bazár, predaj, inzercia, predám

Helma Icon Airflite - Nocturnal Black

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predam uplne novu len vyskusanu prilbu americkej znacky Icon model Nocturnal Black ktory uz sa nevyraba. Velkost XL, ziadne krabance ani odreniny. Komplet balenie aj s priesvitnym sklom. Komplet balenie, krabica, nahradne plexi sklo.
Helma Icon Airflite - Nocturnal Black
Podobné inzeráty
Icon Airflite
Predám prilbu Icon airflite v dobrom stave Veľkosť: M-58
Icon Airflite M + komunikátor Sena SFR
Predám prilbu Icon Airflite veľkosti M(57-58) ktorá bola používaná ako sekundárna prilba, výplň ešte stále tlačí ako nová, v peknom stave, spolu s komunikátorom Sena SFR, prikupované 2x sada plexi, zadné krídelka, + zabalené úplne nové výplne. Cena za všetko spolu
Prilba Icon Airflite Ultrabolt Glory
Úplne nová, ani raz použitá. V záruke, faktúru mám, PC 289€, moja cena 199€
Icon airflite M
Úplne nova so zárukou veľkosť M 56-58cm Nesadla veľkosť.
Motocyklova helma Cyber US-97
Predám: Integrální helma Cyber US-97 ve velikosti M se hodí na všechny typy sportovních, silničních i cestovních motocyklů. Nabídne spolehlivou ochranu hlavy při jízdě na motorce a zároveň zaujme atraktivním grafickým designem v červeném provedení. Vnější skořepina je vyrobena z extrémně pevného polykarbonátového materiálu odolného vůči prudkým nárazům i vysokým teplotám. Její aerodynamická čistota navíc zaručuje minimální odpor vzduchu, a tím i minimální hlučnost. Výstelku přilby Cyber US-97 tvoří speciální antibakteriální a antialergické materiály bránící množení bakterií a kožnímu podráždění. Helma disponuje také uzavíratelným ventilačním systémem, který umožňuje cirkulaci vzduchu v okolí pokožky hlavy a udržuje ji suchou a svěží i během horkých dní. Pro maximálně hygienické užívání přilby je výstelku možné kdykoliv snadno vyjmout a vyprat. Helmě Cyber US-97 nechybí ani plexi z pevného tvrzeného materiálu s praktickým zámkem proti samovolnému otevření, vnitřní sluneční clona s ochranou vůči UV záření či mikrometrická spona. Helma bol použita 1x. bez poskodenia ako nova, možnost kupit ako set s bundou BOS(pozri moje dalsie inzeraty)
Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON
Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON, univerzálnej veľkosti. Nakoľko sa podobá policajnej, máte uvoľnenú cestu.