bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, trojizbový byt Malacky, Centrum - ZNÍ

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj veľký trojizbový byt v Malackách, v centre mesta.

- Výmera bytu: 76m2
- Loggia: 4m2
- Pivnica: 15m2
- Podlažie 1/3 bez výťahu
- Orientácia bytu: kuchyňa a obývacia izba - sever, 2 izby - juh
- Vchod do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom - vstup na klúč

DISPOZÍCIA BYTU
Vstupná predsieň, chodba, obývacia izba, spálňa, detská izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, špajza, loggia, pivnica.

VYBAVENIE A ZARIADENIE
Byt sa predáva vyprataný, okrem kuchynskej linky.

PÔVODNÝ STAV
Byt sa predáva v pôvodnom stave, výnimkou sú vymenené plastové okná v dvoch izbách.

LOKALITA
Tehlová bytovka postavená cca v 70-tych rokoch je situovaná v priamom centre mesta, v bezprostrednej blízkosti nákupných možností, škôl a škôlok, blízkosť k športovej hale, plná občianska vybavenosť.

BENEFITY
- Vynikajúca lokalita v strede mesta
- Ihneď k dispozícii
- Samostatné kúrenie plynovým kotlom
- Loggia v obývacej izbe
- Veľká pivnica

CELKOVÉ HODNOTENIE
Svetlý byt s loggiou vo výbornej lokalite vhodný na kompletnú rekonštrukciu.

DOPLŇUJÚCE INFO
Pre lepšiu predstavu ako môže byt vyzerať zariadený, bola k bytu spravená vizualizácia.

Mesačné náklady: 220Eur - správcovská spoločnosť, elektrika, plyn, internet.

Srdečne Vás pozývam na obhliadku.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: MA-62173.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Malacky, Centrum - ZNÍ
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kol
Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt v na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m2 ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad. Predáva sa čiastočne zariadený. Nízke mesačné náklady 100Eur. Byt má niekoľko bonusov: V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/. Z dvoch izieb je výstup na balkóny. Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť 15000 Eur, nie je podmienkou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica. K bytu samozrejme prislúcha pivnica. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici. Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný. Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok.
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Malacky, Centrum - ZNÍ
Ponúkame na predaj veľmi pekný útulný slnečný trojizbový byt (JV-SZ) s výmerou 64,42 m2 po kompletnej rekonštrukcii (2018) v zateplenom zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome v centre Malaciek. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí v pokojnom vchode s príjemnými a bezproblémovými susedmi. Patrí k nemu veľká murovaná pivnica 9 m2 a menšia murovaná kobka. Parkovanie - bez problémov - vo dvore alebo pri dome. Dispozične pozostáva zo šikovnej vstupnej chodbičky, vpravo sa nachádza kúpelňa s vaňou a s WC, vľavo je umiestnená detská izba, rovno vchádzame do priestrannej obývačky prakticky prepojenej s veľkou - na mieru robenou kuchyňou, z obývačky prejdeme do útulnej spálne. Pri poslednej rekonštrukcii (2018) boli v byte vymenené plastové okná, dvere, nové stierky, kúpeľňa má murované jadro, podlahy - nová pláv. podlaha/dlažba, nové rozvody vody, nová elektrika - meď, nové samostatné kúrenie s ohrevom vody - plyn. kotol, byt má dva komíny - je možnosť dobudovať krb. Byt disponuje optickým internetom a káblovou TV. Keďže sa bytový dom nachádza v tesnej blízkosti centra Malaciek, sú v pešej dostupnosti škôlky, školy, obchody a pod. Napriek výbornej dostupnosti je bytový dom príjemne ,,zašitý mimo hlavných ťahov, čo významne zvyšuje kvalitu bývania a ponúka dostatok ticha, pokoja a aj zelene. Je ideálny pre starších, no rovnako aj pre mladú rodinku, či len ako investičná nehnuteľnosť. Okresné mesto Malacky je od Bratislavy vzdialené 35 km, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou s výbornou dostupnosťou do Bratislavy (po diaľnici 32 km). Byt je kúpou voľný, mesačné náklady na bývanie cca 230,-€/3os., predáva sa aj so zariadením. Výborná ponuka + výborná a tichá lokalita + náklady pod kontrolou = maklér odporúča!. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: MA-61093. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS -------------------------------------
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Galanta, centrum - ZNÍ
Ponúkame Vám na predaj zariadený trojizbový byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Galanta. Trojizbový byt o rozlohe 64 m2 sa nachádza na 1/3 poschodí bytového domu. DISPOZÍCIA BYTU: - chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, detská izba, kúpeľňa a samostatná toaleta. K bytu prislúcha aj úložný priestor na prízemí. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Trojizbový byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako nové plastové okná so žalúziami, menené stupačky a bezpečnostné vchodové dvere. Celý bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ako zateplenie, rekonštrukcia strechy, nové vchodové dvere, dlažby, poštové schránky, elektrický vrátnik. VÝHODY: - bezproblémoví a slušní susedia - kompletná občianska vybavenosť - bezproblémové parkovanie Mesto Galanta má veľmi dobrú občiansku vybavenosť - v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú potraviny, detské ihriská, škola, škôlka, kaštieľ s pekným parkom, cyklotrasa a kúpalisko Galandia. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-61094. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
Prenájom 3- izbového bytu 94 m2, Staré Mesto, Bratislava
Ponúkame na prenájom trojizbový byt na Hviezdoslavovom Námestí, v Starom Meste, Bratislava. Byt je kompletne zariadený. Nachádza sa na 5. poschodí, v historickej budove s výťahom. Pozostáva z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, 2 spální, celoročne obývateľnej klimatizovanej zimnej záhrady, kúpeľne so sprchou a práčkou a samostatnej toalety. Byt ponúka výhľad na historické centrum, je vybavený všetkými elektrospotrebičmi, má vlastné kúrenie. Parkovanie je možné v parkovacom dome Opera. Cena: 1000€ + energie 150€ Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku, stačí zavolať na číslo: byt na prenájom Staré Mesto Bratislava, Hviezdoslavovo Námeste byt na prenájom Byt na prenájom v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí Staré Mesto byt na prenájom Bratislava Staré Mesto byt na prenájom Old town Bratislava, flat for rent trojizbový byt na prenájom Staré Mesto Bratislava Bratislava 3 izbový byt na prenájom Trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie Bratislava Bratislava trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Bratislava
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Galanta, centrum - ZNÍ
Ponúkame Vám na predaj trojizbový byt s balkónom v centre mesta Galanta. Čiastočne zrekonštruovaný byt s rozlohou 73m2 sa nachádza na ideálnom 1/5 poschodí. DISPOZÍCIA: - vstupná chodba, kuchyňa s komorou a so špajzou, veľká obývacia izba s výstupom na balkón, spálňa, detská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. STAV NEHNUTEĽNOSTI: - byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej bolo menené – plastové okná s vnútornými žalúziami, murované jadro, obklady, dlažby, sanita, bezpečnostné vchodové dvere. K bytu prislúcha aj odkladací priestor na prízemí a spoločný pivničný priestor. BYTOVÝ DOM: Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný s novou fasádou a zateplením, balkónmi, vchodovými dverami, vo vchode s novými plastovými oknami, schránkami a elektrickým vrátnikom. Nové stupačky. Vchod je čistý, udržiavaný s bezproblémovými susedmi. VÝHODY: Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Ihneď k dispozícii :-) MESAČNÉ NÁKLADY: Priemerné mesačné náklady na bývanie sú vo výške cca 150 eur. LOKALITA: Byt sa nachádza vo vynikajúcej lokalite mesta Galanta, v blízkosti detské ihriská, škôlka, obchody, supermarkety, reštaurácie, železničná a autobusová stanica. Bezproblémové parkovanie. NÁZOR MAKLÉRA: Mesto má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Bývajte v centre okresného mesta Galanta. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-62506. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Banská Štiavnica - ZNÍ
Ponúkame na predaj trojizbový byt na sídlisku Drieňová v Banskej Štiavnici. Byt sa nachádza na ôsmom poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom . Pred pár rokmi byt prešiel rekonštrukciou, okrem bytového jadra,ktoré zostalo pôvodné. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby, veľkej obývacej miestnosti , dvoch spálni, kuchyne s lodžiou o celkovej výmere 70 m2. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Výhodou tohto bytu je bezproblémové parkovanie, v okolí bytového domu , nízke náklady na vykurovanie a bezproblémoví susedia. Z bytu je nádherný výhľad na celé mesto Banskej Štiavnice aj dominantu historickej Kalvárie. Bývanie na sídlisku Drieňová je obľúbené pre mladé rodiny, je tu občianska vybavenosť a to škôlky, školy, nákupné centrum, ihriská pre deti, zdravotné zariadenia a iné. Dobrá dostupnosť do mesta aj okolité tajchy.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BS-60658. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.