bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, rodinný dom Spišské Podhradie, časť K

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj dva rodinné domy ako celok, v tichej lokalite v meste Spišské Podhradie, miestna časť Katúň, v OV, vhodný na chalupu, ako aj celoročné bývanie.

STAV NEHNUTEĽNOSTÍ , POPIS A DISPOZÍCIA PRIESTOROV:
Na pozemku sa nachádzajú dva samostatné rodinné domy, rodinný dom postavený v roku 1963 a starší rodinný dom postavený v roku 1932. Rodinné domy sú v pôvodnom stave, vhodné na prerábku podľa vlastných predstáv:

1. Zachovalý rodinný dom postavený v roku 1963, orientovaný na J/Z - pozostáva z prízemia a 1NP. Na prízemí sa nachádza vstupná, chodba, letná kuchyňa s kuchynskou kachľovou pieckou, kotolňa s plynovým kotlom a s komorou, prízemie je cca z 1/2 domu podpivničené. 1NP má samostatný vchod, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch priestranných izieb, kúpeľne s vaňou so spoločným WC. Izby sú navzájom neprechodné. Podlahy pôvodné drevené palubovky, v kúpeľni, na chodbe a v prízemí v pivničných priestoroch keramická dlažba. Prívod vody z obecného vodovodu, odpad riešený žumpou, vykurovanie v dome ústredným kúrením na plyn, v dvoch izbách na 1NP sú zachované funkčné kachľové piecky. Stavebný materiál domu betónový základ, obvodové murivo pálená tehla, strešná krytina pálená škridla.

2. Starší kamenný rodinný dom postavený v roku 1932 pozostáva z kuchyne, jednej priestrannej izby a komory. V dome sú zachované pôvodné drevené trámy, kachľové piecky, stav domu je vhodný na prerábku s potenciálom realizácie slovenskej, resp. poľovníckej chalupy. Zachovaná pôvodná strešná krytina - pálená škridla.

OSTATNÉ ÚDAJE K RODINNÝM DOMOM: Rodinné domy sú postavené v mierne svahovitom pozemku, na ktorom sú postavené aj hospodárske drevené budovy, stodola využívaná ako garáž, murovaná pivnica, budova pred časom využívaná pre chov domácich zvierat. Dom postavený v roku 1963 je napojený na elektrickú a plynovú prípojku, obecný vodovod. K domom prislúchajú pozemky, rozdelené na zastavané plochy a nádvoria, záhrady a trvalý trávnatý porast o celkovej výmere 1541 m2. Rodinné domy nevlastnia energetické certifikáty.

PREČO PRÁVE TÁTO LOKALITA: Spišské Podhradie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu bohaté kultúrne, historické a prírodné pamiatky - Spišský hrad, Spišská Kapitula, potraviny, reštaurácie, v blízkosti prívod na diaľnicu D1, historické mesto Levoča a pod.

Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem ďalšie doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.




. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LE-62697.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku,
HALO reality - Predaj, rodinný dom Spišské Podhradie, časť K
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Spišské Vlachy - EXKLUZÍV
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj útulný jednopodlažný rodinný dom s čiastočným podpivničením v radovej zástavbe na ul. Požiarnická v meste Spišské Vlachy, okres Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť v osobnom vlastníctve je vhodná na celoročné bývanie alebo víkendový relax, postavená bola v roku 1908 a je evidovaná ako národná kultúrna pamiatka. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je situovaný na slnečnom a rovinatom pozemku v celkovej výmere 679 m2. DISPOZÍCIA: - do domu sa vchádza cez podbránie, z ktorého je vstup do predsiene domu a aj na zadné nádvorie a záhradu. V podbrání je možnosť vstupu do podkrovia, ktoré v súčasnosti nie je využívané, - z predsiene v dome sa vchádza do kuchyne a izieb. Dve izby sú priechodné, tretia izba vznikla predelením jednej väčšej izby, - z kuchyne vedie chodba, cez ktorú sa dostaneme do komory, technickej miestnosti, kúpeľne a samostatného WC. Vstup na nádvorie a záhradu je umožnený aj cez kuchynské dvere so sieťkou, - v zadnej časti domu je z nádvoria vstup do pivnice a hospodárskej budovy, za ktorou je situovaná zastrešená terasa, - orientácia domu: východ, juh a západ, - parkovanie je umožnené pred domom, prípadne v podbrání. ÚDAJE: - dom bol postavený v roku 1908, rekonštrukcia a modernizácia domu prebiehala od r. 1998, - konštrukcia domu: kameň (obvodové murivo hr. 80 cm), kombinácia kameň a tehla (vnútorné priečky), - základy domu: kamenné bez izolácie, podmurovka do 50 cm, - strop: drevený trámový s rovným podhľadom, - strecha: pokrytá pálenou škridlou zn. TONDACH (r. 2016), - inžinierske siete: voda, kanalizácia, elektrina a plyn - zavedený v r. 2003, - vykurovanie: plynový kondenzačný kotol cez radiátory s ohrevom TÚV (r. 2016), doplnkové vykurovanie kachľovými pecami, - rozvody vody: pozinkované rúry, kanalizácia z PVC, - na pozemku: vlastná studňa, - podlahy v dome: dlažby, plávajúce podlahy, linoleum, - okná: eurookná so sieťkami (r. 2006), - dvere: vstupné - drevené z masívu, interiérové - pôvodné drevené vo veľmi dobrom stave, - časť domu po hospodársku budovu je zateplená, - dom nedisponuje energetickým certifikátom. Celková výmera pozemku: 679 m2, z toho: - zastavaná plocha a nádvorie: 369 m2, záhrada: 310 m2, - zastavaná plocha domu: 175 m2, - úžitková plocha domu: cca 190 m2, - obytná plocha domu: cca 80 m2. Mesačné zálohové platby: do 150,-€ (plyn, elektrina, voda) VZDIALENOSŤ MIEST: - Krompachy cca 8 km, - Spišská Nová Ves cca 20 km. VÝHODY: - zdravý a útulný domček poskytujúci relax, tiché a kľudné bývanie, - mesto Spišské Vlachy ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, - v Krompachoch sa nachádzajú nákupné strediská TESCO, LIDL, nemocnica a pod., - okolitá príroda - časť Zahura ponúka širokú škálu turistického vyžitia a relax tak v letných, ako aj zimných mesiacoch. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnut
Rodinný dom, obec Spišské Tomášovce, okres Sp. N. Ves
ponúka na predaj rodinný dom, obec Spišské Tomášovce, okres Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 126m? pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. 1. NP tvorí chodba, tri obytné miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, komora a schodisko do podkrovia; 2. NP tvorí chodba, dve samostatné miestnosti a povala. Dom postavený v r. 1964 zmiešanej konštrukcie prešiel čiastočnou rekonštrukciou a to výmena okien a vchodových dverí, nový elektro kotol a kotol na tuhé palivo. Vykurovanie je elektrické, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. K domu prislúcha rozľahlý a slnečný pozemok o rozlohe 617m? s vlastnou studňou. Rodinný dom je čiastočne podpivničený (kotolňa, práčovňa) a napojený na všetky inžinierske siete. Energetický certifikát: nie je. Cena predávanej nehnuteľnosti je 135.000,- € a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: . Viac informácií na:
TOPOĽNÍKY – RODINNÝ DOM NA PREDAJ S MOŽNOSŤOU AJ NA PODNIKAN
Typ: Rodinný dom Ulica: neuvedené Obec: Topoľníky Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s možnosťou aj na podnikanie v centre obci Topoľníky, ktorá môže byť dobrá investícia. Ako na vizualizácií vidieť z Nehnuteľnosti sa dá vytvoriť 6 apartmánový rodinný dom s kaviarňou. Je plne vhodné na bývanie aj pre rodinu s deťmi. Na pozemku sa nachádza aj garáž. Budova je evidovaná na liste vlastníctva ako rodinný dom, kvôli tomu je možné kúpiť aj na hypotéku. PREDNÁ ČASŤ Po vstupe do rodinného domu sa ocitneme v predsieni, odkiaľ je vstup do obývačky s veľkými oknami. Svetlá obývacia izba je srdcou rodinného domu, odkiaľ je vstup do ďaľšej izby, do kuchyne so špajzou, a odtiaľ sú schody na poschodie. Na prízemí je ešte jedna miestnosť, krorú je možné prerobiť na záchod. Na poschodí sú dve izby, dávnejšia prerobená kúpeľňa a dve terasy. Prvá časť domu bola prerobená pred dvoma rokmi, kde boli vymenené okná na plastové, podlaha na plávajúcu podlahu, strecha bola izolovaná a plynový kotol bol vymenený. Predná časť je už napojená na kanalizáciu. ZADNÁ ČASŤ Táto časť tvorí oddelenú jednotku, má vlastný vchod, vlastnú žumpu, vlastný elektromer a vlastný kotol. Zadná časť je ešte v pôvodnom stave. Táto časť by bola vhodná na podnikanie, v minulosti bola používaná na cukrársku výrobu, ale ponúka aj iné možnosti podnikania. POZEMOK rovinatý oplotený výmera: 1 636 m2 vpredu zámková dlažba Rodinný dom sa dá odkúpiť aj menším pozemkom. OKOLIE V obci Topoľníky je dobré občianske vybavenie - potraviny, drogérie, kaderníctvo, kvetinárstvo, autoservis, škola, škôlka. V obci nachádzajú reštaurácie, ale aj zrekonštruované termálne kúpalisko, futbalové ihrisko a športová hala. Oproti rodinnému domu sa nachádza útulný park. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom je ideálny pre vytvorenie apartmánov, kaviarne, ale aj na podnikanie v zadnej časti budovy. Predná časť je ihneď obývateľná, vyhovuje aj pre väčšiu rodinu. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Úžitková plocha: 320 m2 Plocha pozemku: 1636 m2 Balkón: nie Zateplený objekt: nie Terasa: nie
HALO reality - Predaj, rodinný dom Partizánske, Šimonovany -
Ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom v lukratívnej, historickej časti Partizánskeho, v Šimonovanoch. Dom sa nachádza na rozsiahlom rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 1318m2, s krásnou oddychovou záhradou a ničím nerušeným pokojom. STAV DOMU: Zastavaná plocha domu je cca 120m2, úžitková cca 280m2, obytná plocha izieb s kuchyňou cca 75m2. Rodinný dom je dvojpodlažný, s novou sedlovou škridlovou strechou s vystupujúcim vikiérom a balkónom, z jednej časti je dom podpivničený. Kolaudovaný bol cca v roku 1957. Dom je suchý, zachovalý, udržiavaný, v zime temperovaný. Na dome bola vymenená nová strecha cca 7 rokov dozadu, kedy sa urobilo nové latovanie, paro priepustná fólia, bola osadená nová betónová škridla. Nedávno sa vymenilo vodovodné potrubie a prívod vody do domu, ktorý je úplne nanovo. Inak je dom v pôvodnom, no zachovalom stave. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Kúrenie je plynové, s plynovým kotlom. DISPOZÍCIA: Prvé nadzemné podlažie: vstupné vonkajšie schodisko, vstupná hala + samostatná špajza, chodba; naľavo kuchyňa, za kuchyňou spálňa; ďalej obývačka; napravo kúpeľňa s vaňou spojená s WC, komora so schodiskom na druhé podlažie. Druhé podlažie: obytná izba s balkónom; priestranná podstrešná povala, kde by sa dal vytvoriť ďalší krásny obytný priestor. Pivnica pod časťou domu, s vonkajším vchodom, kde sa nachádza plynový kotol na kúrenie, novší bojler Quadrica na ohrev teplej vody. POZEMOK: Za domom sa nachádza murovaná garáž s montážnou jamou a s letnou kuchynkou, príp. dielničkou, so zastavanou plochou 36m2. Hneď vedľa oddychová zóna pod čerešňou. Záhradná časť je oddelená plotom, má rozlohu 573m2 krásnej rovinatej trávnatej plochy. Nájdeme tu aj zimnú pivnicu na uskladnenie ovocia a zeleniny. Záhrada skutočne poskytuje veľa možností využitia, či už na výsadbu, pestovanie plodín, chovanie zvierat, sad stromov, príp. na výstavbu ďalšieho rodinného domu. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi dobrej, tichej, vyhľadávanej lokalite so zástavbou rodinných domov, v historickej časti mesta, len cca 5 minút autom do centra mesta. V blízkosti sa nachádza Vodný hrad s oddychovým parkom, kostol, obchod s potravinami, služby, vlaková aj autobusová zastávka a pod. ZHRNUTIE: Ide o starší rodinný dom v zachovalom stave, je suchý, nevlhne, má vymenenú strechu. Je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv budúceho majiteľa, ktorý môže využiť aj veľký podkrovný priestor. Nachádza sa na úžasnom veľkom pozemku s veľa možnosťami využitia, v skvelej vyhľadávanej lokalite. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú rodinný dom s bezpečným dvorom. Dom je voľný ihneď. Rada Vás ním prevediem pri osobnej obhliadke. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PE-62346. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho s
HALO reality - Predaj, rodinný dom Kozárovce, s možným podni
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s vyvýšeným suterénom v obci Kozárovce, okres Levice na priestrannom a slnečnom pozemku o výmere 1751 m2, ktorý ponúka krásne výhľady na úpätie pohorí Tribeč a Vtáčnik. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a k domu prislúcha aj hospodárska časť. Pozemok je mierne svahovitý o rozmeroch 17 m x 103 m, komplet oplotený a udržiavaný. Rodinný dom je postavený z tehly, krytina je pálená škridla, strecha je valbová, okná pôvodné drevené, liatinové radiátory. Dom je v pôvodnom ale zachovalom stave. Rodinný dom disponuje: zádverím, vstupnou chodbou, na vyvýšenom prízemí domu sa nachádza obývacia miestnosť, kuchyňa so špajzou, samostatná jedáleň, dve priestranné samostatné izby, dve kúpeľne a samostatné WC. Suterén domu je v zachovalom stave a dá sa využiť ako letná kuchyňa, práčovňa, posilňovňa, skladové priestory , možnosť podnikania /predajňa, prevádzka služieb - kaderníctvo, pedikúra, rodinná pekáreň.../. Obytnú plochu domu sa v prípade potreby dá zväčšiť využitím podkrovia / podkrovné izby/. Rodinný dom disponuje prístavbou, kde sa nachádza technická miestnosť - v prípade prestavby dvoj garáž, hospodárska časť - možný chov zvierat. IS: elektrina, plyn, mestská voda, kanalizácia, studňa. Rodinný dom svojou rozlohou a polohou ponúka novému majiteľovi si vytvoriť moderný dom súčasnej doby podľa vlastných predstáv s výhodou bývania a podnikania na jednom mieste. RD s pozemkom 1751 m2 sa predáva za cenu 95 900 eur. K uvedenému RD si v prípade záujmu viete dokúpiť záhradu / v zmysle ÚPI obce sa jedná o stavebný pozemok / o výmere 1257 m2 za 59 900 eur. Pokiaľ sa rozhodnete pre obe nehnuteľnosti ako celok a to RD a pozemok spolu o výmere 3008 m2 je cena 149 900 eur. Obec Kozárovce ponúka výbornú občiansku vybavenosť: ZŠ, MŠ, pošta, COOP Jednota, kostol, ihrisko, vlaková stanica, dostupnosť na R1 – 8 km, Nitra autom 30 minút, Levice 14 km, Zlaté Moravce 13 km. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-61146. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch