bazár, predaj, inzercia, predám

Hama uRage mobilná Ergo 1H keypad

Kategória: Klávesnice

Predám túto klávesnicu na hranie hier. Dôvod predaja nemám už PC a len mi trčí doma.

Hama uRage mobilná Ergo 1H keypad
Podobné inzeráty
Logitech ERGO K860
Predám klávesnicu Logitech ERGO K860. Klávesnicu predávam ako nefunkčnú, niekedy sa totiž stane, že klávesnica urobí preklep a napíše viac ako jeden znak, pri jednotlivom stlačení.
Drôtová klávesnica Hama Casano
Predám používanú klávesnicu Hama Casano. Klávesnica bola používaná. Je bez poškodení a vo veľmi dobrom stave.
dell + hama
predam 9,- _ dell KB813, pouzivana funkcna, integrovana citacka dokladov ( 3 foto) 3,- _ hama usb klavesnica pouzivana funkcna ( 4 foto) kontaktovat emailom
Klávesnica hama
Predám kancelársku klávesnicu značky hama. Je plne funkčná, má na sebe známky používania. Kábel s dĺžkou 2m
 Apple Magic Keyboard With Numeric KeyPad - Space Gray 
 AKTUÁLNE  Dobrý deň, ponúkam na predaj Apple Magic Keyboard s Numerickou Klávesnicou v čiernej (Space Grey) farbe za 85€ Klávesnica je v TOP stave, bez známok používania alebo poškodenia, ešte vo fólií. Nebola rozbalená ani inak použitá. Klávesnica je v nemeckom rozložení, jazy klávesnice sa nastavuje v nastaveniach počítača. Rozloženie kláves je iba vizuálne a nijak nezasahuje do funkčnosti. Ku klávesnici dám aj záručný list. Záruka na klávesnicu platí do 25. mája 2025 Možnosť kúpy: idealne osobný odber v Košiciach, pošotu alebo kuriérom na dobierku Slovenska Pošta : 4€ Kurier: 8€ V prípade Platby na učet -2€ z ceny prepravy Pre viac informácií, ideálne prosím volať, hocikedy aj v dňoch pracovného pokoja, ak nedvíham, ozvem sa späť poprípade mi zanechajte SMS alebo správu na WhatsAppe. Ponúkam viac APPLE zariadení, pre zobrazenie mojích ponúk, prosím rozkliknite môj profil kliknutím môjho mena pod textom.
Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad - German
Predám bezdrôtovú klávesnicu Apple Magic Keyboard (model A1843) s numerickou klávesnicou v striebornej farbe s rozložením klávesnice – German. Klávesnica je plne funkčná, nepoužívaná, vo fólii. Klávesnica obsahuje 10 multimediálnych tlačidiel. Predávam iba samotnú klávesnicu bez príslušenstva. Ku klávesnici pridávam aj záručný list so zárukou platnou na 2 roky. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Cena klávesnice v obchode: 129€ Moja cena: 59€ Ak máte záujem o ďalšie Apple klávesnice, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.