bazár, predaj, inzercia, predám

Hasiaci prístroj

Kategória: Ostatné

Predám zanovne, nijako nepoškodené 6kg práškové hasiace prístroje,stav nových, univerzálne použitie,či na elektrický prúd,plyn,oleje, chemikálie a na rôzne materiály...Vítkovce,Sanal,Cervinka,Kodreta viac kusov cena za kus 25. Ku každému HP aj vešiak na stenu.Možnosť aj s revíznym štítkom.Len osobný odber. Hasiace prístroje vhodné do domácnosti,chatiek, dielni,garáže, kotolní ,automobilov nad 3.5t... cena za 2kg CO2 snehový je 25 eur vhodný do interiéru,kde sa používa krb, nezanecháva špinu,snehový CO2 5kg cena 45 eur
Hasiaci prístroj
Podobné inzeráty
Hasiaci prístroj snehový 5 kg
Predám hasiaci prístroj snehový 5 kg ...cena 25,00 Eur. Držiak na malý hasiaci prístroj 2 kg ..cena 2,50 Eur. K odberu je k dispozícií viac kusov. Prístroj je určený na hasenie požiarov v ich počiatočnej fáze v uzatvorených priestoroch, telefónnych centrálach, kanceláriách s počítačmi, galériách, kostoloch, skladoch s potravinami a pod. Výrobca:Hastex Typové označenie:S5KTe Minimálna hasiaca schopnosť:55B,C Hmotnosť hasiva:5 kg Výtlačný prostriedok:kvapalný oxid uhličitý- CO2 Dostrek: min.1,5 metra Doba činnosti:12 sekúnd Teplotný rozsah použitia:od −20 °C do +60 °C Maximálna hmotnosť: 15,50 kg Hasiaca látka oxid uhličitý sa po použití odparí a nezanechá žiadne zbytky hasiacej látky, čím nedôjde k ďalším škodám a zničením zariadení, ktoré neboli poškodené požiarom. Prístroj možno použiť aj na hasenie zariadení pod napätím elektrického prúdu do 1000 V. Po dohode doprava možná, tel. č. . Hasiaci prístroj nie je možné posielať poštou ani kuriérom z bezpečnostných dôvodov.
Hasiaci prístroj práškový 6 kg HTB
Ponukam na predaj hasiaci prístroj praskovy spolu so skrinkou (+15€). Len spolu. Hasiaci pristroj ma platnu kontrolu. Osobne BA petrzalka. Postou nezasielam
Hasiaci prístroj MAUS Xtin Klein
Hasiaci prístroj MAUS Xtin Klein, od júna je jeho životnosť 5 rokov. Predám produkty na ochranu pred požiarmi od švédskej inovatívnej firmy, všetko je nové priamo od výrobcu a v záruke, hasiace zariadenia majú životnosť 5 rokov (ako bežný hasiaci prístroj). Objednávali sme zvýhodnené balíčky tak nám nejaké produkty zostali navyše. Odkazy priamo na stránku výrobcu, kde nájdete opis funkčnosti a použitia pošlem v prípade záujmu. Prosím, PÍSAŤ iba email, číslo je vymyslené.
MAUS produkty na ochranu pred požiarmi
Predám produkty na ochranu pred požiarmi od švédskej inovatívnej firmy, všetko je nové priamo od výrobcu a v záruke, hasiace zariadenia majú životnosť 5 rokov (ako bežný hasiaci prístroj). Objednávali sme zvýhodnené balíčky tak nám nejaké produkty zostali navyše. Odkazy priamo na stránku výrobcu, kde nájdete opis funkčnosti a použitia pošlem v prípade záujmu. Prosím, PÍSAŤ iba email, číslo je vymyslené. Smart dymový hlásič MAUS RAUCH - 25€ za kus (mám na predaj 3 ks) Hasiaca deka veľká 1.2x1.8 m MAUS Dekke Home - 20€ za kus (mám na predaj 3 ks) Hasiaci prístroj MAUS Xtin Klein - 50€ (mám na predaj 1 ks) Samohasiaci prístroj do rozvádzača MAUS Stixx Pro - 30€ (REZERVOVANÉ)
Hasiaci prístroj
Predám hasiaci prístroj
Hasiaci pristroj
Hasiaci prístroj , 5 eur za kus , osobný odber , tel