bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, trojizbový rodinný dom Vráble

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj starší 3 - izbový rodinný dom v tichej lokalite mesta Vráble s veľkým potenciálom a krásnym, priestranným pozemkom.

Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 1034 m2 (12x86) v zastavanej časti obce bez ďalšej výstavby.

DISPOZÍCIA RD
Rodinný dom pozostáva z presklenej chodby, ktorá lemuje bočnú časť domu a vedie do priestrannej kuchyne s komorou a vstupom do kúpeľne s toaletou. Zo vstupnej chodby sa ďalej vchádza do troch izieb, z ktorých jedna je priechodná.

TECHNICKÝ STAV
Rodinný dom bol postavený v r. 1944, čomu zodpovedá aj jeho technický stav, je však v dobrom technickom stave bez poškodení či vlhkosti. RD je v pôvodnom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa.

IS - mestský vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do kanalizácie. Kúrenie bolo zabezpečené plynovými gamatkami v každej miestnosti, no v súčasnosti je však nefunkčné.

Na pozemku sa nachádza garáž a malé hospodárstvo, z dvora je vybudovaný vchod do menšej pivnice, ktorá pozostáva z dvoch miestností a je vhodná na umiestnenie zeleniny. Záhrada nie je momentálne udržiavaná.

Priemerné mesačné náklady na bývanie sú vo výške cca 120 eur a nehnuteľnosť je k dispozícii ihneď.

Príjazdová asfaltová cesta umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie priamo na pozemku.

LOKALITA
Mesto Vráble je vyhľadávanou lokalitou, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí domu sa nachádzajú všetky možné nákupné možnosti, lekárne, detské ihriská, mestská hala, pošta a taktiež podniky na možné posedenie s priateľmi. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre rodinný život.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NR-61618.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnute
HALO reality - Predaj, trojizbový rodinný dom Vráble
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj rodinný dom s krásnym pozemkom, Vráble
Typ: Rodinný dom Ulica: Vráble Obec: Vráble Koval reality vám ponúkajú na predaj rodinný dom, chalupu nachádzajúci sa v obci Vráble, vzdialenej od Nitry 18 km, od Zlatých Moraviec 19 km, od Levíc 24 km. Pozemok je rovinatý, slnečný, po celom obvode oplotený, rozloha 1049 m2, rozmer cca 16 x 65 m. Záhrada je udržiavaná, vysadená ovocnými stromami. Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, studňa. Rodinný dom je postavený z pálenej a nepálenej tehly, je v pôvodnom stave. Krov a latovanie sú v dobrom stave, strešná krytina škridla, okná a vchodové dvere sú drevené, kúrenie je zabezpečené gamatkami a kachľami na tuhé palivo, ohrev vody je riešený elektrickým ohrievačom so zásobníkom. Podlahy sú dlážkovica a betón. Dispozícia: 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľa s toaletou. Dom má 2 vchody. Možnosť využívať montovanú garáž. Rodinný dom je vhodný aj ako chalupa na relax a oddych. Výhodou je blízkosť centra mesta a kompletná občianska vybavenosť. Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť. V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.  Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 1049 m2 Úžitková plocha: 110 m2 Plocha pozemku: 1049 m2 Zastavaná plocha: 110 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Pivnica: áno
HALO reality - Predaj, rodinný dom Partizánske, Šimonovany -
Ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom v lukratívnej, historickej časti Partizánskeho, v Šimonovanoch. Dom sa nachádza na rozsiahlom rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 1318m2, s krásnou oddychovou záhradou a ničím nerušeným pokojom. STAV DOMU: Zastavaná plocha domu je cca 120m2, úžitková cca 280m2, obytná plocha izieb s kuchyňou cca 75m2. Rodinný dom je dvojpodlažný, s novou sedlovou škridlovou strechou s vystupujúcim vikiérom a balkónom, z jednej časti je dom podpivničený. Kolaudovaný bol cca v roku 1957. Dom je suchý, zachovalý, udržiavaný, v zime temperovaný. Na dome bola vymenená nová strecha cca 7 rokov dozadu, kedy sa urobilo nové latovanie, paro priepustná fólia, bola osadená nová betónová škridla. Nedávno sa vymenilo vodovodné potrubie a prívod vody do domu, ktorý je úplne nanovo. Inak je dom v pôvodnom, no zachovalom stave. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Kúrenie je plynové, s plynovým kotlom. DISPOZÍCIA: Prvé nadzemné podlažie: vstupné vonkajšie schodisko, vstupná hala + samostatná špajza, chodba; naľavo kuchyňa, za kuchyňou spálňa; ďalej obývačka; napravo kúpeľňa s vaňou spojená s WC, komora so schodiskom na druhé podlažie. Druhé podlažie: obytná izba s balkónom; priestranná podstrešná povala, kde by sa dal vytvoriť ďalší krásny obytný priestor. Pivnica pod časťou domu, s vonkajším vchodom, kde sa nachádza plynový kotol na kúrenie, novší bojler Quadrica na ohrev teplej vody. POZEMOK: Za domom sa nachádza murovaná garáž s montážnou jamou a s letnou kuchynkou, príp. dielničkou, so zastavanou plochou 36m2. Hneď vedľa oddychová zóna pod čerešňou. Záhradná časť je oddelená plotom, má rozlohu 573m2 krásnej rovinatej trávnatej plochy. Nájdeme tu aj zimnú pivnicu na uskladnenie ovocia a zeleniny. Záhrada skutočne poskytuje veľa možností využitia, či už na výsadbu, pestovanie plodín, chovanie zvierat, sad stromov, príp. na výstavbu ďalšieho rodinného domu. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi dobrej, tichej, vyhľadávanej lokalite so zástavbou rodinných domov, v historickej časti mesta, len cca 5 minút autom do centra mesta. V blízkosti sa nachádza Vodný hrad s oddychovým parkom, kostol, obchod s potravinami, služby, vlaková aj autobusová zastávka a pod. ZHRNUTIE: Ide o starší rodinný dom v zachovalom stave, je suchý, nevlhne, má vymenenú strechu. Je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv budúceho majiteľa, ktorý môže využiť aj veľký podkrovný priestor. Nachádza sa na úžasnom veľkom pozemku s veľa možnosťami využitia, v skvelej vyhľadávanej lokalite. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú rodinný dom s bezpečným dvorom. Dom je voľný ihneď. Rada Vás ním prevediem pri osobnej obhliadke. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PE-62346. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho s
Rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii, Hriňová_Vrchslatina
KOMFORTNÝ TROJIZBOVÝ RODINNÝ DOM PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII S INVESTIČNÝM POTENCIÁLOM SITUOVANÝ NA ROZĽAHLOM POZEMKU V KRÁSNOM PRÍRODNOM PROSTREDÍ JEDINEČNEJ HORSKEJ OSADY VRCHSLATINA, IDEÁLNY NA REKREÁCIU ČI PODNIKANIE V AGROSEKTORE, NACHÁDZAJÚCI SA 11 KM SEVEROVÝCHODNE OD MESTA HRIŇOVÁ. Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovaný jednopodlažný 3-izbový rodinný dom v stave holodomu so samostatnou stavbou (letná kuchyňa) tiež po kompletnej rekonštrukcii a novou garážou s altánkom, nachádzajúci sa v rázovitom hriňovskom laze Vrchslatina, na úpätí chránenej krajinnej oblasti Poľana, medzi mestami Hriňová a Čierny Balog (okres Detva). POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Úžitková plocha tehlovej stavby z druhej polovice 20.storočia je cca 93m2. Dom je čiastočne podpivničený a má veľký neobytný podkrovný priestor (cca 70m2). Celková výmera juhovýchodne orientovaného pozemku s krásnymi výhľadmi na okolité lesy je 5 316m2. Časť pozemku okolo stavieb je oplotená plotom s podhrabovými betónovými doskami. Stavby sú situované na rovinatej plošine na kopci a je k nim dobrý prístup s miestnej asfaltovej komunikácie. Rodinný dom prešiel od roku 2014 rozsiahlou rekonštrukciou v rámci ktorej bola urobená nová fasáda, nová pokrývka strechy, nové rozvody inžinierskych sietí, plastové okná, vnútorné zateplenie domu, drevené podhľady obytných miestností, drevené obklady stien v hale, stierky, nová deka, nové pivničné priestory, izolácia múrov domu, drenáž, nová žumpa. Nakoľko rodinný dom je v stave holodomu, bude potrebné dokončiť finálne interiérové úpravy - podlahy, dvere, obklady a sanity v kúpeľni, kuchynská linka a kúrenie. Rodinný dom má 2 nové komíny, vykurovanie je pripravené na využitie krbu aj pece. Stavba je napojená na elektrinu a vodovod, odpad je odvádzaný do žumpy (8m3) na pozemku. Pri vstupe do domu na južnej strane sa nachádza pekná samostatná murovaná stavba s podkrovným priestorom a dvoma prízemnými miestnosťami – letná kuchynka + sklad, ktorá v rovnakom období ako rodinný dom prešla kompletnou rekonštrukciou. V letnej kuchynke sú pripravené prípojky na inštaláciu kuchynskej linky, kúrenie je riešené sporákom na pevné palivo. Pri vstupe na dvor domu zaujme veľká drevená stavba, v ktorej sa nachádza garáž o veľkosti takmer 23m2 a prístrešok o veľkosti 21m2. DISPOZÍCIA DOMU: Dom je prakticky dispozične riešený. Hlavný vstup je umiestnený z južnej strany cez krytý vchod. Do všetkých obytných miestností sa vstupuje z haly, ako aj do pivničného a podkrovného priestoru. Dom pozostáva z 3 izieb, veľkej kuchyne s jedálňou a kúpeľne spojenej s WC. Pivničný priestor je rozdelený na dve časti, podkrovný priestor je otvorený a má vysoký strop. Do podkrovia sa vstupuje vysúvacím schodiskom a dal by sa tam urobiť veľmi pekný priestranný obytný priestor. Viac info na:
Trojizbový rodinný dom v obci Panické Dravce
Ponúkame Vám na predaj trojizbový prízemný rodinný dom v obci Panické Dravce vzdialený iba 5km od okresného mesta Lučenec. Dom je postavený na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 894m2. Jedná sa o prízemný rodinný dom so sedlovou strechou pokrytou strešnou krytinou zn. Tondach. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2022 v rámci ktorej boli vymenené plastové okná, vchodové dvere, plávajúca podlaha, strešná škridlová krytina, elektrika, vykurovanie + nový plynový kotol a elektrický bojler. Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, obývacia miestnosť, spálňa, samostatná izba, kúpeľňa s toaletou. Na pozemku sa nachádza priestranná murovaná garáž s montážnou jamou a vlastná studňa. Energetický certifikát nebol vystavený. VIDEOOBHLIADKA TU: Ponúkame Vám na predaj trojizbový prízemný rodinný dom v obci Panické Dravce vzdialený iba 5km od okresného mesta Lučenec. Dom je postavený na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 894m2. Jedná sa o prízemný rodinný dom so sedlovou strechou pokrytou strešnou krytinou zn. Tondach. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2022 v rámci ktorej boli vymenené plastové okná, vchodové dvere, plávajúca podlaha, strešná škridlová krytina, elektrika, vykurovanie + nový plynový kotol a elektrický bojler. Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, obývacia miestnosť, spálňa, samostatná izba, kúpeľňa s toaletou. Na pozemku sa nachádza priestranná murovaná garáž s montážnou jamou a vlastná studňa. Energetický certifikát nebol vystavený. VIDEOOBHLIADKA TU:
4-izbový dom na predaj, Vráble - Dyčka, pozemok 540 m2
V exkluzívnom zastúpení majiteľa predáme rodinný dom – holodom vo Vrábľoch, mestská časť Dyčka, okres Nitra. Novostavba bungalovu má výborné dispozičné riešenie – vstupná chodba, technická miestnosť, samostatné WC, kúpeľňa, 3x neprechodná izba, šatník zo spálne, špajza a obývacia izba spojená s kuchyňou. Rozmery domu sú 16,32x8,82m. Prízemný dom je postavený z PORFIXu hrúbky 300mm, zateplený 150mm polystyrénom. Okná sú plastové Salamander 6-komorové, izolačné 3-sklo, strecha valbová, krytina Terran. Vykurovanie je podlahové teplovodné, rekuperácia, rozvody vody a elektriny. Ohrev vody bude zabezpečený prostredníctvom tepelného čerpadla. Inžinierske siete zavedené v dome sú elektrika 220/400V, obecná voda. Odkanalizovanie je do žumpy 10 m3. Celková rozloha rovinatého oploteného pozemku je 540 m2 /16,5x33m/. Na pozemku bude vydláždené parkovacie státie, chodník k domu a terasa. Energetický certifikát zatiaľ vyhotovený nie je. Vrábeľská mestská časť Dyčka je v poslednom čase vyhľadávanou lokalitou na pokojné bývanie. S mestom Vráble je spojená aj chodníkom v prírode, popri rieke Žitava. Ak radi športujete, určite oceníte cyklotrasu Nitra – Vráble a hlavne veľký športový areál, ktorý je miestom mnohých športových a kultúrnych podujatí. Mesto Vráble má kompletnú občiansku vybavenosť s dostatkom študijných aj pracovných možností a dobré dopravné spojenie / autobusové, vlakové / do okolitých miest Vráble, Nitra, Zlaté Moravce, Šurany, Levice. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na golhova.jana@, rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky. Všetky naše ponuky nájdete na alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností. Počet izieb: 4 Obytná plocha: 113m² Rozloha pozemku: 540m² Úžitková plocha: 113m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: iné Zateplený objekt: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové Terén: rovina