bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, rekreačný pozemok Šahy, záhrada s dre

Kategória: Pozemky

Ponúkame vám na predaj veľmi pekný, slnečný rekreačný pozemok v pokojnej a tichej lokalite vinohradníckej a záhradkárskej oblasti v katastrálnom území mesta Šahy, okres Levice.

Pozemok vedený ako parcela registra C charakterizovaný ako vinica má celkovú výmeru 437 m2 (s orientačnými rozmermi 8 x 56 m). Pozemok je obdĺžnikového tvaru a je po celej dĺžke mierne svahovitý. Okrem trávnatej plochy je na pozemku vyčlenený aj priestor, kde sa nachádzajú ovocné stromy ako višňa, jablone, slivky, hrušky, takisto aj orech. Peknú úrodu pozbierate aj z kríkov ako ríbezle, egreše, prípadne aj jahody.
Na pozemku sú vysadené aj korene viniča, ktoré lemujú oplotenie z bočných strán. Pozemok je orientovaný na západ.
Okolité pozemky sú udržiavané pestovaním viniča, ovocia a zeleniny, riešené terasovitými poschodiami, oba susedné pozemky sú využívané aj ako miesto pre oddych so záhradnými/viničnými chatkami.

Na pozemku sa nachádza malá záhradná/viničná chatka s prístreškom (bez súpisného čísla), zhotovená z dreva s vonkajšou omietkou. Orientačne má chatka rozlohu do 20 m2 a poskytne úkryt v teplých letných dňoch. V chatke sa nachádzajú aj staré funkčné kachle a pôvodné zariadenie.
Chatka je v zlom technickom stave, priestor pod chatkou je však možné využiť na stavbu nového domčeka, osadenie inej menšej stavby aj bez základov, prípadne prístrešku.

IS - IS na pozemku sú nedostupné. Vodu je možné riešiť vrtom studne.
Pri záhradnej chatke sa nachádza nádrž na dažďovú vodu s objemom 1000 l.

Pozemok je oplotený zo všetkých strán a toho času nie je udržiavaný. Prístup k pozemku je od mesta po poľnej ceste.

Súčasťou ceny pozemku je aj podiel na prístupovej ceste k pozemku.

Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou, je vo vlastníctve jedného majiteľa a k dispozícii ihneď.

Vzhľadom na príjemnú a vyhľadávanú lokalitu len 5 minút od mesta Šahy, krásny výhľad, cenu, pokojné a tiché prostredie obklopené zeleňou, nehnuteľnosť rozhodne odporúčam pre záujemcu, ktorý má predstavu tráviť svoj voľný čas v prírode a prispôsobiť si ju podľa svojich predstáv.

Nehnuteľnosť predstavuje zaujímavú investíciu, ktorá navyše poskytne aj únik od reality bežných dní a radosť z pobytu v prírode.

Ak vás táto ponuka zaujala, na vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-61732.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpe
HALO reality - Predaj, rekreačný pozemok Šahy, záhrada s dre
Podobné inzeráty
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice Rekreačný pozemok v Šahách 10527m2 Ponúkame vám na predaj v celosti 10527m2 Elektrika na pozemku. S možnosťou stavby chaty. Druh pozemku Vinica 7315 m2 Lesný pozemok 198 m2 Ostatná plocha 2115 m2 Zastavaná plocha a nádvorie 640 m2 Záhrada 259 m2 celková plocha pozemku je 10527m2 Výmera parcely v m2 7315 Druh pozemku Vinica Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 198 Druh pozemku Lesný pozemok Spôsob využívania pozemku Pozemok s lesným porastom, dočasne bez lesného porastu na účely obnovy lesa alebo po vykonaní náhodnej ťažby Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 2115 Druh pozemku Ostatná plocha Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom sú skaly, svahy, rokliny, výmole, vysoké medze s krovím alebo kamením a iné plochy, ktoré neposkytujú trvalý úžitok Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 640 Druh pozemku Zastavaná plocha a nádvorie Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom je dvor Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 259 Druh pozemku Záhrada Spôsob využívania pozemku Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce video V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS. Pozrite naše ďalšie naše ponuky. Pomôžeme pri kúpe a predaji nehnuteľností.
Šahy - pozemok - možná výmena - ponúknite
Dostatočne veľký pozemok pre všetko o čom snívate .. a ste stále v meste, kúsok od centra :) Ponúkame Vám pozemok o výmere 1467 m 2 v intraviláne mesta Šahy na Mlynskej ulici, vedľa OSBD Levice – prevádzka ŠAHY, len 400 metrov od centra v slepej uličke v pokojnom prostredí ,stále budete bývať v meste s pocitom vidieka. V meste je úplná občianska vybavenosť: školy, škôlka, kostol, obchody, pošta,úrady, zdravotné stredisko. Najbližšie potraviny Billa 350 m, 400 m autobusová stanica. Pozemok je v katastrálnom operáte evidovaný ako záhrady a zastavaná plocha (nedokončený domček) na pozemku je revízna šachta na vodu, vlastná studňa a nedokončeným domčekom v horšom stave a na hranici pozemku plynová prípojka. 2 jablone, 1 hruška, na pozemku je vysadený starý Orech, pozemok sa môže využiť na rôzne účely. Momentálne prebieha čistenie pozemku od viniča/viničných stĺpov a vedenia. Pozemok je z každej strany oplotený a s dvomi vstupmi na pozemok. Inžinierske siete sú na hranici pozemku a v dostupnosti od pozemku. Rozmery pozemku sú: cca 44 x 33,5 m Veľká výhoda plynovej prípojky na hranici pozemku, vlastná studňa , šírka a veľkorysosť pozemku. Na pozemku nie sú žiadne vecné bremená a ťarchy, je „právne čistý“. Pozemok je možné rozdeliť na dva identické pozemky o rozlohe 733 a 734 m2. Možná výmena za pozemok /TTP, orná pôda, záhrada/ + - doplatok bližšie k LV (cca do 20 km, ponuky posielať na nižšie uvedený email. Obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. alebo mail: bonita.pluslv@ Prajem všetko dobré :)
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
Stavebné pozemky na predaj, Veľké Kapušany, EXKLUZÍVNA PONUK
009-14-VLMIa odkaz na link: /4phPdpwr3iA Realitná kancelária Bemi reality ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení pozemky v tichej časti Veľkých Kapušian. Vyberte si svoju parcelu na veľkom pozemku, ktorá je stvorená na výstavbu rekreačného domčeku, ktorý môže byť aj Vaším trvalým bydliskom. Jednotlivé parcely sú o rozlohe cca od 600 do 1100 m2. V blízkosti pozemku sú všetky inžinierske siete. Pozemok, kde ponúkame parcely na predaj je dvoj-etážový s príjazdovou cestou. Nachádza sa na ňom aj modelový zrub s upraveným a oploteným pozemkom. Parcelovanie pozemkov: Pozemok A o rozlohe 886 m2 Pozemok B o rozlohe 1000 m2 Pozemok C o rozlohe 1024 m2 Pozemok D o rozlohe 1084 m2 Pozemok E o rozlohe 755 m2 Pozemok F o rozlohe 755 m2 Pozemok G o rozlohe 817 m2 Pozemok H o rozlohe 820 m2 Pozemok I o rozlohe 613 m2 Pozemok J o rozlohe 1033 m2 Pozemok K o rozlohe 1032 m2 Pozemok L o rozlohe 1032 m2 Pozemok M o rozlohe 952 m2 Pozemok N o rozlohe 977 m2 Pozemok O o rozlohe 1014 m2 Pozemok P o rozlohe 1027 m2 Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Na predaj pozemok v meste Šahy.
KOLLÁR REALITY pobočka Nitra ponúka na predaj pozemok v meste Šahy. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti v meste Šahy - časť Strojstav. Na pozemku sa nachádza aj chatka v stave na zburania Zapisaná na LV vo výmere 20m2 Výmera pozemku je 473m2 Na pozemku sa nachádza : - elektrina  - voda vlastná studňa  - pozemok je oplotený - pletivo  Na pozemku sú ovocné stromy, orech CENA: 18.000€. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Naša realitná kancelária ponúka bezplatnú možnosť zabezpečenia najvýhodnejšieho financovania nehnuteľnosti cez všetky banky na Slovensku. KONTAKT  Slávka Ružarovská slavkaruzarovska@
REKREAČNÝ POZEMOK S POTÔČIKOM 1120 m2 BRESTOVEC okres MYJAVA
REALITY PROGRES s. r. o. PONÚKA REKREAČNÝ POZEMOK S POTÔČIKOM 1120 m2 BRESTOVEC okres MYJAVA Ponúkaný pozemok sa nachádza v obci Brestovec polosamota, vo veľmi príjemnom prostredí. Rekreačný pozemok je vhodný na chatu alebo mobilný dom a vedie k nemu asfaltová cesta. IS : bez sietí, vodu možno riešiť studňou, El. stĺp 50m od hranice pozemku. Potôčik preteká priamo cez pozemok a nie je mapovaný. Na pozemku sa momentálne nachádzajú náletové dreviny. CENA POZEMKU : 25.000,- € KÚPOU VOĽNÝ V obci je dobrá občianska vybavenosť. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07 V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.