bazár, predaj, inzercia, predám

Hand made krabicky

Kategória: Ostatné

Predam drevene krabicky dekorovane servitkovou technikou.
Velka krabicka na klucik - ludovy motiv 25e
Mala krabicka - ludovy motiv 10e
Krabicka s kvetmi - 13e
Hand made krabicky
Podobné inzeráty
Predám svadobné krabičky
Predám rôzne svadobné krabičky. Krabička ženích 20ks (cena 2,5€) Info: Krabička biela: 23ks (cena 2,5€) Info: Viem k tomu pribaliť 5ks ružových krabičiek a 3ks modrých krabičiek Osobný odber je možný v Nitre, po dohode viem poslať aj poštou alebo Packetou.
Plechové krabičky 42ks bez podtlače 9x5,5x2cm
Dobrý deň, Ponúkam na predaj plechové krabičky s rozmerom 9 x 5,5 x 2 cm. Krabičky sa dajú použiť na čokoľvek. Ideálne do dielne na uskladnenie rôznych typov šróbov alebo malých predmetov. Krabičky predávam iba spolu (Tj. všetkých 42ks). Osobný odber Bratislava-Karlova Ves, na dobierku poštou, alebo prostredníctvom služby Packeta. V prípade zaslania poštou alebo packetou je nutné vopred poslať poštovné v sume 5 eur na môj účet. Cena je 20eur.
Adaptéry Tamron Adaptall 2
Predám Adaptéry Tamron Adaptall 2 pre: - Minolta MD s originál krytkou vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 5€. - Olympus OM s oboma originál krytkami vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 7€. - Contax vo výbornom stave. Pozor ide o Tamron Adaptall, teda nie 2. Made in Japan. Cena 5€. - Rollei SL v dobrom stave. Pozor ide o Tamron Adaptall, teda nie 2. Made in Japan. Cena 5€. - Konica AR s krytkou vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 5€. - Canon FD s krytkou vo veľmi dobrom stave. Made in Japan. Cena 5€.
Veľká hand made vintage šperkovnica
Krásna spomienková krabička s ružičkovým motívom na Vaše poklady a drobnosti, šperky atď.Originálny hand made kúsok, ktorý poteší Vás a rovnako je skvelým darčekom pre Vašich blízkych, ktorých zaručene poteší. Je robená decoupage technikou, používam kvalitné akrylové farby, viackrát prelakovaná. Rozmery: 17,5 cm x 13 cm x 9,5 cm Posielam po uhradení platby na účet!
Koráliková súprava HAND MADE
Predám súpravu z modrých korálikov,HAND MADE. náhrdelník, náramok a náušnice, TOP STAV. cena: 15 eur mail: aleskovac134@ tel:
HAND MADE-nalepky 100 ks, 50 ks
Ponukam nove nalepky HAND MADE pre oznacovanie svojich vyrobkov pre rucne vyrabane vyroby a dekoracie. Nalepka ma priemer 2,5 cm. Cena za 100 ks 5€, za 200 ks 8€. Nalepka priemer 3,5 cm. Cena za 50 ks 4€, za 100 ks 7€. A obdlznikove nalepky o velkosti 5x2 cm. Cena za 50 ks 4€, za 100 ks 7€.