS 70S s hrúbkou 120 mm. Stropná konštrukcia je z keramického predpätého stropného systému Porotherm s nosníkmi KPSN s keramickými vložkami KSV 17/45 v hrúbke 240 mm. Strechy sú pultové s izoláciou z minerálnych dosiek, strešná krytina a klampiarske výrobky sú z titán zinkového pred-zvetralého bridlicovo-šedého plechu RHEINZINK. Výplňové otvory sú hliníkové, systém Aliplast z hliníkových profilov Imperial. Prevažný systém otvárania je posuvne sklopný so štrbinovým mikroventilačným vetraním. Povrchové úpravy exteriéru sú kombinácia veľkoformátových žulových dosiek VERDE UBATUBA s úpravou waterfinish a dreveného obk
Priemyselný odvlhčovač vzduchu TROTEC TTK 171 ECO
Predám profesionalny odvlhčovač Trotec TTK 171 ECO bol použitý asi mesiac a pol na dosušenie omietok. Cena nového stroja je 659€: Predám za 500€. Odber osobne Malacky. Odvlhčovač može pracovať nonstop/nepretržite. Technické parametre: Kapacita odvlhčovania max./24 h: 52 litrov Pracovná teplota: 5 °C – 32 °C Vlhkosť pracovného rozsahu: 20 až 90 % rv Sieťové pripojenie 220 – 240 V/50 Hz Prietok 450m2/H Výkonný rotačný kompresor zaručuje odvlhčovaču TTK 171 ECO výkonovú rezervu až 52 litrov za deň. TTK 171 ECO má ľahko čistiteľný ovládací panel s digitálnym zobrazením všetkých funkcií. Pri automatickej prevádzke riadenej hygrostatom možno vopred zvoliť cieľovú hodnotu v percentuálnych krokoch, ktorá sa potom zobrazí spolu s aktuálnou skutočnou hodnotou. Vďaka možnosti pripojenia externého odvodu kondenzátu - v prípade potreby s voliteľným čerpadlom - je TTK 171 ECO, rovnako ako všetky modely ECO, ideálne vhodný aj na dlhšie bezobslužné suché prevádzky. Praktické výhody odvlhčovača TTK 171 ECO v skratke: Obzvlášť úsporné riešenie pre typické aplikácie odvlhčovania v komerčnom sektore Vysoký odvlhčovací výkon aj pri nízkych teplotách Robustná oceľová konštrukcia Prepraviteľnosť a skladovateľnosť v akejkoľvek polohe vďaka kompresoru s valivým piestom Funkcia časovača Pripojenie vzduchovej hadice na selektívne dodávanie suchého vzduchu Elektronický hygrostat s digitálnym displejom Výstražná kontrolka hladiny Pripojenie na externý odvod kondenzátu
INVESTUJTE vo Vysokých Tatrách Apartmány 1,2,3 izbové na pre
Rozmýšľate ako ochrániť Vaše peniaze? INVESTUJTE do nehnuteľností vo Vysokých Tatrách! Vysoké Tatry sú skvelým miesto, kde nájdete zaručený oodych, načerpáte nové sily a zhodnotíte vaše peniaze! Apartmánový dom Resort Smokovec v Dolnom Smokovci (Vysoké Tatry) ponúka moderné bývanie v obklopení prírodou so zachovaním tradičného rázu pôvodnej stavby. K dispozícii sú 1, 2 aj 3 izbové apartmány s pivnicou a parkovacím miestom, balkónom a krásnym výhľadom na štíty  Vysokých Tatier.  K dispozícii wellness:  pozostáva z fínskej a parnej sauny, bazéna s proti prúdom a vírivky. Jednoznačnou výhodou bývania v tejto lokalite je panenská príroda, ticho a pokoj na hranici Tatranského národného parku a zároveň dostupná občianska vybavenosť. Zároveň ide o atraktívnu investičnú príležitosť. Výmera cca 40 m2 Cena 165.600 Eur+DPH Ku každému bytu prináleží pivnica a parkovacie miesto Viac info Atrakcie, šport a relax : AquaCity Poprad, Tricklandia (Starý Smokovec), Golfové ihrisko – Malý Slavkov Royal Valley Golf Club, množstvo turistických trás z ktorejkoľvek obce Vysokých Tatier. Najbližšie lyžiarske stredisko – Pod Lesom, Lyžiarske stredisko Starý Smokovec - Jakubkova lúka a Hrebienok, Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica, Lyžiarske stredisko Bachledka Ski & Sun a Chodník korunami stromov Bachledka, Tatranská elektrická železnica TEŽ. Blízkosť miest: Starý Smokovec, Tatranská Lomnica, Poprad, Bachledova dolina – 25 minút jazdy, Štrbské pleso – 25 minút jazdy Veríme, že táto skvelá ponuka Vás  oslovila, preto neváhajte a kontaktujte nás na t.č. alebo e mailom.
Regulátor vzduchu FESTO MSB4-1/4:C3:J1-WP
Predám nový regulátor tlaku vzduchu FESTO MSB4-1/4:C3:J1-WP Séria MS ponúka Festo holistický koncept prípravy stlačeného vzduchu. Pre jednoduché štandardné aplikácie, ako aj pre špecifické aplikačné riešenia s najvyššími požiadavkami na kvalitu. Špeciálne funkcie Prevádzkový tlak: 0,8 ... 14 barov Rozsah regulácie tlaku: 0,5 ... 12 barov Normálny nominálny prietok: 1 700 l / min Ovládacie bezpečnostné zariadenie: otočný gombík so západkou uzamykateľný pomocou príslušenstva Znížená cena 40€ pri väčšom odbere zľava. Viem poslať cez packetu +5€ Podobné ako: úprava vzduchu, uprava vzduchu, regulacia vzduchu, regulator.