bazár, predaj, inzercia, predám

Hanušovce nad Topľou a okolie

Kategória: Mapy, cestovanie

Predám knihu Hanušovce nad Topľou a okolie. Kniha je v bezchybnom stave, má 78 strán, vydalo Východoslovenské vydavateľstvo Košice pre Okresné vlastivedné múzeum vo Vranove n.T, so sídlom v Hanušovciach nad Topľou v roku 1984. Obsahuje Geologický a geomorfologický vývoj územia, nerastné bohatstvo, flóru, faunu, z pravekých dejín, vývoj v období feudalizmu, kapitalizmu, protifašistický odboj, obdobie socializmu, ako aj obrazové prílohy.
Hanušovce nad Topľou a okolie
Podobné inzeráty
žilina a okolie z neba + zadarmo sila srdca
Uplne nova kniha Žilina a okolie z neba k tomu zadarmo kniha sila srdca v 100% stave cena spolu na nete žilina a okolie cena 20 eur
Alpy - český turistický sprievodca Rough Guides
Knižný turistický sprievodca z edície Rough Guides v českom jazyku - Alpy za 19 EUR, pôvodná cena : 898 Kč (36 EUR). Kniha má 1016 strán, vydaná 01.2012, posledné aktuálne vydanie, nová a vôbec nepoužívaná, ešte zabalená v pôvodnej ochrannej fólii, vhodná aj ako darček. Možnosť doručenia zdarma v rámci miest: Košice, Poprad, Prešov, Ružomberok, Vrútky, Žilina, Zvolen, Považská Bystrica, Kysucké Nové Mesto, Čadca, Púchov, Trenčín, Trenčianska Teplá, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Nitra, Pezinok, Trnava, Bratislava. POZRI ĎALŠIE MOJE INZERÁTY: klikni vpravo na všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa ! Francie, Itálie, Německo, Rakousko, Slovinsko, Lichtenštejnsko & Švýcarsko Nejrozsáhlejší průvodce napříč celými Alpami, bez nějž se neobejde žádný turista, který tyto nádherné hory navštíví. Alpy jsou nejvyšším a největším horským systémem Evropy, který zasahuje od Ligurského moře až po údolí Dunaje u Vídně. Jejich geologický vznik zapříčinilo alpínské vrásnění, které mimo jiné vyzdvihlo vrchol Mont Blanc až do nadmořské výšky 4 807 metrů a učinilo z něj nejvyšší bod celé Evropy. Alpy mají rozlohu přibližně 220 000 km2 a v rámci tak obrovského území se dělí na množství horských masívů s nejvyššími vrcholy dosahujícími většinou nad hranici 3 000 metrů nad mořem. V současné době zasahují Alpy do sedmi států, což jsou směrem od západu Francie (Alpes), Itálie (Alpi), Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Německo (Alpen), Rakousko a Slovinsko (Alpe).
Mongolsko - český turistický sprievodca Bradt
Knižný turistický sprievodca z edície Bradt v českom jazyku - Mongolsko za 12 EUR, pôvodná cena : 698 Kč (27 EUR). Kniha má 486 strán, vydaná 04.2009, posledné aktuálne vydanie, nová a vôbec nepoužívaná, vhodná aj ako darček. POZRI ĎALŠIE MOJE INZERÁTY: klikni vpravo na všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa ! Možnosť doručenia zdarma v rámci miest: Košice, Margecany, Spišská Nová Ves, Poprad, Prešov, Ružomberok, Vrútky, Žilina, Zvolen, Považská Bystrica, Kysucké Nové Mesto, Čadca, Púchov, Trenčín, Trenčianska Teplá, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Nitra, Pezinok, Trnava, Bratislava. Navštivte s námi Mongolsko, pohádkovou zemi s rozlehlými pláněmi, kolísavým klimatem a mimořádnou přírodou. Podnebí je zde občas velmi drsné, kruté mrazy v zimě, ale i uprostřed léta může přijít překvapivá sněhová sprška. Cestovatele tu vůbec čeká mnoho nepředvídaných překážek, jako je třeba brodění přes rozvodněné řeky. Mongolsko leží severovýchodně od pohoří Pamír nad horami Ťan-Šan a zahrnuje tak velké horské hřebeny, jako jsou Altaj, Chentij nebo Changaj, které se tyčí nad rovinatými pastvinami a pouštěmi. Tak jako celá střední Asie je i Mongolsko chráněno pásem vnějších hor před monzuny ovlivňujícími klima přímořských asijských států. Samotná země, vytvářející ostrý kontrast s oblohou, se táhne od obzoru k obzoru v široké škále barev, které označují hlavní vegetační pásma. Na jihu najdete šedozelenou štěrkovitou půdu pouště Gobi přecházející v hnědozelené odstíny stepí a pastvin s obnaženými skalnatými pahorky, zatímco dále na severu a západě se tyčí vysoké hory s trvalou sněhovou čepicí, jejichž úbočí jsou porostlá jedlemi, borovicemi a smrky. Vydejte se na cestu s naším průvodcem, se kterým se budete v zemi cítit jako v doprovodu zkušeného domorodce.
Senica a okolie
Predám knihu Senica a okolie. Ako nová. Možnosť vyzdvihnúť v Senica, Myjava, Malacky
kniha: Čarovná Galanta, Sereď a okolie
autori: Martin Komlósi & Richard Kmeť dielo: Čarovná Galanta, Sereď a okolie - stav knihy = ako nová - pri záujme o knižku ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom e-mailu alebo SMS. vďaka :)
Čarovná Banská Bystrica a okolie CBS
Predávam nové knihy Čarovná Banská Bystrica a okolie Kniha obsahuje krásne miesta, pamiatky, pohoria obce, kaštiele v okolí BB. Kniha je dvojjazyčná (SJ/AJ) Osobný odber v BB alebo poštou (na účet + poštovné) Cena 5€ Predávam aj iné knihy ktoré mam na profile 4ks