bazár, predaj, inzercia, predám

HELMA UVEX OYO STYLE - CLOUD BLUE/GREY

Kategória: Bicykle

Predam novu prilbu UVEX OYO STYLE - CLOUD BLUE/GREY 45-50cm na bicykel, odrazadlo, korculovanie a ine sporty. Kupil som ju synovi v jeseni 2022 mal ju raz na hlave a uz mu je teraz mala. K prilbe je aj originalna povodna krabica.

Kontakt aj Whatsapp, alebo mailom.
HELMA UVEX OYO STYLE - CLOUD BLUE/GREY
Podobné inzeráty
prilba uvex cyklistická detská
prilba uvex cyklistická detská 46-52cm Ľahká cyklistická prilba uvex pre deti vo veku 2-5 rokov ideálna pre jazdu na odrážadlách, kolobežkách, bicykloch alebo v detskej cyklo-sedačke. LEN OSOBNÝ ODBER
Detská prilba Uvex
Predám detskú prilbu Uvex plne funkčné cena kus 10 euro
Detska prilba Cratoni Maxster
Predam detsku prilbu zn, Cratoni, nepadnuta, vo vybornom stave. Vzadu blikacka. velkost XS/S (46-51cm) Dětská cyklistická helma Cratoni Maxster s prodlouženou zadní částí perfektně chrání celou hlavu i zátylek. RLS upínací mechanismus se snadno ovládá a poskytuje optimální nastavení velikosti. Pro lepší viditelnost za každého počasí je do zadního upínacího systému integrována zadní blikačka. Nechybí ani bezpečnostní reflexní prvky a 14 větracích otvorů pro dokonalou ventilaci vzduchu.
Helma Specialized Shuffleled MIPS veľkosť 50-55cm
Predám používanú detskú cyklistickú helmu Specialized Shuffleled MIPS veľkosť 50-55cm v 100% stave. Helma má najvyšší stupeň bezpečnosti - systém MIPS a integrované zadné svetlo.
Detská helma specialized žltá
Predám detský helmu Specialized veľkosť 52 až 57 pôvodná cena ako novej 50 , helma používaná . Technológia Mips zo svetlom v zadu
prilba na bicykel
Predám detské prilby na bicykel. Uvex veľkosť 46-52 cm, cena za ks/10eur. Etape Kitty velkost 48-54cm 9eur.