bazár, predaj, inzercia, predám

Herný kombo set XMARTIAN GS1

Kategória: Klávesnice

Predám nový nepoužitý herný set
Herný kombo set XMARTIAN GS1
Podobné inzeráty
Herná klávesnica a myš (Set) Martian GS1
Dobrý deň, predám úplne novú, nerozbalenú hernú klávesnicu s gaming myškou (pripojenie USB 2.0,káblom) značky Martian GS1. Dôvod predaja: nevhodný darček
Klávesnice a myš Xmartian
Predám klávesnicu a. myš Xmartian novú vo vybornom stave napište spravú kristinaromanuyk2432@ alebo zavolajte
Extra multi herný set + 5 darčekov zadarmo
Na predaj extra multi herný set + 5 darčekov zadarmo. Herná klavesnica bola pár mesiacov používaná - je 100% funkčná - treba to len prečistiť. Fotky sú aj na ďalšej strane. Multi herný set: - herná drôtová podsvietená klávesnica (treba iba prečistiť), - drôtová klávesnica Canyon (dobrý a plne funkčný stav), - 2x drôtová myš - HP a klasická (nové), - 1x čierna bluetooth myš (nové), - herné slúchadlá Blitzwolf s mikrofónom a RGB svetlom (nové), - 2x bluetooth slúchadlá - čierne a modré (nové), - čierné bluetooth slúchadlá P47 (nové), + 5 darčekov zadarmo (všetky darčeký sú nové, nepoužívané produkty). Info o herných blitzwolf slúchadlách napr. tu: ✅Stav Produktov: Nové, otestované. Hernú klavesnicu stačí prečistiť. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou. Darčeky zadarmo: Inteligentné bluetooth hodinky s priamym nabíjaním: - displej: 1.3" TFT, - ovládanie cez jednodotykové tlačidlo, - doba nabíjania: 2-2.5 hod., - doba používania: 2-5 dní, - monitor srdcového tepu, meranie tlaku, monitor kyslíku, monitor spánku, krokomer, kalórie, podpora notifikácií, - 3 športové módy. Bluetooth reproduktor: - doba nabíjania: 2-3hod., - výdrž batérie na nabitie: 3-5hod. - v závislosti od hlasitosti, - má USB port, slot na SD kartu. Bluetooth reproduktor A10: - farba: modrá, - doba nabíjania: 1-2hod., - výdrž batérie na nabitie: 4-6hod. - v závislosti od hlasitosti, - má USB port, slot na SD kartu. Konferenčný mikrofón: - farba: čierna, - ovládanie tlačidlom, - USB pripojenie. Stojan na mobil: - farba: červená, - vhodný na mobily alebo aj tablety. Balenie obsahuje: extra multi herný set + darčeky. Osobný odber je možný, bývam medzi Košicami a Prešovom. Alebo pošlem poštou - poštovné hradí adresát. Pri odosielaní poštou platba vopred na účet, na dobierku neposielam. Kontaktovať emailom/WhatsApp/SMS, poprípade volať. Inzerát je aktuálny do zmazania. Kliknutím na meno si zobrazíte ďalšie moje inzeráty. Zákaz kopírovania textu inzerátu ! ✅Stav Produktov: Nové, otestované. Hernú klavesnicu stačí prečistiť. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou.
Herný set klávesnica+myš Trust Tural
Mám na predaj herný set klávesnica+myš od značky Trust. Produkt je ešte nerozbalený.
Herný set Fury Thunderstreak 3.0 NFU-1696
Predám Nový nerozbalený Herný set Fury Thunderstreak 3.0 NFU-1696 obsahuje klávesnicu a myš s RGB podsvietením, headset a látkovú podložku pod myš. Jednotný dizajn príslušenstva mu dodáva jedinečnosť, ktorú ocení každý hráč. Nízkoprofilová klávesnica disponuje technológiou anti-ghosting, opierkou zápästia, sklápacími nožičkami a 12 multimediálnymi klávesmi pre rýchle nastavenia a zadávanie funkcií. Myš má 5 programovateľných tlačidiel a optické rozlíšenie do 4000 DPI. Headset s mäkkými náušníkmi a mikrofónom poslúži pri komunikácii so spoluhráčmi, aby vám neunikla žiadna informácia. Frekvenčný rozsah je 20 Hz do 20 000 Hz a impedancia 32 Ohm. Podložka s protišmykovou spodnou vrstvou zaistí stabilitu a plynulý pohyb myši na jej povrchu. Dôvod predaja je nevhodný darček. Pôvodná cena setu je 39.99€.
Logitech slúchadla, klávesnica, myška
Predám herný set: ✅Herná myš Logitech G502 SE Hero v špeciálnej čierno-striebornej edícii. Disponuje optickým senzorom HERO s nastaviteľným rozlíšením 100-16000 DPI, zrýchlením až 40G a rýchlosťou snímania až 400IPS. 11 programovateľných tlačidiel, nastaviteľné RGB podsvietenie, možnosť prispôsobenia hmotnosti pomocou 5 závaží a priradenie makier. Myš pripojíte k zariadeniam pomocou USB kábla s dĺžkou 2,1 m. ✅ Herná klávesnica Logitech G512 je v čiernom prevedení. Konštrukcia z hliníkovej zliatiny zaručí odolnosť a pevnosť. Prispôsobiteľné Lightsync RGB podsvietenie. Klávesnica je vybavená mechanickými spínačmi GX Red, ktoré majú dlhú živosť a postarajú sa o rýchle a presné odozvy. Pomocou klávesov FN + F1 až F12 môžete ovládať médiá, osvetlenie, prepínať herné režimy a iné. Ďalej disponuje funkciou anti-ghosting a programovateľnými klávesmi, ktoré môžete upravovať pomocou softvéru LOGITECH G HUB. Konektivitu zaistí 1,8 m kábel s USB konektorom. V rozhraní sa tiež nachádza port USB. ✅ Bezdrôtový herný headset Logitech G533 v prevedení čiernej farby a pohodlným náhlavným mostom s polstrovanými náušníkmi. Je vybavený kvalitnými 32 mm meničmi Pro-G, ktoré podporujú priestorový zvuk DTS Headphone:X 7.1. Pracujú s frekvenčným rozsahom od 20 Hz - 20 000 Hz, citlivosťou 107 dB/mW a impedanciou 32 Ohm, vďaka čomu je zvuk sprostredkovaný v čistej a kvalitnej podobe bez skreslenia. Disponuje integrovaným mikrofónom s potlačením šumu, ktorý sa nachádza na sklopnom držiaku. Headset sa k zariadeniam pripája bezdrôtovo prostredníctvom USB adaptéra, ktorý zaručuje dosah až 15 m. Životnosť batérie vydrží na jedno nabitie až 15 hodín.