bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Mier

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj trojizbový byt, v okresnom meste Spišská Nová Ves, vo vyhľadávanej lokalite, v OV, orientovaný na S/J.

KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA BYTU POZOSTÁVA:
- kompletná rekonštrukcia
- murované bytové jadro s novou elektrickou inštaláciou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a
spoločným WC,
- plastové okná,
- v izbách - nové plávajúce podlahy, na chodbe, v kuchyni a v kúpeľni keramická dlažba,
- nové interiérové dvere a zárubne,
- bezpečnostné vchodové dvere do bytu,
- v byte nové omietky.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:
- pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby,
- kuchyne s kuchynskou linkou a sporákom,
- z troch izieb, so samostatným vchodom do dvoch izieb,
obývacia izba a kuchyňa navzájom prechodné,
- kúpeľňa so sprchovacím kútom a s WC.

Ponúkaný byt sa nachádza v panelovom bytovom dome bez loggie, na 2/8 poschodí s výťahom.

Celková podlahová plocha bytu predstavuje cca 68,54 m2, k bytu prislúcha pivnica, spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 314/10000. V bytovom dome sú vymenené stúpačky, nové poštové schránky, bytový dom zateplený, nová fasáda a strecha, plastové vchodové dvere do bytového domu. Obytný dom toho času nevlastní energetický certifikát. Byt je bez tiarch, voľný ihneď po kúpe.

Predáva sa so zariadením, podľa dohody so záujemcom. Celkové mesačné náklady toho času pre jednu osobu predstavujú 168,- eur/mesiac (z toho je elektrina 25,- eur, fond opráv 61,69 eur, ostatné náklady pre SVB - 81,31,- eur) . Dohoda na cene možná.

Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.

TÁTO TICHÁ A VYHĽADÁVANÁ LOKALITA má plnú občiansku vybavenosť, ZŠ, MŠ, nachádza sa tu najväčšie nákupné Obchodné centrum NEO Zóna- (Tesco, Sportisimo, Pepco, Deichman a iné), v blízkom okolí LIDL, KAUFLAND, zdravotné stredisko, parkovanie priamo pred obytným domom. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-60774.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Mier
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Mier
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj trojizbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite okresného mesta Spišská Nová Ves na sídlisku Mier, ul. Štúrovo nábrežie. Byt v osobnom vlastníctve je po čiastočnej rekonštrukcii, podlahová plocha 64,96 m2 (byt vrátane príslušenstva 60,67 m2 plus loggia 4,29 m2), nachádza sa v zrekonštruovanom panelovom obytnom dome s dvomi výťahmi na 7/13 p., orientovaný je na JV/SZ, pozostáva z troch izieb (jedna izba je priechodná s kuchyňou, ďalšie dve sú nepriechodné) a príslušenstva, ktoré tvorí: kuchyňa, vstupná chodba, kúpeľňa spoločná s WC, komora hneď vedľa bytu a pivnica, ktorá je situovaná na prízemí obytného domu. K bytu prináleží spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 176/10000. Mesačné zálohové platby pre 1 osobu: do 158,-€ (správca 117,-€, elektrina 29,90 €, plyn 6,-€, RTVS 4,64 €). V obytnom dome je zavedený optický kábel Rupkki. Byt je bez akejkoľvek ťarchy, kúpou ihneď voľný. DOHODA NA CENE MOŽNÁ. STAV BYTU: - čiastočná rekonštrukcia (r. 2014) - jadro: murované, - nová elektroinštalácia: v jadre, - nové rozvody vody a odpadu, - okná: plastové, - dvere: pôvodné, - podlahy: dlažba (chodba, kúpeľňa, kuchyňa), plávajúca podlaha v obývacej izbe so vstupom na loggiu, linoleum v dvoch izbách. OBYTNÝ DOM: - zrekonštruovaný (r. 2012), - zateplenie obvodového plášťa, - nové výťahy, - stúpačky, - nové vchodové dvere, upravené spoločné priestory a pod. Energetický certifikát: B VÝHODY: - vyhľadávaná lokalita, - parkovanie pred obytným domom, - okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane MŠ, ZŠ, pošta, nákupné strediská, zdravotné stredisko a pod. - slušní susedia, tiché a kľudné bývanie. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-59125. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - por
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Mier
Túžite po vlastnom bývaní v priestrannom byte, ktorý si chcete upraviť podľa vlastných predstáv? Práve pre Vás máme v EXKLUZÍVNEJ ponuke na predaj čiastočne zrekonštruovaný trojizbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite mesta Spišská Nová Ves na sídlisku Mier, ul. J. Wolkera. Byt je v osobnom vlastníctve, podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva 76 m2, nachádza sa v panelovom, zateplenom a zrekonštruovanom obytnom dome s novým výťahom na 4/8 p., orientovaný J/Z. Pozostáva z troch izieb (z jednej izby je vstup na loggiu) a príslušenstva, ktoré tvorí: vstupná predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a pivnica v suteréne obytného domu. K bytu prináleží spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 310/10000. STAV BYTU A ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - čiastočná rekonštrukcia, menšie úpravy podľa vlastných predstáv, - murované jadro, - nová elektroinštalácia v jadre, - okná: plastové, - dvere: pôvodné, - podlahy: plávajúce podlahy, dlažba, linoleum, - mesačné zálohové platby pre 2 osoby: cca 251,-€ (správca, elektrina, plyn, internet), - byt je bez ťarchy, kúpou voľný po dohode. STAV BYTOVÉHO DOMU: - zateplenie obvodového plášťa, - zrekonštruovaná strecha, - nový výťah, - úprava spoločných priestorov, Energetický certifikát: B VÝHODY: - parkovanie pred obytným domom, - lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, - veľmi milí, slušní a nekonfliktní susedia, - spolu s bytom je možné kúpiť aj záhradku, ktorá je vzdialená len pár krokov od bytového domu. Cena záhradky nie je zahrnutá v cene bytu. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-62153. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme č
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kol
Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt v na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m2 ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad. Predáva sa čiastočne zariadený. Nízke mesačné náklady 100Eur. Byt má niekoľko bonusov: V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/. Z dvoch izieb je výstup na balkóny. Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť 15000 Eur, nie je podmienkou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica. K bytu samozrejme prislúcha pivnica. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici. Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný. Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok.
SLNEČNÝ 3 IZB BYT S PIVNICOU, BEZRUČOVA -MIER, SPIŠSKÁ N.VES
Hľadáte slnečný, rodinný byt s vynikajúcou dispozíciou na výbornej adrese s bezproblémovým parkovaním na sídlisku Mier s kompletnou občianskou vybavenosťou? VIDEO: 1.BCR ponúka exkluzívne na predaj priestranný 3 - izb. byt s pivnicou a slnečným výhľadom na Bezručovej ulici, sídlisko Mier v Spišskej Novej Vsi. Výmera bytu s príslušenstvom je cca. 68 m². Nehnuteľnosť sa nachádza na 3 poschodí v 8 poschodovom bytovom dome. Byt je orientovaný na slnečnú juho-západnú stranu a príjemným výhľadom do parku a materskú školu. V byte prebehla vkusná čiastočná rekonštrukcia aj s dispozičnou zmenou a samozrejmosťou sú plastové okná. Veľkou výhodou sú 3 plnohodnotné priestranné izby a obývacia časť je prakticky prepojená s kuchyňou. Veľká kúpeľňa a WC sú samostatné. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje samotná dispozícia bytu a viacero možností na umiestnenie veľkých vstavaním alebo samostatne stojacích skríň. Súčasťou nehnuteľnosti je aj pivnica na prízemí bytového domu. Bytový dom je zateplený a prebehla aj rekonštrukcia vnútorných priestorov vrátane výťahu. Lokalita poskytuje ideálne spojenie mestského života v blízkosti centra a rodinného života s kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti bytu je materská škola, základná škola, množstvo moderných detských ihrísk a veľké obchodné reťazce ako Tesco, Kaufland, zdravotné strediská atď. Bývanie na sídlisku Mier patrí medzi najobľúbenejšie časti mesta pre rodinný život. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * plocha bytu a pivnice: cca. 68 m² * poschodie: 3NP z 8NP * orientácia bytu: JUH - ZÁPAD * stav bytu: čiastočná rekonštrukcia * stav bytového domu: rekonštruovaný, zateplený VÝHODY, LOKALITA A OKOLIE: + slnečný byt s pekným výhľadom + veľké izby + pivnica k bytu + atraktívna lokalita pre aktívny život + široká sieť obchodov a služieb + na výber viacero škôlok, základných a stredných jazykových škôl + detské a športové ihriská + bezproblémové parkovanie + výborná dostupnosť autom a MHD CENA: 99 900 EUR. VIDEO: D.:818141231 Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať © Text, fotografie a video sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. Uvedené vizualizácie majú informatívny charakter.
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Star
Ponúkame na predaj trojizbový byt bez balkóna v centre mesta Spišská Nová Ves. Nachádza sa na zvýšenom prízemí /pod bytom sú zateplené stropy pivnice/, 75,68 m2, OV, orientovaný na sever/juh a pozostáva: z dvoch nepriechodných a jednej priechodnej izby a príslušenstva, ktoré tvorí vstupná predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, WC a dve pivnice. Byt je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Vymenené sú len plastové okná. Bytový dom prešiel rekonštrukciou vrátane zateplenia bytového domu, zateplenie stropu pivnice, nová strecha, plastové vchodové dvere z oboch strán a okná na medziposchodí. Prístup do obytného domu je z oboch strán. Byt sa nachádza v prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou, veľkou výhodou je možnosť bezproblémového parkovania v centre mesta pred, alebo za blokom, v blízkosti zastávka MHD. Byt je voľný ihneď. K bytu prislúcha spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 379/10000. Energetický certifikát zatiaľ nebol vytvorený. Momentálne prebiehajú dokončovacie práce na zateplení bytového domu. Mesačné zálohové platby cca 136 €. Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého finančného sprostredkovateľa. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-57560. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Spišské Vlachy - EXKLU
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj priestranný, zrekonštruovaný a slnečný trojizbový byt v osobnom vlastníctve s veľkorysou loggiou v meste Spišské Vlachy, okres Spišská Nová Ves. Byt, s celkovou podlahovou plochou vrátane príslušenstva 114,03 m2 (bez plochy loggie), sa nachádza na 1/2 p. v tehlovom obytnom dome len so štyrmi bytovými jednotkami. K bytu prináleží spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku 2817/10000. DISPOZÍCIA BYTU: - tri nepriechodné izby, obývacia izba je komunikačne prepojená s chodbou a kuchyňou, z obývacej izby a detskej izby je vstup na veľkorysú slnečnú loggiu, - príslušenstvo tvorí: vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a štyri pivnice, - orientácia: JUH (obývacia izba a detská izba), ZÁPAD (spálňa), SEVER (kuchyňa). STAV BYTU: - byt prešiel rekonštrukciou v roku 2010, - nové rozvody vody a odpadu z plastu, - elektroinštalácia v medi, - plastové okná a dvere so sieťkami vedúce na loggiu, - plávajúce podlahy, dlažba, obklady, sanita, - kuchynská linka s plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou vrátane umývačky riadu je súčasťou predaja, - vlastné vykurovanie plynovým kotlom so zásobníkovým ohrievačom na TÚV, - optický kábel Levonet. BYTOVÝ DOM: - daný do užívania v r. 1970, - konštrukcia: tehla, - strecha: pokrytá plechom, - napojený je na plyn, elektrinu, mestský vodovod, odpad je riešený žumpou, - správcom je SVB, - nové vchodové plastové dvere, - bytový dom je bez energetického certifikátu. VÝHODY: - stačí sa nasťahovať a bývať, - bezproblémové parkovanie, - oplotený pozemok, - len štyri byty v bytovom dome, - bezproblémoví susedia, - blízkosť centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. MESAČNÉ ZÁLOHOVÉ PLATBY/4 osoby: - SVB fond opráv 35,-€, - plyn cca 70,-€, - voda cca 19,-€, - elektrina cca 70,-€ s preplatkom. LOKALITA: Mesto Spišské Vlachy disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, okolitá prekrásna príroda poskytuje množstvo kultúrneho, turistického a športového vyžitia (areál western ridingu a rodea, rybolov, motokros, lyžiarsky vlek Zahuráčik, vyhľadávaná časť Zahura poskytuje relax a oddych). Vzdialenosť mesta Spišské Vlachy: Krompachy 7 km, Spišská Nová Ves 20 km, Spišský hrad 8 km. NÁZOR MAKLÉRA: - veľmi príjemné bývanie pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť dennodennému zhonu veľkomesta, - priestranný a slnečný byt je vhodný pre tých, ktorí si po práci chcú užiť voľné chvíle v blízkosti prírody. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-62889. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, pora