bazár, predaj, inzercia, predám

Halloween dekoracie

Kategória: Ostatné

Predam Halloween dekoracie vhodne do interieru aj exteriéru. Možnosti zavesenia, prilepenia prísavkou na okno,dvere a rôzne sklenené predmety. Kupované v USA. Veľmi zachovalé niektoré aj s originál krabicou. Možnosti predaja jednotlivo. Cena za 1 ks 10 €.
Halloween dekoracie
Podobné inzeráty
Halloween tekvica
Svietnik halloween tekvica - veľká. Výška: cca 20 cm, šírka cca: 20 cm. Cena spolu za 2 ks + poštovné podľa výberu. Halloween tekvica - keramická oranžová z Nemecka. Celková výska: 22 cm. Bez poškodení. Cena 18 eur + poštovné poďla výberu.
Halloween dekorácia striga
Visiaca kostra - 90 cm - halloween. Gaštanová. Zaveste hompálajúcu sa kostru k dverám a uvidíte ako aj jemný vánok kostru rozhýbe. Cena 15 eur + poštovné. Krásna halloween bosorka na baterky. Celková výška: cca 40-41 cm. Bez poškodení. Cena 20 eur + poštovné.
Drevené vianočné dekorácie
Predám drevené vianočné dekorácie ako hviezdy, stromček... - v ponuke viac druhov Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Halloween mask lebka 2
Halloween mask lebka 2 Materiál plast. Cena 8€+3,50€ poštovné. Keď neberem tel. Prosím napíšte sms alebo mail
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 25cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 25 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 40cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 40 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.