bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, rodinný dom Pliešovce, bungalov - NOV

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj slnečný rodinný dom typu bungalov so štyrmi samostatnými izbami a nádhernou záhradou, ktorý sa nachádza na rovinatom oplotenom pozemku o rozlohe 585 m2 v obci Pliešovce, ktorá je vzdialená 23km od mesta Zvolen. Okrem dokonalého relaxu si na tomto pozemku si môžete dopestovať všetko, čo budete pre život potrebovať.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:
- vstupná chodba, kuchyňa, špajza, 4 samostatné izby (priestranná obývacia izba je prepojená s kuchyňou), kúpeľňa s vaňou (je aj predpríprava na sprchový kút), samostatná toaleta, dve malé terasy, altánok a malý hospodársky priestor na chov domácich zvierat.

STAV NEHNUTEĽNOSTI
Domček bol skolaudovaný v roku 2010, konštrukčný materiál YTONG, medená elektroinštalácia, vodoinštalácia,plastové okná, vstupné bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, v kombinácii s keramickou dlažbou v kúpeľni, chodbe, dom je zateplený.

IS: elektrina, verejný vodovod, verejná kanalizácia, vykurovanie zabezpečujú krbové kachle na pevné palivo alebo elektrické konvektory, ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom..

LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej a pokojnej časti obce s bezproblémovými susedmi a je vhodná pre záujemcov, ktorí hľadajú pokojný a bezpečný domov,

V obci sa nachádza,škola,škôlka, obchody,,autobusová zastávka, zdravotné stredisko,športový areál,detské ihriská,kaviareň,pizzeria. Krásna príroda dáva možnosť turistiky a prechádzkam v prírode.
. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZV-62912.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Pliešovce, bungalov - NOV
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, rodinný dom Pliešovce, Pliešovce - ZN
Ponúkame na predaj dvojpodlažný dom so novou sedlovou strechou a prislúchajúcim pozemkom o výmere 640 m2 v centre obce Pliešovce. Dom ponúka v 4-izbový byt na bývanie 120m2 a zároveň veľký priestor 180m2 pre podnikanie, prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v súčasnosti je využívaný na podnikateľské účely. Prízemie má plochu 180m2 a tvoria ho tri samostatné prevádzky. Jedna je v stálom prenájme a dva samostatné priestory s vlastným vchodom. Bol kompletne zrekonštruovaný. Poskytuje aj ďalšie priestory možnosť využívať ako skladové. Na poschodí sa nachádza byt, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Úžitková plocha je 120m2 + 14 m2 balkón + podkrovie 25m2. Dom je vykurovaný plynom, napojený je na miestny vodovod a má samostatný septik. Súčasťou objektu je uzatvorený vydláždený dvor s murovanou hospodárskou prístavbou a garážou. Parkovať je možné aj na dvore. Dom je otočený na juhozápad, takže je slnečný s výhľadom na udržiavaný park. Obec Pliešovce sa nachádza 8 minút autom od mesta Zvolen a má kompletnú občiansku vybavenosť. Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku. BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV: Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania. Výhody: 1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk. 2. Navrhnutie najvhodnejšieho spôsobu financovania. 3. Kompletné vybavenie financovania vo vybranej banke, ktoré zahŕňa administratívu, zabezpečenie podkladov pre znalca a tiež komunikáciu so znalcom. 4. Po schválení financií zabezpečujeme klientom poistenie nehnuteľností (spolupracujeme so všetkými poisťovňami) a následnú administratívu pre banku. 5. Pre Vás zabezpečujeme zavkladovanie záložných zmlúv na príslušnom katastri. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZV-61332. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členo
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Predaj nový nízkoenergetický BUNGALOV v Prešov, Kúty.
Ponúkam na predaj nový nízkoenergetický rodinný dom typu BUNGALOV v Prešov, Kúty. Kúty sú mestská časť Prešova, nachádzajúca sa v severnej časti mesta, doprava zabezpečovaná MHD. Rodinný dom na predaj je NOVOSTAVBA, cca 2ročný dom, nízkoenergetický bungalov, energetická trieda A1, tiež je vybavený rekuperačnou jednotkou. Rodinný dom na predaj je moderne riešený, pozostáva z dvoch samostatných spální, obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne s WC, samostatné WC s umývadlom, predsieň, technická miestnosť. Rodinný dom na predaj má podlahové kúrenie a kozubovú pec. Rodinný dom na predaj je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere cca 1200 m2. Zastavaná plocha domu je cca 100 m2, úžitková plocha je cca 80 m2. K domu patrí aj terasa o výmere cca 26 m2. Na pozemku je postavený aj záhradný domček o výmere cca 20 m2, pod ktorým sa nachádza pivnica. Na pozemku sú urobené kompletné terénne úpravy a výsadby realizované profesionálmi, tiché prostredie, veľa zelene. Výhodou je tiež dostatočné miesto vhodné na pohodlné parkovanie, cca 4 parkovacie miesta. Pozemok je oplotený, brána na pozemok na diaľkové ovládanie. Rodinný dom na predaj je kompletne vkusne zariadený, všetko v cene, nové v prevedení vyšší štandard, odporúčame obhliadku domu, rodinný dom dá sa ihneď užívať, nestaviate - bývate. Cena za dom so zariadením a s pozemkom je 319.000,- EUR.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Pliešovce - NOVOSTAVBA -
Ponúkame na predaj krásny slnečný poschodový rodinný dom, ktorý sa nachádza na rovinatom oplotenom pozemku o rozlohe 2180 m2 v obci Pliešovce, ktorá je vzdialená 23km od mesta Zvolen. Obytná plocha rodinného domu je 216 m2. Súčasťou pozemku je záhrada s ovocnými stromami o rozlohe 1789 m2. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: - na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou, ktorá je prepojená s priestrannou obývacou izbou s krbom, spálňa so šatníkom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, komora, technická miestnosť, na poschodie vedú pohodlné schody s nerezovým zábradlím, kde nájdeme 3 samostatné izby - jedna z nich je so šatníkom, lodžiu - na ktorú sa vychádza z dvoch izieb,kúpeľňu s vaňou a dvomi umývadlami a WC,. K rodinnému domu patrí dvojgaráž, vonkajší krb s posedením, dreváreň, sklad, bazén s jazierkom. STAV NEHNUTEĽNOSTI Dom bol skolaudovaný v roku 2014, konštrukčný materiál PORFIX, medená elektroinštalácia, vodoinštalácia, plastové okná - trojsklo, vstupné bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, v kombinácii s keramickou dlažbou v kúpeľni, chodbe, dom je zateplený. Bol predložený energetický certifikát trieda A1. IS: elektrina, verejný vodovod, verejná kanalizácia, podlahové kúrenie, plyn. LOKALITA Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej a pokojnej časti obce s bezproblémovými susedmi a je vhodná pre záujemcov, ktorí hľadajú pokojný a bezpečný domov, V obci sa nachádza,škola,škôlka, obchody,,autobusová zastávka, zdravotné stredisko,športový areál,detské ihriská,kaviareň,pizzeria. Krásna príroda dáva možnosť turistiky a prechádzkam v prírode. NÁZOR MAKLÉRA: Krásny poschodový rodinný dom v prekrásnej prírode s dobrou atmosférou, vhodný k okamžitému nasťahovaniu. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZV-63057. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS --------------
4izbový rodinný dom v obci Ćakajovce
Allrisk Slovakia s.r.o. Vám ponúka na predaj 4izbový Rodinný dom v štádiu dokončenia – HOLODOM v obci Čakajovce, ktorá je vzdialená od mesta Nitra iba 9 km,. Rodinný dom typu bungalov má úžitkovú plochu 113,77 m2 (bez terasy). Terasa ma úźitkovú plochu 18,37m2. Rodinný dom stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 755 m2 v novo vytvorenej tichej uličke. Skrátka ideálna poloha a vzdialenosť od mestského života či pracovných možností v Nitre. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: obývačka s kuchyňou+śpajza, 3 samostatné izby, samostatné WC, kúpeľňa, technická miestnosť a povala. Z obyvacky je mozne priamo vyjsť na terasu. Rodinný dom postavený z Ytongu zateplený 15cm polistirenom. Krov je veznikovy + skridla Bramac.Kurenie je podlahove vodne.V technickej miestnosti sa nachadza plynovy kotolViessmann + zmäkcovac vody + zasobnik TUV. v RD je pripravena aj predpriprava na krb a klimatizaciu. Inzinieske siete : voda, elektrika, plyn , opticke pripojenie internetu, zumpa s prípravou na napojenie na obecnú kanalizáciu + cisticku. Rodinny dom predstavuje a spĺňa všetko to čo je k dnešnému modernému spôsobu života v rodinnom dome nevyhnutné. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej obytnej ulici medzi ďalšími novostavbami rodinných domov. Nie je vylúčená ani možnosť na dohodu na dokončenie Rodinného domu podľa vlastných predstáv kupujúceho do stadija standart. Už teraz rodinný dom vyžaruje úžasnú pozitívnu energiu a to kvôli jeho priestrannému a praktickému dispozičnému riešeniu a taktiež k nemu prislúchajúcemu rovinatemu pozemku. Tento Rodinný dom spĺňa po každej stránke nároky a potreby modernej mladej rodiny. Neváhajte, nečakajte a nedovoľte, aby Vám unikla táto jedinečná ponuka na Vaše nové bývanie. Rodinný dom v štádiu Holodom + podiel na prístupovej ceste sa predáva za cenu podla dohody a to vratane provízie, spracovania Zmlúv advokatom , poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Ponúkame Vám taktiež možnosť poskytnutia ďalších súvisiacich služieb – najvýhodnejšie hypotekárne a spotrebné úvery na trhu zo všetkých bánk, poistenie kupovanej nehnuteľnosti a naše ďalšie jedinečné produkty, a to všetko na mieru a grátis. Kontaktujte nás a dohodnite si termin obhliadky Vasho noveho byvania: Miloš Gombík alebo e-mail : gombik.milos@ alebo JUDr. Jarmila Doničová alebo e-mail: donicova.jarmila@ Tešíme sa na Vás.
RD s pozemkom 792m2 v krásnom prostrední obce  Pliešovce
EXKLUZÍVNY PREDAJ: Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný voľne stojaci poschodový rodinný dom v lokalite situovanej v tichej ulici medzi rodinnými domami v obľúbenej a žiadanej lokalite k.ú. Pliešovce a Zaježová. RD má veľký potenciál. Je možné zachovať pôvodnú dispozíciu, prípadne ju zmeniť podľa vlastného vkusu, potrebám a komfortu, ktorý Vám bude vyhovovať. Pri montovanom type domu Okál je rekonštrukcia jednoduchá. Skvelú atmosféru umocňuje krásny zelený dvor – plný zelene, záhonov kvetov a s pestovaným trávnikom. Stačí sa len posadiť a v tichu čerpať energiu do ďalších dní. DOM: 6-izbový čiastočná rekonštrukcia betónové základy strecha: škridľa obvodové múry: tehla + montovaný drevodom (Okál) kúrenie: kotol ústredného vykurovania na tuhé palivo DISPOZÍCIA DOMU: PRÍZEMIE s úžitkovou plochou 116,91 m2: * vstupná chodba * samostatná kuchyňa s linkou vyrobenou na mieru * obývacia denná časť s východom na terasu * kúpeľňa s toaletou a vaňou * izba * schodisko na poschodie * menšia garáž POSCHODIE s úžitkovou plochou 116,91 m2: * priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou * 3 samostatné nepriechodné izby * kúpeľňa s vaňou a toaletou * chodba * schody do pochôdzneho podkrovia * balkón Dostatok úložného priestoru vám zabezpečí priestor v podkroví, kumbál a technická miestnosť. REKONŠTRUKCIA: * plastové okná v časti domu * plávajúce podlahy / keramická dlažba * čiastočne prerobená vodo a elektroinštalácia (prízemie) IS: * obecný vodovod * obecná kanalizácia * elektrika (denný a nočný prúd) POZEMOK: * veľkosť cca 792 m2 z toho zastavaná plocha 116,91 m2 * rovinatý * oplotený CENA: 149 000,- EUR MOŽNOSŤ DOHODY. OKOLIE: Obec Pliešovce s cca 2000 obyvateľmi sa nachádza na strednom Slovensku v Banskobystrickom kraji v okrese Zvolen. Vzdialenosť obce od tohto okresného mesta je cca 20 km. Približne v rovnakej vzdialenosti smerom na juhozápad sa nachádza mesto Krupina. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Škôlka, ZŠ, obchody, pošta, lekár, reštaurácie..... Neváhajte, odporúčame obhliadku. Katarína Podhradská