bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, polyfunkcia/obchodné priestory Dunajs

Kategória: Ostatné

Ponúkame na predaj multifunkčný obchodný a investičný objekt v jednom.

Radi by sme upriamili Vašu pozornosť na túto mimoriadnu investičnú príležitosť pre Vaše obchodné, výrobné, podnikateľské a súčasne investičné ciele v jednom za výhodných finančných podmienok.

Na základe oficiálneho znaleckého posudku z júna 2022, ktorý bol vyhotovený na zákazku majiteľa nehnuteľnosti, je jeho oficiálna trhová hodnota 488 000 eur ( posudok je možné dodať na vyžiadanie v prípade vážneho záujmu o danú investíciu a zároveň bude ZDARMA poskytnutý kupcovi pre potreby žiadosti o hypotekárny úver na danú nehnuteľnosť)
Cena je predmetom DOHODY a klient je otvorený rozumnej diskusii o cene k spokojnosti všetkých strán.

Na predaj ponúkame tento komplexný multifunkčný objekt pre výrobu, skladovanie, kancelárie, parkovanie, showroom a zároveň ubytovanie na pozemku o celkovej výmere 2512m2.
Objekt sa nachádza priamo v Dunajskej Strede a je orientovaný v srdci priemyselno-obchodnej zóny mesta v bezprostrednej blízkosti medzinárodne vyhľadávaného futbalového štadióna MOL Aréna.
Prístupová cesta k pozemku a nehnuteľnostiam je voľne prístupná pre každého bez úradných obštrukcií, nakoľko nie je súkromným majetkom, ale majetkom mesta.

Na pozemku stoja paralelne a kolmo pri sebe 4 budovy s využitím pre:
- malo i veľkovýrobu
- skladové priestory
- kancelárie
- obchodné priestory
- výrobné haly
- hygienické miestnosti
- showroom
- jeden 3- izbový priestor s bytovým charakterom, ktorý môže slúžiť ako pre zamestnancov, tak pre samotného investora ako plnohodnotný priestor na bývanie. Samozrejmosťou je možnosť jeho jednoduchej transformácie na ďalšie kancelárske priestory podľa charakteru a potrieb podnikania.

Veľkou výhodou je osobné vlastníctvo nehnuteľnosti bez akýchkoľvek tiarch a je možné ho mať kúpou ihneď k dispozícii.

Na objekte sa nachádzajú 4 skolaudované stavby, ktoré vďaka aktívnemu podnikateľskému využitiu majú multifunkčný charakter.
1. Murovaná poschodová stavba
A/ 1NP tvoria administratívne priestory využiteľné ako predajňa, toaleta, výrobná hala priamo prepojená so skladovým priestorom a garáž s možnosťou státia pre dve väčšie autá
B/ 2NP na poschodí budovy sa nachádza plnohodnotný 3 izbový byt 3+KK s 2 samostatnými nepriechodnými izbami.

2. Drevo-stavba: bola podľa charakteru podnikania súčasného majiteľa využívaná ako administratívna budova spojená so stolárskou dielňou, kanceláriami (3X) , showroom, hygienickou miestnosťou(toaleta) a kotolňou.

3. Dva voľne stojace sklady ( materiál plech) slúžili ako sklady technických plynov,
ktoré môžu naďalej slúžiť svojmu primárnemu účelu alebo byť pretvorené na podnikateľské potreby a ciele nového investora.

4. Vlastné parkovisko s dostatočným množstvom parkovacích miest pre osobné autá, dodávky alebo kamión.
Naviac na pozemku nájdete dva voľne stojace stredne veľké skladové priestory,
HALO reality - Predaj, polyfunkcia/obchodné priestory Dunajs
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, polyfunkcia/obchodné priestory Dunajs
Ponúkame na predaj polyfunkčný dom ktorý sa nachádza v širšom centre mesta Dunajská Streda. Polyfunkčný dom z roku 1995 je vhodnou možnosťou pre rodinné podnikanie, spojené s pohodlným a kvalitným bývaním. Zastavaná plocha celého objektu je 105 m2, pričom úžitková plocha presahuje 320 m2. Stavba je podpivničená a skladá sa zo styroch podlaží (objektov), ktoré slúžia samostatne, ale tvoria jeden celok. Priečky sú murované z tehál. Objekt má kvalitné a energeticky úsporné plastové okná. Všetky časti objektu sú vybavené interiérovými dverami, obkladačkami a kombinovanou dlažbou, plávajúca podlaha a keramická dlažba. Stavba je zastrešená sedlovou strechou. Hlavný vstup je z bočnej strany objektu. Prvé podlažie môže slúžiť ako kancelársky priestor so samostatným vchodom, na druhom a treťom podlaží sa nachádzajú byty.Celý objekt je podpivničený. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti (vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, doručenie podkladov na kataster, ako aj asistenciu pri odovzdávaní nehnuteľnosti). . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-56684. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, polyfunkcia/obchodné priestory Galant
Exkluzívne ponúkame na predaj veľmi výhodne riešenú polyfunkčnú budovu v okrajovej časti Galanty, na hlavnej trase do Bratislavy a Sládkovičova, na pozemku o veľkosti 1481 m2. Nachádza sa v oblasti rodinných domov, s bezproblémovým prístupom autom. Priestory s úžitkovou plochou 1080m2, sú veľmi výhodné nielen vzhľadom na polohu, ale aj rôzne využitie a variabilitu priestorov. Na pozemok a do priestorov je prístup až z dvoch ulíc. Jedna je hlavná cesta do Bratislavy a druhá na veľké sídlisko Sever. Momentálne sú tu vytvorené 3 vstupy. Preto je tu možnosť vytvorenia aj viacerých prevádzok. Priestory sú momentálne využívané na obchodné a administratívne účely. Je tu možnosť využívania aj ako obytné priestory, nakoľko hlavná budova je vedená ako rodinný dom. Takže je tu možnosť využitia aj na obytnú časť, alebo kombinácia oboch spôsobov využívania na jednom mieste. Na pozemku sa nachádza budova o rozlohe 360 m2 prízemie a 360 m2 poschodie a ďalší veľký objekt, využiteľný ako sklad. Na prízemí je na celej ploche zriadená predajňa. V prípade záujmu možnosť aj prebratia tovaru, stabilných odberateľov a know-how. Samozrejmosťou sú aj sociálne zariadenia. Prízemie je možné prerobiť tiež na viac miestností. Obvodové múry sú riešené tak, že je možnosť otvorenia priestorov aj do ulice a zväčšenie výkladov. Na poschodí sa nachádza viac miestností s rôznou rozlohou, veľká kuchyňa, menšia kuchyňa, veľká komora plus 2x WC s umývadlom, 2 x sprchy. Je tu vlastne samostatné pre pánov a dámy. Priestor je možné prerozdeliť aj iným spôsobom. Ďalší objekt o rozlohe 360 m2 sa využíva ako sklad. Je ho možné taktiež využívať napríklad ako garáže alebo autodielňa. Na hlavnej ceste pred predajňou je možnosť parkovania 6-7 áut. Priestranný dvor poskytuje možnosť parkovania viacerých automobilov. Vykurovanie je ústredným kúrením v dolnej časti podlahovým vykurovaním a v hornej časti radiátormi. V dolnej časti je klimatizácia. Podlahy sú z kvalitnej dlažby a plávajúcej podlahy. Priestory sú zabezpečené protipožiarnym hydrantom. Priestory sú chránené alarmom napojeným na pult centrálnej ochrany. Výborná investičná príležitosť. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-51914. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi makl
HALO reality - Prenájom, polyfunkcia/obchodné priestory Bans
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v rodinnom dome, ktorý je situovaný v Banskej bystrici, mestská časť Centrum na Komenského ulici. Vhodné pre malé i väčšie firmy, ktoré hľadajú flexibilné kancelárske priestory. Vysoký štandard, variabilita riešení s možnosť spájania/delenia kancelárskych priestorov podľa individuálnych potrieb klienta. LOKALITA: Budova má ideálnu dopravnú polohu v rámci Banskej Bystrici, je v blízkosti diaľničného obchvatu. Hromadná doprava je dostupná . Nachádza sa v dosahu kompletnej občianskej vybavenosti (pošta, banky, obchody a služby). Oblasť je prevažne obklopená rezidenčnými nehnuteľnosťami a ďalšími kancelárskymi budovami. Výhody: výborná lokalita, priestory ihneď k dispozícii, bezpečnosť, reštaurácia a kaviareň priamo v blízkosti. Štandard domu poskytuje komfortné priestory pre Váš biznis a štandardné služby. Úžitková plocha na prízemí má 230 m2, pozostáva z dvoch podlaží. Prvé podlažie je možné využiť ako administratívno-obchodný priestor, pozostáva so štyroch miestnosti možno ho využiť ako sklad pre obchodné účely, alebo ako archív pre administratívu. Má dva osobitné vchody a sociálne zariadenie a prípravu na kuchynku. Druhé podlažie pôsobí reprezentatívne disponuje kuchynkou aj kúpeľňou, možné použiť ako ateliér alebo na bývanie. Prenajímateľ prenajme dom len ako celok jednému nájomcovi. K dispozícii je poplašné zariadenie, klimatizácia po dohode. Parkovanie v dvojgaraži, možné použiť aj ako skladový priestor alebo vonkajšie parkovanie 4 miesta. Vstup do domu je zabezpečený bránou na diaľkové elektrické ovládanie. Cena prenájmu celého priestoru 1.000,-Eur bez DPH a energie 400,-Eur Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-62747. U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Prenájom, polyfunkcia/obchodné priestory Hloh
Ponúkame na dlhodobý prenájom exkluzívne priestory v širšom centre mesta Hlohovec. Priestory sú nadštandardne vybavené a poskytujú možnosť veľmi širokého využitia na rôzne podnikateľské účely domácim aj zahraničným spoločnostiam. Priestory budovy majú plochu 300 m2. Vedľa budovy je pozemok s rozlohou 239 m2, ktorý je možné využiť ako parkovacie priestory, pripadne skladovanie tovaru. V priestoroch po dohode s majiteľom sú možné aj drobné stavebné úpravy podľa potrieb nájomcu. Je tiež možnosť prenájmu len časti priestorov. Mesto Hlohovec ma dobré napojenie na diaľnicu D1 a poskytuje kompletnou občianskou vybavenosť. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite len na skok od centra mesta. Nehnuteľnosť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, recepcie, zasadacej miestnosti, dvoch kancelárií, dvoch priestranných miestnosti, spoločnej kuchynky, technickej miestnosti, toaliet a chodby. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Mestská voda, Kanalizácia, Internet. Priestory sú ihneď k dispozícii. Cena za prenájom spolu s energiami budú stanovené po vzájomnej dohode. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: HC-58829. U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
Predaj areálu firmy PROVING
Predám areál firmy Proving.Areálje vzdialený od centra mesta cca 500m. V areáli sa nachádzajú všetky inžinierske siete (elektrina,voda,plyn,kanalizácia vrátane trafostanice). Nádvorie je spevnené asfaltom, výrobné priestory sú pokryté liatou podlahou a dlažbou.Areál je monitorovaný kamerovým systémom o počte 28 kamier. Areál je vybavený dochádzkovým systémom a chránený je vysokým oplotením s 3 automatickými otváracími bránami a jednou malou vstupnou bránkou.Využitie areálu je možné na výrobné priestory, skladové priestory a obchodné priestory (cca 4500m2)a administratívne,sociálne priestory cca 1200m2. Celý areál viď foto 1-20.areál je vybavený fotovoltaickým zariadením o kapacite 400000kWp. Areál je možné rozdeliť na 3 samostatné časti: 1.Výrobné priestory, administratívne priestory, sociálne priestory ( cca 2600m2),nádvorie cca 2500m2 viď foto 1-8. 2. Samostatný areál viď foto 9-16 zahrňujúci výrobné, administratívne, sociálne priestory, vybavený apartmanový byt (cca 2400m2) nádvorie (cca 1700m2) 3.Samostatný objekt viď foto 17-20 zahrňujúci ( obchodné priestory,skladové priestory (cca 1000m2) Cena dohodou po obhliadke.
HALO reality - Prenájom, polyfunkcia/obchodné priestory Zlat
Ponúkame na prenájom prevádzkové priestory, vhodné na prevádzkovanie obchodu alebo gastroprevádzky. Rozloha prevádzky je cca 300m2 a nachádza sa v centre mesta. Dispozícia prevádzky: obchodné priestory, skladové priestory a toalety. Vstup do prevádzky je priamo z frekventovanej z ulice. Ďalší vstup pre potreby zásobovania je z dvora. Prevádzka disponuje všetkými inžinierskymi sieťami, má vlastný elektromer, plyn, mestský vodovod a mestská kanalizácia. Energie sa účtujú podľa skutočnej spotreby. Cena prenájmu je bez energií a DPH. Pri podpise Nájomnej zmluvy je potrebné zložiť nájomné na jeden mesiac a poplatok realitnej kancelárii za sprostredkovanie prenájmu. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej mnohostranné využitie na podnikateľské účely a jej lokalita v centre mesta. Odporúčame vidieť. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZM-61761. U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.