bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, rodinný dom Važec - IBA U NÁS

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v liptovskej, podtatranskej obci Važec, okres Liptovský Mikuláš.
Rodinný dom stojí na slnečnom pozemku o výmere 762 m2. Na pozemku stojí aj hospodárska budova.
Rodinný dom je čiastočne podpivničený.

Dispozičné riešenie rodinného domu:
1NP: priestranná vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa, dve spálne, kúpeľňa spojená s toaletou, komôrka,
2NP: priestranná chodba, štyri krásne priestranné miestnosti, z chodby je výstup na balkón.
Podkrovie: otvorený priestor a údiareň.

Rodinný dom má sedlovú strechu a ako krytina je plech.
Rodinný dom je v pôvodnom stave a je vhodný na kompletnú rekonštrukciu.

Využite jedinečnú príležitosť kúpi rodinného domu a prerobte si ho podľa svojich vlastných predstáv. Rodinný dom má vynikajúce dispozičné riešenie a disponuje krásnymi priestrannými miestnosťami.

Važec je obec na Slovensku v okrese Liptovský Mikuláš. V obci sa nachádza evanjelický kostol a obecné múzeum, pamätný dom Jána Hálu. V katastrálnom území obce sa nachádza známa Važecká jaskyňa.

Obec Važec má vynikajúce občianske vybavenie, škola, škôlka, zdravotné stredisko, knižnica, obchody, autobusové a vlakové spojenie.

. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-62078.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Važec - IBA U NÁS
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom na predaj v obci Važec
Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka Exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Važec - 9 izbový rodinný dom s obytnou plochou 249 m2 a úžasným slnečným rovinatým pozemkom o rozlohe 850 M2 - ihneď k dispozícii POPIS NEHNUTEĽNOSTI : - Dom je novší skolaudovaný v roku 2012 - Napojenie na IS (voda, elektrina, plyn), kanalizácia - Voda (obecný vodovod) - Krb DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI : - Vstupná chodba, prízemie - Mini wellnes, 2x sauna ( fínska a infra ) + extra sprchový kút - 2x samostatné miestnosti - letná kuchyňa s výstupom na terasu, oddychová fitness miestnosť - kúpeľňa s wc - technická miestnosť 2 podlažie - obývacia miestnosť spojená s kuchyňou - jedálenská časť - detská izba - spálňa - komora - kúpelňa s podlahovým kúrením 3 podlažie/ podkrovie - 2 x detská izba - Spálňa - Spoločenská miestnosť - Kúpelňa EXTERIÉR: - Krytá terasa s vonkajším sedením a grilom - Sklenník na pestovanie - Kombinované oplotenie ( drevený plot, plech, tuje, kríky ) - 2 x murovaná garáž na centrálne zamykanie ZÁHRADA - Ovocné stromy ( čerešne, vyšne, jablká ) - Kríčkové plody ( egreše, ríbezle, viničky ) - Anglický trávnik dopĺňa okrasná skalka - 2x búda pre psov s výbehom Dom je ako nový, vhodný na okamžité nasťahovanie, nemusíte riešiť žiadne rekonštrukcie, jeho umiestnenie vám zabezpečí súkromie a kľud. V objekte ostáva takmer celé zariadenie vrátane vstavaných šatníkov. Mesačné náklady sú okolo 180 € + voda. Kúrenie: slnečné korektory, vzduchové tepelné čerpadlo, elektrická pec + peletkový kotol. Príjemné pocity zabezpečí horské prostredie a slnko, ktoré tu v prípade priaznivého počasia svieti celý deň.Dom je v zastavanej časti obci. V obci je kompletná občianska vybavenosť, autobusová a vlaková dostupnosť a prípoj na diaľnicu. Obec Važec poskytuje rôzne atrakcie: Važecká jaskyňa, cyklochodník, počas zimy bežecké trate na bežky, lokálny lyžiarsky vlek a okrem toho v obci nájdete múzeum Jána Halu. V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kúpne zmluvy vypracované advokátom, vklad do katastra nehnuteľností, osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, možnosť vybavenia výhodného financovania kúpy a poistenia nehnuteľnosti. MÁŠ OTÁZKY ? VOLAJ ALEBO SI DOHODNI OBHLIAKDKU Jakub Prílepok Zastavaná plocha: 249m² Rozloha pozemku: 850m²
3D / EXKLUZÍVNE / VIDIECKY DOM, POZEMOK 1900m2, VAŽEC
EXKLUZÍVNE / ARCHEUS reality Poprad Vám ponúka na PREDAJ jednopodlažný rodinný dom v podtatranskej obci Važec, okres Liptovský Mikuláš. Rodinný dom z roku 1927, v pôvodnom stave, sa nachádza na rovinatom a slnečnom pozemku s výmerou cca 1900m2 v zastavanej časti obce. Okrem bývania v kľudnej lokalite obce Važec ponúka aj priestranný pozemok a možnosť využívať ho ako chalupu s výbornou dostupnosťou na diaľnicu a do Vysokých Tatier.                 3D OBHLIADKA:    Popis domu: - celková rozloha pozemku  cca 1900 m2 ( šírka 12m x 173m dĺžka) - rozmery domu sú približne 6m x 21m (šxd) - dva samostatné vchody  - zastavaná plocha domu 126 m2  - na pozemku sa nachádza aj stodola (9m x 9m) - rovinatý a slnečný pozemok v tichej lokalite - všetky inžinierske siete pred domom (vodovod, kanalizácia, plyn a elektrina) - čiastočne podpivničený (1/2) - podlahy drevené - stropy drevené trámové, drevený krov - osobné vlastníctvo - dom je zmiešanej konštrukcie (kameň, tehla) - strešná krytina – azbestocementová - vykurovanie na tuhé palivo,  - dom je novému majiteľovi k dispozícii IHNEĎ (podľa dohody)  V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na tel. čísle 0918 743 047, príp. mailom na host@ a dohodnite si čo najskôr termín obhliadky. Radi Vám pomôžeme aj pri financovaní tohto bytu. Naše služby zahŕňajú profesionálne právne a finančné poradenstvo. Zabezpečíme všetko potrebné pri kúpe nehnuteľnosti, až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Tešíme sa na obhliadku s Vami.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Važec, Vernárska - EXKLUZ
Ponúkame na predaj starší vidiecky dvojposchodový rodinný dom s pozemkom 1064 m2, ktorý sa nachádza v podtatranskej obci Važec. Dom je postavený ako dvojpodlažný rodinný dom s hospodárskou budovou a garážou a bol kolaudovaný v roku 1938 a prístavba 1967. Nachádza sa na rovinatom pozemku s veľkorysou rozlohou 1064 m2 blízko centra obce s výbornou dostupnosťou k všetkej potrebnej občianskej vybavenosti - potraviny, autobusová stanica, pošta, materská a základná škola. DISPOZÍCIA DOMU: Prvé podlažie je čiastočne zapustené a po vstupe cez zádverie sa dostaneme na schody vedúce na toto podlažiepo pravej strane a na druhé podlažie po ľavej strane. Nachádza sa tu samostatná izba, kuchyňa, práčovňa s kotlami, toaleta a garáž. Na druhom podlaží sa nachádza vstupná chodba, z ktorej je po ľavej strane vstup do kuchyne. Z kuchyne sa dostaneme do menšej izby. Po vstupe po pravej strne sa nachádza kúpeľňa, toaleta a veľká obývacia izba priechodná do spálne. Z druhého podlažia vedú schody do podkrovia, ktoré nie je zobytnené. K domu prislúcha väčšia hospodárska budova, ktorá je s domom spojená a určite poteší každého domáceho majstra alebo záhradkára. samotná budova je rozčlenená na niekoľko miestností. V súčasnosti sa časťvyužíva ako sklad, dielňa, dreváreň a pivnica. STAV DOMU: Dom je postavený kombináciou kameňa a tehly. Ako podlahová krytina bola použitá kombinácia dlažby, plávajucích podláh a drevených dosiek. Omietky sú vápené hladké, okná drevené krabicové. Strecha je sedlová s krytinou z pálenej škridly. Kúrenie je ústredné s plechovými radiátormi napojené na kotol na tuhé palivo VIADRUS (menený 2012) a plynový kotol PROTHERM (menený 2010). Ohrev vody zabezpečuje plynový bojler. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu, elektrinu a je zavedený optický kábel TELEKOM, cez ktorý je možné využívať služby Magio. Obec má veľmi dobrú polohu vzhľadom na dostupnosť do okresných miest Poprad a Liptovský Mikuláš alebo do Vysokých Tatier - či už po diaľnici alebo autobusovým a vlakovým spojením. Dom má charakter vidieckeho sídla a nemusí slúžiť iba na celoročné rezidenčné bývanie ale môže sa využívať aj na rekreačné účely. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-62389. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít
Rodinný dom alebo chalupa v podtatranskej obci Važec
Exkluzívne v RK REALTA Rodinný dom po rekonštrukcii v obci Važec je atraktívnou ponukou pre tých, ktorí hľadajú bývanie v príjemnom prostredí pod Vysokými Tatrami. Dom ponúka moderné vybavenie a komfort, zatiaľ čo zachováva pôvodný charakter a šarm. Od roku 2017 sa dom postupne rekonštruoval a posledné úpravy boli realizované v roku 2022. Tento dom v štýle chalúpky je napojený na inteligentnú Smart aplikáciu a preto je možné sledovať kamerový systém priamo v telefóne. Kamery sú umiestnené ako v dome, tak aj vonku. Taktiež je takouto formou riešené kúrenie a osvetlenie. V kuchyni s obývačkou sa nachádza piecka na tuhé palivo. Zvuk praskajúceho dreva je veľmi upokojujúci a tieto zvuky pridávajú do miestnosti akustický prvok, ktorý môže prispieť k celkovému pocitu pohodlia. Drevná vôňa vytvára príjemnú atmosféru a táto prispieva k relaxácii a pôsobí stimulujúco na zmysly. Okrem toho je tu k dispozícii sauna, malá posilňovňa. V pivnici je vybavená dielňa pre domáceho majstra. Pred domom je garáž a na pozemku hospodárska budova. Pozemok : celková výmera pozemku: 877 m2 zastavaná plocha: 145 m2 Opis domu: strecha – plechová kúrenie – nový plynový kotol zn. JUNKERS (ústredné kúrenie, ohrev teplej vody), krb na drevo okná – plastové okná zn. GEALAN (izolačné troj sklo, bezpečnostné s fóliou proti vlámaniu) podlahy – plávajúca podlaha, dlažba ENERGIE plyn – 100€ elektrika – 40€ voda – 10€ Važec je obec nachádzajúca sa na severozápade Slovenska v okrese Liptovský Mikuláš, ktorý patrí do Žilinského kraja a rozkladá sa v údolí rieky Váh pod Vysokými Tatrami. Je to obľúbená turistická destinácia, vďaka svojmu malebnému prostrediu a blízkosti horských stredísk ako Jasná a Štrbské Pleso. Okolie ponúka široké možnosti pre turistiku, cykloturistiku, lyžovanie, vodné športy a iné outdoorové aktivity. Nachádza sa tu niekoľko historických a kultúrnych pamiatok, ako napríklad kostol sv. Ondreja z 14. storočia, múzeum chlieb a múzeum liptovskej dediny a taktiež Važecká jaskyňa. Obec má aj niekoľko hotelov, penziónov a reštaurácií. Dostupnosť: / napojenie na diaľnicu D1–2 km / Poprad – 27 km Liptovský Mikuláš – 33 km Štrbské pleso – 18 km V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Janka Maťašovská realta@ Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a iné služby.
Znížená cena  Rodinný dom na predaj v obci Važec
Popradská Realitná Spoločnosť - Váš miestny špecialista ! vám ponúka na predaj útulný rodinný dom v obci Važec okres Liptovský Mikuláš. *DOM: - zastavaná plocha domu 131 m2 s úžitkovou plochou cca 240 m2 nachádzajúci sa na pozemku 296 m2 - pozostáva z dvoch nadzemných podlaží : = prízemie domu tvorí otvorená rozľahlá obývacia izba s krbom spojená s veľkou kuchyňou, kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a WC, prechodná izba a schodište na poschodie = poschodie dobu pozostáva z dvoch rozľahlých obytných izieb a z kúpeľne so sprchovacím kútom a WC - drevené podlahy v obytných izbách, dlažba v kúpelniach a kuchyni, drevená okná v celom dome, veľká kuchynská linka na mieru - vykurovanie elektrickými gamatkami a krbom na pevné palivo s prieduchmi po celom dome, podlahové kúrenie v kúpeľni na prízemí - orientácia J-Z - kúpou voľný ihneď Súčasťou rodinného domu je garáž pred domom s veľkou slnečnou terasou. *LOKALITA: domček sa nachádza v tichej lokalite obce Važec. Výborná občianska vybavenosť - základná škola, ihriská, viacero potravín, lekáreň, MHD a pod. Len pár minút od výjazdu na diaľnicu smer Prešov/Žilina. Ideálne miesto s jedinečnou polohou pre Vašu rodinu. VRELO ODPORÚČAME!!! Viac informácii a fotiek nájdete na našom webe : *Cena: 125.000,-€ /bližšie informácie prípadne možnosť dohodnutia termínu obhliadky na tel.č. - / Energetický certifikát nebol vypracovaný Náš finančný odborník Vám pomôže vybaviť tú najvýhodnejšíu hypotéku rýchlo a kvalitne. Cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárii, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. POPRADSKÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ ® je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Popradskej Realitnej Spoločnosti s.r.o.