bazár, predaj, inzercia, predám

Halogenovy reflektor

Kategória: Svietidlá, Lampy

Halogenovy reflektor aj s konzolou. Mam 7 kusov. Cena za kus 30,- €
Halogenovy reflektor
Podobné inzeráty
Čelovka Fenix HM65R
Predám čelovku Fenix MH65R Nabíjteľná čelovka Fenix ​​HM65R sa vyznačuje konštrukciou z ľahkej magnéziovej zliatiny, vysokou odolnosťou proti vode i pádu, unikátnou konštrukciou s dvoma reflektormi a celkovým výkonom až 1400 lúmenov. Jeden reflektor vytvára dobre zaostrený svetelný lúč s dosvitom až 163 metrov a druhý reflektor má svetelnú stopu veľmi širokú a plynulú. Svetelný tok diaľkového reflektora je až 1000 lúmenov, reflektor so širokým kužeľom ponúka maximálny výkon 400 lúmenov a neutrálny odtieň svetla. Ovládanie oboch LED je na sebe nezávislé, svetlo z oboch reflektorov možno ľubovoľne kombinovať a dosiahnuť tak svetelný tok až 1400 lúmenov. Diaľkový reflektor ponúka štyri stupne svietenia a široký reflektor tri. Na napájanie používa jeden Li-ion akumulátor typu 18650. -Ďôvod predaja: Nevyužitie -K čelovke pridám 3ks nabíjateľných 18650 Li-ion akumulátorov.
Halogenový reflektor
Predám ešte zabalený a plne funkčný halogenový reflektor EMOS0101, 150W-230V. Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Komunikujem mailom, telefónom a sms iba sporadicky.
Halogenový reflektor na fotobunku
Predám úplne nový halogenový reflektor. Rozmery vo foto.
Halogénovy reflektor bez čídla
Predám halogénovy reflektor bez čídla
Predám halogénový reflektor.
Predám použitý halogénový reflektor (2x500w) dvojitý zo stojanom (výškovo nastaviteľný) bez žiaroviek.Mám aj original krabicu.Cena 25eur.Najlepšie osobný odber v Ca.
Reflektor
Predám starý industriálny reflektor určený do vybušného prostredia. Reflektor je smaltovaný. Kvôli váhe iba osobný odber. V okolí možnosť doviezť. . . . . Reflektor, lampa, svetlo, retro svetlo, smalt