bazár, predaj, inzercia, predám

Hexabug chodiaci pavuk a baterky

Kategória: Hračky

Chodiaci pavuk a baterky
Hexabug chodiaci pavuk a baterky
Podobné inzeráty
Pavúk RC čierna vdova
Veľký chlpatý pavúk čierna vdova na diaľkové ovládanie Čierna vdova bude nenahraditeľná, keď si chceme urobiť srandu alebo predviesť, ako realisticky sa môže pohybovať diaľkovo ovládaný pavúk. Pavúk je skutočne obrovský. Samotný trup je dlhý 18 cm, pričom z neho vychádza 8 dlhých nôh. Pavúk je pokrytý špeciálnym materiálom so štetinami, ktoré dokonale napodobňujú skutočného pavúka mimoriadne starostlivo a realisticky. Oči pavúka žiariace na modro dotvárajú desivý pohľad. Sada obsahuje: - Obrovský pavúk Čierna vdova R / C - Diaľkové ovládanie 27 MHz pre úplné ovládanie Rozmery pavúka: Dĺžka pavúka s nohami je 30 cm Šírka pavúka s nohami je 28 cm Výška pavúka 9 cm Pavúk je ovládaný diaľkovým ovládačom pracujúcim na frekvencii 27 MHz. Ovládanie umožňuje plnú kontrolu nad pavúkom: -hýbať sa vpred -pohyb dozadu -odbočte vpravo -otočte sa doľava - 360 stupňová rotácia Ďiaľkové ovládanie je vybavený demo tlačidlom, po ktorého stlačení nám Čierna vdova sama ukáže svoje schopnosti. Všetko je zabalené v estetickej kartónovej škatuli, ktorá účinne ochráni hračku počas doručovania. Hračka určená od 8 rokov. Pavúk vyžaduje : 4 batérie AA (nie sú súčasťou dodávky). Diaľkové ovládanie vyžaduje : 1 batériu 9V (nie je súčasťou dodávky). Hračka má certifikát CE. Rozmery obalu - cca 30cm x 33cm x 10cm Cena 15€ + pošta
Chodiaci jednorožec na vodítku so zvukom na batérie
Chodiaci jednorožec na vodítku so zvukom na batérie Robí zvuky a piesne Jednoduché použitie s vodítkom Najlepší kamarát vašich detí, ktorého si môžu so sebou vodiť na vôdzke. Tento jednorožec sa stane ich neoddeliteľným spoločníkom. Chodiaci jednorožec nielenže pekne vypadá, ale tiež vyniká svojimi schopnosti. Vie chodiť, erdžať, klapotať kopýtkami a tiež pekne vrtieť zadkom. Po spustení tlačidla na vôdzke vám zaspieva dve rôzne pesničky. Chodiaceho jednorožca si vaše deti pre tieto funkcie ihneď obľúbia! Bude sa im páčiť jeho krásna farebná hriva a chvost. Určite ich tiež upútajú lesklé krídla! Plyšový jednorožec je napájaný tužkovými batériami, ktoré sa vkladajú do bruška jednorožca. Cena: 16,00€ Posielam poštou podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty
schleich dinosaurus a chodiaci T rex na baterky
schleich dinosaurus a chodiaci dinosaurus na baterky. rozmer cca 25 x 15 cm.
Háčkovaný pavúk (handmade)
Bezpečná Háčkovaná hračka pre deti. Alebo darček pre milovníkov pavúkov. Mnou ručne robený pavúk má dĺžku tela od oči po zadoček 18cm a širku spolu s nohami 25cm (o niečo väčší ako mužská dlaň)
Littlest Pet Shop Walkables set
Predám Littlest Pet Shop Walkables set (veľký chodiaci tuleň na baterky, malý tuleň, domček, vedro, rybička, tabuľka) za cenu 7€. Osobny odber v Bratislave alebo Packeta.
detské hračky mix  masážny mini prístroj
12 eur Biely zajačik na baterky hopká a vydáva zvuky, vonkajšia vrstva sa môže čistiť, 3x AA baterky, na vyżiadanie pošlem video na mail. 6 eur červený peračník Mc Queen s výbavou, minimálne používané, odležané v skrini :) 4 eur červený peračník Kečup so strúhatkom na ceruzky vo vrchnáku, 9 eur mini masážny prístroj na baterky, funkčný, originál balenie. 3 eur jemná ľahká plyšová lopta s hrkálkou vo vnútri a milými obrázkami, môže sa prať v práčke. 2 eur detská hrkálka s priesvitného plastu a látkovým šaškom či kráľom : ). 1 eur kus alebo sada: veľké plastová auto, predné sklo je zalepené inak bez poškodenia, skladacia kozmetická taška, dve časti za zipsom, odnímateľné vrecúško so zipsom na cvoky sa dá zapnúť na jednu cvoku, druhá cvoka odtrhnutá...viď. foto, Dá sa zavesiť na stenu alebo poskladať do malej tašky. sada plastové hračky: Ryba, malá vodná pištoľ, jablko, hruška spolu 1 eur. K nákupu darujem detský časopis alebo nálepky.