bazár, predaj, inzercia, predám

Heine Ball Dress turquoise elegant , veľ.S

Kategória: Šaty, Kostýmy

Spoločenské šaty Heine Ball Dress turquoise elegant, veľ. S, rozmery: dlžka 140cm, pod pazuchami 2x43cm, pás do 2x40cm, boky do 2x50cm.
Šaty sú krásne, vyšívané flitrami a gorálkami, padavý materiál.
Oblečené raz vnučkou, bezchybný stav.
Cena + poštovné.
r57
Heine Ball Dress turquoise elegant , veľ.S
Podobné inzeráty
Damske šaty HEINE
Zaujimave bavlnene saty HEINE. Nove, bez papier.visacky. Velkost nie je oznacena, podla rozmerov cca S-ko, M-ko. Material: bavlna. Rozmery: dlzka od pleca nadol je cca 113 cm, sirka pod pazuchami je cca 2 x 45 cm.
Prom dress
The dress is new and in excellent condition. It was worn only 1 time. The size is 42-46 and height is 168
Predám šaty DRESS DORA
Predám nikdy nenosené šaty DRESS DORA kvôli nesprávnej veľkosti. Šaty sú veľkosť S. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Pre viac info/fotiek ma neváhajte kontaktovať emailom.
Predám šaty DRESS ANGELA
Predám nikdy nenosené šaty DRESS ANGELA kvôli nesprávnej veľkosti. Šaty sú veľkosť S. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Pre viac info/fotiek ma neváhajte kontaktovať emailom.
štýlové elegantné dámske šaty - Long Tattoo Dress
Predám nové, nenosené, štýlové značkové elegantné dámske šaty. Sú stredne dlhé, vystužené, veľkosť s. Názov šiat: Long Tattoo Dress Spodnú časť tvorí záclonovina. Sú obohatené o doplnky ako napr. mašle. Ornamenty sú vystupujúce, tvorené semišom. Viazanie je okolo krku. Zapínanie je na zips z bočnej strany. Pri kúpe šiat dostanete ďaľšie ľubovoľné oblečenie za polovičnú cenu. Pôvodná cena 59,99 eur. Dohoda mozna. Len osobný odber.
Predám šaty + lodičky
Predám dlhé čierne spoločenské šaty zn.Heine, vyšívané rokajlom, veľ.40, nové ešte v pôvodnom obale s visačkou. Lodičky veľ.39, čierny satén, 1×obuté.