bazár, predaj, inzercia, predám

Hikoki

Kategória: Náradie

Hikoki kufor na vŕtačku, za 5 ks Red Bull
Hikoki
Podobné inzeráty
Profi sada náradia Hikoki (Hitachi) 18 V
Predám novú bezuhlíkovú sadu náradia Hikoki (Hitachi) Sada obsahuje Aku vŕtacie kladivo DH18DBL Aku vŕtací skrutkovač DS18DBSL Aku uhlová brúska G18DBL Aku rázový skrutkovač WH18DBDL2 3x 5 Ah batéria BSL1850 Nabíjačka UC18YFSL Prenosná taška na náradie
rozbrusovacka hikoki
predam rozbrusovacku hikoki priemer kotuca 230 pouzivana pri stavbe domu, uz ju nevyuzivam podobne ako karbina flexa rozbruska
hikoki buracie kladivo
predam hikoki dh 38ms buracie kladivo. je urcene pre narocne pouzivanie intenzita na priklep 9J prikon 950W. upnutie sds max pouzival som ho pri prerabke domu. upinacia hlava je vycistena a namazana.
M18 FUEL Milwaukee FPD2 135Nm príklepová vrtačka, uťahovačka
Ponúkam novú nepoužitú originálnu príklepovú uťahovačku vrtačku sróbovačku FPD2 za 149€. FPD2 ONE KEY za 159€. *Kvalitnejšia USA verzia* (funguje zo všetkými batériami Milwaukee M18) 3. Generacia 135Nm max. uťahovací monent. -ručím za originalitu stroja vrátenim peňazí Batérie a nabíjačky môžte prikúpiť. Cena pevná. Funguje zo všetkými Milwaukee M18 batériami. 3. generácia,( šróbovačka, uťahovačka ). Príklep sa dá samozrejme vypnúť. Kompaktnejšia a ľahšia ako DeWalt, Makita, Metabo, Hilti, Bosh, Ridgid, Hikoki atd. Ide o tento stroj: - stav ako z obchoda Nabíjačka M12-18F za 49€ - šetrnejšia k batériám - v ostatných inzerátoch ponúkam ďalšie veci Sľubujem vám kvalitu a spoľahlivosť Môžete si stroj vyskúšať zo svojou či mojou batériou na mieste, alebo pošlem. tel:
M18 FBJS-0X záruka 3 roky Milwaukee priamočiara píla 2023
Akcia za 219 bez kufra - kufor už nemám. Ponúkam originálnu novú plne funkčnú bezuhlíkovú priamočiarú pílu Milwaukee FBJS-0X. Funkcia AUTO pre lahký rozjazd a rýchly pojazd. Môžem ponúknúť aj s batériami 5AhXC a nabíjačkou. Eu verzia v záruke 2 roky (Funguje zo všetkými batériami M18 Milwaukee) - pozrite aj moje ostatné inzeráty kliknutím na moje meno Mám aj najlepšie plátky na svete Diablo, viz posledný obrázok. Sľubujem vám kvalitu a spoľahlivosť Môžete si stroj vyskúšať zo svojou či mojou batériou na mieste. Stav ako z obchoda Viacej informácií: Kvalita vyššia ako u Dewalt, Metabo, Makita, Stanley, Parkside, Hikoki atd. Osobný odber, alebo pošlem po dohode Tel.
FID3 Milwaukee 226Nm M18 rázový uťahovák
169€ za čisto stroj ( v setu s kufrom, batériou a nabíjačkou ako na poslednom obrazku za 295€) Do kufra vleze ešte FPD3 s batériou. - len batéria 5AhXC 75€ - nabíjačka za 49€ (šetrná k batériám) Ponúkam nový originálny FUEL bezuhlíkový rázový uťahovák Milwaukee FID3 226Nm Najnovší model s LED svetlami. O 30% rýchlejší ako model FID2 2022. *Vyššia kvalita USA* Funguje zo všetkými batériami M18 Milwaukee) - pozrite aj moje ostatné inzeráty kliknutím na moje meno Mám aj najlepšie plátky na svete Diablo, viz posledný obrázok. Sľubujem vám kvalitu a spoľahlivosť Môžete si stroj vyskúšať zo svojou či mojou batériou na mieste. Stav ako z obchoda Viacej informácií: Kvalita vyššia ako u Dewalt, Metabo, Makita, Stanley, Parkside, Hikoki atd. Osobný odber, alebo pošlem po dohode Tel.