bazár, predaj, inzercia, predám

Hairburst produkty

Kategória: Zdravie a krása

Predám nové, neotvorené, nepoužité produkty od Hairburst:

Vlasové vitamíny 16€/ks (PC: 25,5€)-ostali 2ks
Scalp Tonic 22€ (PC: 29€)
Maska 28€ (PC: 36€)
Smoothing Balm 25€ (PC: 31€)

Pri odbere viacerých produktov cenu poštovného preplácam.
Možnosť osobného prevzatia v Trenčíne.
Hairburst produkty
Podobné inzeráty
Šampóny a balzam zn. Hairburst
Predám za velmi vyhodnu cenu : 1 x uplne novy sampon urceny pre suche a poskodené vlasy Druhe balenie - z neho bolo 2x odobraté , cize na 100000% tam je minim. 3/4 vo flaštičke 1 x uplne nový hydratačný zjemňujúci balzam na vlasy Druhé balenie , odobraté niekolkokrat (jeho staci velmi maličko) , 3/4 cca tam je + suchý sampon - perfektne do kabelky, na dovolenku ako bonus - pre mna nevhodny darcek , inak hodnota jeho je 6,50 Cena dokopy vychadza na 103 eur , moja cena 40 eur Dohoda mozna
Produkty Amway
Dobrý deň Ponukám na predaj produkty značky Amway. Amway ponuka produkty pre domácnosť, krasu, výživu a osobnú starostlivosť. NAPRÍKLAD Produkty domácnosť: čistiace prostriedky, fľaše s rozprašovacom, osviežovač vzduchu, nerezové drôtenky, zmäkčovaco vody, práci prášok, tablety do umývačiek riadu. Produkty pre krasu: pleťové prípravky, dekoratívna kozmetika, čistenie pleti, Produkty pre výživu: potraviny, výživové doplnky, nápoje, tyčinky, športová výživa Produkty pre osobnú starostlivosť: zubná pasta, mydlo, starostlivosť o vlasy, starostlivosť o telo V prípade záujmu aj o niečo iné ako je tuná zobrazene poprosím kontaktovať ďakujem. Univerzálny čistiaci prostriedok: cena 10,13€ Čistiaci prostriedok na kuchyňu: cena 7,20€ Čistiaci prostriedok na kúpeľňu: cena 7,20€ Fluoridová zubná pasta s viacnásobným účinkom Glister:cena 8,15€ Kids Detská zubná pasta Glister: cena 4,50€ Dish Drops drôtene špongie: cena 9,70€ Da sa poslať poštou alebo osobne prešov okolie.
Šampón a kondicionér Hairburst
Zdravím. Ponúkam na predaj nepoužitý šampón a kondicionér britskej značky Hairburst pre posilnenie, rast a lesk vlasov. Ponúkam za výhodnú cenu 25€ + poštovné.
Hairburst kondicionér
NOVÉ hairburst kondicionér • ružový 2x kondicionér, všetky typy vlasov (11€/ks, p.c 15€) • zelený 1x kondicionér, mastné vlasy (13€/ks, p.c 16€) -Píšte mi prosím Vás na mail: soltesova7892@ nie na SMS!!! -Pri kúpe viacerých produktov je možná dohoda na cene
Maska na vlasy Hairburst
Predám úplne novu- neotvorenu masku na vlasy od Hairburst. Pc bola 36€ + poštovné. Kontakt mailom… ďakujem
2x 350 ml Hairburst Kondicionér
NOVÉ NOVÝ NEPOUŽITÝ PLNÝ 2x 350 ml Hairburst Kondicionér Jeden úplne celý a druhý kondicionér len 2x vyskúšaný. Kondicionér pre dlhšie a silnejšie vlasy Zákazníci milujú Chcete silnejšie a zdravšie vlasy? Vzorec na posilnenie vlasov v našom kondicionéri je dokonalým doplnkom našich vitamínov na rast vlasov. Výhody Viditeľne hustejšie a zdravšie vlasy. Zvýšte pevnosť vlasov so zníženým lámaním. Zlepšenie lesku, hustoty, ovládateľnosti a mäkkosti. Hydratuje a kondicionuje, je vhodný na každodenné použitie. Cena spolu za 2ks 350ml kondicionéri je 20€ Osobne v Liptovský Mikuláš alebo doveziem na trase LM - Zuberec alebo LM - Prešov. Respektíve pošlem na poštou (poštu platí kupujúci)