bazár, predaj, inzercia, predám

Hanzelka a Zikmund

Kategória: Mapy, cestovanie

ponúkam tieto cestopisy . 10e kus
Hanzelka a Zikmund
Podobné inzeráty
Cestopisy Argentína, Mexiko, Holandsko...
-K dispozícii: Egon Kisch: Objevy v Mexiku - Michajlov: Putování po Sovětském svazu - Zikmund a Hanzelka: Tam za riekou je Argentína - Zikmund a Hanzelka: Medzi dvoma oceánmi - Robins Prírodné divy sveta - Nový Zéland Predané sú už tituly: - Kórea - Nový Zéland - Zikmund a Hanzelka: obe knihy
Zikmund Hanzelka
Predam knihy: Zikmund Hanzelka 5,5€/ks Osobne Baka, alebo poslem packetou, kurierom, poštou + postovne
Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund a rozne
Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund - Afrika snu a skutečnosti I. II. III. (1957) bez prebalu, väzba poskodena = 15 €
Predaj kníh pre cestovateľov
Ponúkam knihy pre cestovateľov: Tim Marshall - V zajatí geografie, r. 2017, cena 7,00€ + poštovné Blahoslav Braun - V ledu a ohni And, r. 1976 J. Hanzelka - M. Zikmund - Afrika snú a skutečnosti II, r.1953 J. Hanzelka - M. Zikmund - Afrika snú a skutečnosti III, r. 1953 Cena 3,00€/ks + poštovné. Kontakt cez mail, č. MT neplatí. Knihy zasielame doporučenou poštou po zaplatení na účet. Osobný odber v BA.
Hanzelka-Zikmund - Cez Kordillery
Predám knihu J. Hanzelka - M. Zikmund - Cez Kordillery, Slov. vyd. pol. literatúry 1960 obal poškodený, ale celý
11x Zikmund/Hanzelka podpisy autorov 2 tituly
1. Afrika snů a skutečnosti výbor pro mládež 2. Mezi dvĕma oceány (venovanie a podpis oboch autorov) 3. Tisíc a dvě noci 4. Obrácený půlměsíc 5. Tam za řekou je Argentina (venovanie Hanzelka) 6. Přes Kordillery 7. Za lovci lebek 8. Světadíl pod Himalájem 9. Cejlón ráj bez andělů 10. Sloni žijí do sta let 11. Život snů a skutečností 12. Zvláštní zpráva č.4 cena 99e spolu za všetky knihy, predávam len ako komplet, niektoré diely mám ešte duplicitne, v prípade záujmu treba napísať správu knihy sú vo veľmi dobrom stave, prebaly na krajoch s trhlinkami, niektoré viac natrhnuté ale všetky sú v akceptovateľných stavoch. Osobný odber možný v BA - Staré mesto alebo Zásielkovňou/poštou.